بر اساس خبرهای مجازی؛
۴ کشته در درگیری مسلحانه در گچساران
چهارنفر در یک نزاع مسلحانه در روستای آرو از توابع شهرستان گچساران کُشته شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در یک درگیری مسلحانه در روستای آرو از توابع شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد، چهار نفر که همگی جوان هستند، به قتل رسیدند.
بنا به گفته شاهدان عینی، قاتل با استفاده از سلاح کلاشینکف، چهار نفر را در این روستا به قتل رساند و از صحنه جُرم متواری شده است.
نیروی انتظامی هم اکنون در مبادی ورودی و خروجی روستای آرو مُستقر و امنیت فعلا برقرار است.
در این درگیری، محمدعلی باطولی، علیرضا مونسی، مهدی درفش و علیرضا باقرنژاد با سلاح گرم کشته شدند.
حجتالاسلام محمدصدرا ادیبان دادستان شهرستان گچساران در رابطه با این نزاع مرگبار گفته است،ان شاء الله به محض اینکه به نتیجه مشخصی دست پیدا کردیم، موضوع را اطلاعرسانی میکنیم.
دادستان گفت: هنوز دلیل این اتفاق مشخص نیست. اقدامات فنی برای بررسی ابعاد این قتل در حال انجام گرفتن است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بامداد امروز شاهد درگیری در روستای آروی گچساران بودیم که اکنون امنیت کامل در این روستا برقرار و قاتل همچنان متواری است.
سید جواد هاشمیمهر اظهار کرد: امنیت در روستای آروی گچساران برقرار است و تلاش برای دستگیری قاتل ادامه دارد.
انتهای خبر/