رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/05/24 Friday - 2025 15 August الجمعة ، 21 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-24 14:11 شماره خبر : 15216
امام‌جمعه گچساران:

امام جمعه گچساران با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد علیه دولت دکتر مصدق گفت: ملت ایران این کودتا را هرگز فراموش نمی‌کند و ابعاد آن باید تبیین شود. این رویداد نشان داد که هیچ‌گاه نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حجت‌الاسلام والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش، امام جمعه گچساران، ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی‌سیاسی جمعه این هفته، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: هیچ سفارشی در عالم بهتر از تقوا و خداترسی وجود ندارد. تقوای الهی و حب اهل‌بیت علیهم‌السلام نجات‌دهنده انسان در دنیا و آخرت است و تقوا در سایه ایمان شکل می‌گیرد؛ ایمانی که آثار و برکات کامل خود را در زندگی انسان نشان می‌دهد.

وی افزود: آن‌هایی که مسیرشان راه خداوند و آل‌الله است، رستگار و سعادتمند خواهند شد. در روز قیامت ترازویی برای سنجش اعمال وجود دارد و انسانِ دارای گرایش حقیقی به ذات پروردگار، هرگز به گناه، نیرنگ و فریب روی نمی‌آورد و همواره از بدی‌ها و منکرات دوری می‌کند. انسان اهل تقوا برای منافع شخصی خود به غیر خدا متوسل نمی‌شود و خداوند را شاهد و ناظر بر اعمالش می‌داند.

امام جمعه گچساران تصریح کرد: لازمه زندگی یک مسئول، تقوای الهی است و یک انسان عاقل نیز باید تقوای الهی را رعایت کند. انسان متقی شبانه‌روز برای رضای خدا تلاش می‌کند و از نظم خاصی در زندگی برخوردار است. طبق روایتی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام، انسان‌های با تقوا ماورای هستی را نیز می‌توانند ببینند.

قدردانی از خدمتگزاران اربعین

خطیب جمعه گچساران با قدردانی از دولت و ملت عراق و همچنین دولت و ملت بزرگ ایران اسلامی در برگزاری کنگره عظیم اربعین حسینی، گفت: موکب‌داران در طول این مدت به زوار حسینی خدمت کردند و این خدمت به انسان‌ها کاری ارزشمند است. در این ایام، حرکت‌های خوب و زیبایی در سطح موکب‌های شهرستان انجام شد و برخی موکب‌ها همچنان در حال خدمت به زوار اربعین و زائرانی هستند که در مسیر بازگشت قرار دارند.

یاد و خاطره آزادگان

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش اظهار کرد: ۲۶ مردادماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است. آزادگان سند زنده دفاع مقدس هستند و اقتدار ایران اسلامی به برکت فداکاری‌ها و ایثارگری‌های آنان است و اجر آزادگان را خداوند خواهد داد.

وی افزود: آزادگان در زندان‌های مخوف حزب بعث عراق، شکنجه‌ها را تحمل کردند و با مقاومت و ایستادگی، مایه افتخار ملت ایران شدند. امروز ایثارگران، آزادگان و خانواده شهدا نگرانی‌هایی دارند؛ از جمله گرانی، استخدام‌های بی‌ضابطه، بی‌حجابی، فساد و تبعیض. ما شهید داده‌ایم تا عدالت در جامعه اجرا شود و کوچک‌ترین خدمت به ایثارگران و آزادگان این است که نظارت‌ها را در جامعه تقویت کنیم، در اجرای عدالت کوشا باشیم و امید به راه شهدا را در جامعه بیشتر کنیم.

امام جمعه گچساران تصریح کرد: امروز وظیفه ما حفظ دستاوردهای آزادگان، ایثارگران و شهداست. برای این مهم چهار وظیفه اساسی وجود دارد: نخست کسب روحیه و نترسیدن، دوم روحیه‌بخشی و امیدآفرینی در جامعه، سوم بصیرت و ولایتمداری و باور به امدادهای غیبی الهی. این چهار راهبرد، همان آموزه‌های آزادگان در زندان‌های رژیم بعث عراق بود.

هشدار به دشمنان و تبیین توطئه‌ها

خطیب جمعه گچساران گفت: دو عنصر صبر و تقوا در مواجهه با فشارهای دشمن اهمیت ویژه‌ای دارد. ملت بزرگ ایران امروز شجاعانه مسیر عزت را دنبال می‌کند. اخیراً نتانیاهو پیام داده که می‌تواند مشکل آب ایران را حل کند؛ این یاوه‌گویی در حالی است که باید ابتدا بحران آب خود را حل کنند. رژیم صهیونیستی منفور جهانیان است و صبر انقلابی ملت ایران به سیلی ویرانگر تبدیل خواهد شد و اثری از این رژیم باقی نخواهد گذاشت.

وی با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد علیه دولت دکتر مصدق گفت: ملت ایران این کودتا را هرگز فراموش نمی‌کند و ابعاد آن باید تبیین شود. این رویداد نشان داد که هیچ‌گاه نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد. ملت لبنان نیز باید مقاومت را ادامه دهد، چراکه سازش با آمریکا ذلت به همراه دارد.

هوشیاری در سیاست خارجی

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش تأکید کرد: حضور آمریکا در منطقه قفقاز موجب بی‌ثباتی و افزایش تنش می‌شود، اما جمهوری اسلامی ایران نسبت به منافع ملی خود هوشیار است. دولتمردان باید با قاطعیت، مواضع خردمندانه، قوی و عزتمندانه اتخاذ کنند.

وی افزود: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، جمهوری اسلامی اقتدار خود را به رخ دشمن کشید. برخی تصور می‌کنند می‌توانند ایران را محصور کنند، اما جمهوری اسلامی با رهبری داهیانه رهبر انقلاب در مسیر اقتدار خود نقش‌آفرینی خواهد کرد.

روز جهانی مسجد و نقش آن در جامعه

امام جمعه گچساران با اشاره به ۳۰ مرداد، روز جهانی مسجد، از همه متولیان خواست با بهره‌گیری از جوانان و نیروهای کارآمد، در پویایی و نشاط برنامه‌های مساجد تلاش کنند. وی گفت: مسجد کانون فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی مسلمانان و پایگاهی برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان است. شهدای مسجد شهیدان گچساران نمونه بارز این حقیقت‌اند.

خطیب جمعه افزود: باید تلاش کنیم مسجد محلی برای پیگیری مطالبات مردم شود. سه چیز هستند که روز قیامت شکایت می‌کنند: مسجدی که اهل محلش در آن نماز نخوانند، قرآنی که بلااستفاده بر طاقچه گذاشته شود و عالمی که مردم از سخنانش بهره نبرند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!