رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/16 Friday - 2025 06 June الجمعة ، 10 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-06-31 06:07 شماره خبر : 7365
با حضور عاشقان اهل‌ بیت برگزار شد؛

جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) با برپایی موکب پذیرایی، اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در بوستان شهدای گمنام گچساران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همزمان با شب میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، مراسم جشنی با حضور عاشقان اهل‌بیت (ع) در بوستان شهدای گمنام گچساران برگزار شد.

 در این مراسم سردار «علی‌اصغر حبیبی» از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس به بروز و ظهور فتنه‌ها در صدر اسلام و بعد از رحلت پیامبر (ص) و تشابه آن با فتنه‌های امروز در جامعه اشاره کرد.

 وی در بخش دیگری از سخنانش به رشادت‌ها و جان‌فشانی رزمندگان در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: در دوران هشت سال دفاع مقدس جوانان در صف اول جبهه به مقابله با دشمن و صیانت از خاک وطن جان‌فشانی‌ها کردند. شهدا در جنگ تحمیلی فداکاری‌های بسیاری برای تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی انجام دادند و جان خود را فدای اسلام و ارزش‌های انقلاب کردند تا نظام اسلامی در تمامی عرصه‌ها سربلند باشد.

این یادگار دوران دفاع مقدس در ادامه اظهار کرد: امروز اقتدار، عزت و استقلال کشورمان مرهون خون هزاران شهید است و ما باید برای صیانت و پاسداشت آن تمام توان و تلاش خود را به کار بگیریم بنابراین دوران دفاع مقدس، مسیر عزت و سربلندی را برای کشور فراهم کرد و امروز جمهوری اسلامی با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در اوج اقتدار است.

در ادامه این آیین هم «سید مصطفی خلیلی» مداح اهل‌بیت (ع) به مدح و مولودی‌خوانی حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) پرداخت.

تصاویر تکمیلی:

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!