حالت تاریک
Logo
دوشنبه, 28 آبان 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن صبح زاگرس هستید؟

۴ ماده غذایی مفید برای تقویت حافظه

۴ ماده غذایی مفید برای تقویت حافظه

خوراکی‌های مفیدی وجود دارند که برای تقویت مغز و حافظه بسیار مفید هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» غذاهای مقوی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، مغز را تغذیه کرده و از آن در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کنند. برخی از این مواد غذایی عبارتند از:

۱. آجیل

مغزها و آجیل منبع غنی ویتامین E، اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفیدند. مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه ناشی از افزایش سن را کاهش دهد.

۲. شکلات تلخ

فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ، توانایی‌های یادگیری را ارتقا می‌دهند و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن از زوال شناختی جلوگیری می‌کنند.

۳. تخم مرغ

تخم مرغ با دارا بودن ویتامین B-۶، B-۱۲ و اسید فولیک، از مغز در برابر کوچک شدن محافظت می‌کند و زوال شناختی را به تأخیر می‌اندازد. زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است و برای بهبود عملکرد مغز و حافظه مفید است.

۴. پرتقال

ویتامین C موجود در پرتقال، یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از افزایش سن محافظت می‌کند. مصرف پرتقال هم‌چنین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می‌کند.
منبع: خبرآنلاین

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از