در نشست شورای آموزشوپرورش مطرح شد:
گلایه فرماندار از نبود فنی و حرفهای درلنده
فرماندار شهرستان لنده گفت: به دلیل نبود مرکز فنی و حرفهای در شهرستان لنده شاهد فرصتسوزی استعدادها و حرفهآموزی شغلی در این شهرستان هستیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلسه شورای آموزشوپرورش شهرستان لنده امروز و با حضور امامجمعه، فرماندار، جانشین ناحیه مقاومت بسیج لنده و نیروی انتظامی و رئیس و معاونین اداره آموزشوپرورش در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه رئیس اداره آموزشوپرورش شهرستان لنده گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم تنها پنج هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان تخصیص داده بودند که عملاً عملیات اجرایی این طرح شروع نشده بود؛ ولی در دولت سیزدهم این طرح مهم با بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان اجرایی شد.
عبدالرحیم آهنین جان افزود: بیش از ۷۵درصد استخدامهای دولت فقط مختص وزارت آموزشوپرورش بوده که برای اولینبار در همین شهرستان لنده بیش از چهل نفر از جوانان شهرستان که همه نیروهای بومی لنده بودند استخدام آموزشوپرورش شدند.
آهنین جان گفت: جدای این سهمیه تعداد ۱۵ نفر نیز در حوزه پرورشی (امور تربیتی، مشاوره، تربیتبدنی) و چهار نفر نیز از جامعه معلولین نیز جذب آموزشوپرورش شدند.
وی افزود: در سه سال گذشته بیش از هفتاد درصد هزینههای زیرساخت اجرایی شش چمن مصنوعی مدارس به همت والدین و خیرین تأمین و شش چمن مصنوعی در سطح شهرستان لنده اجرایی شده است که در تاریخ این شهرستان بیسابقه بوده است.
رئیس اداره آموزشوپرورش شهرستان لنده گفت: مهمترین پروژه ما پروژه مهر است که از اردیبهشت ما تا مهرماه فعال است که در قالب کمیتههای ۹ گانه فعالیت دارند.
آهنین جان در خصوص لباس فرم مدارس گفت: در بحث لباس فرم دانشآموزان امسال نیز این تصمیم را باتوجهبه وضعیت معیشتی مردم و جلساتی که با خیاطان، مردم و ادارات صمت و تعزیرات حکومتی داشتیم که قیمتها تغییری نداشته باشند و اعلام شد که خانوادهها میتوانند از لباس سال گذشته دانشآموزان خود برای سال تحصیلی جدید استفاده کنند.
رئیس اداره آموزشوپرورش شهرستان لنده گفت: در بحث پستبندی مدیران و معلمین برای سال تحصیلی جدید تمام ابلاغیه مدیران مدارس و معلمین صادر شده است و هیچ مدرسهای بدون معلم و عوامل اجرایی نیست.
آهنین جان گفت: امسال بیش از چهارهزار و ٣٠٠دانشآموز داریم در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم سازماندهی و کلاسبندی شدند.
رئیس اداره آموزشوپرورش شهرستان لنده گفت: در بحث سیاسیکاری و سیاستزدگی در آموزشوپرورش هرگز نگاه سیاسی نداشتم و از همه گرایشها سیاسی در شهرستان استفاده کردم و همین مسئله نیز باعث شده است که برخیها از ما نیز نگرانی داشته باشند.
وی در ادامه گفت: در بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان که یکی مباحث چالشی اساسی در شهرستان است که دولت تأکید بر توسعه متوازن دارد و لذا نمیتوان خارج از تأکیدات وزارت عمل کنیم.
در ادامه نیز فرماندار شهرستان لنده با قدردانی از تلاشهای صورتگرفته و کسب عنوان مقام اول استان در شوراهای آموزشوپرورش استان گفت: تلاش و زحمات همه اعضای شورای آموزشوپرورش شهرستان لنده در راستای فعالیتهای مستمر و سازنده در جهت اعتلای سطح کمی و کیفی آموزشوپرورش در مدارس قابلتحسین است.
جلال دانش گفت: از همراهی و همکاری خوب مدیرکل نوسازی مدارس استان بهواسطه حمایتهای خوبی که در خصوص رفع نیازمندی شهرستان لنده داشتند قدردانی میکنیم.
وی افزود: در دولت شهید رئیسی بیش از ۸ مدرسه در سطح شهرستان لنده افتتاح و به بهرهبرداری رسید و در آینده نزدیک نیز شاهد کلنگزنی مدارس روستای ایدنک و قیام در بخش مرکزی لنده خواهیم بود.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در بحث وسایل کمکآموزشی شهرستان با نوسازی مدارس استان رایزنیهای صورتگرفته است که امیدواریم هرچه سریعتر این نیازمندها احصا شود.
وی افزود: در خصوص پروژه مهر باید نسبت به مسئلهآموزش و پرورش یکی از مهمترین عوامل انسانساز در جامعه است.
دانش گفت: بحث ورزش در مدارس باید موردتوجه ویژه قرار گیرد که ۵ چمن مصنوعی و سالن ورزشی روستای سرآسیاب و مجموعههای ورزشی شهرستان میتواند زمینهساز رشد و توسعه فرزندان شهرستان بود.
رئیس شورای آموزشوپرورش شهرستان لنده گفت: نباید با هر طوفانی شخصیت فرزندان ما دچار آسیب شود؛ لذا باید نسبت به مسائل مختلف احساس وظیفه کنیم.
وی افزود: ایجاد فضای آموزشی زیبا و فراهمکردن نشاط در مدارس باید بهگونهای شود که دانشآموزان با رغبت وارد مدارس شوند؛ لذا پروژه مهر باید بانشاط خاصی شروع شود تا این خاطر زیبا در ذهن دانشآموزان بهتر شود.
دانش تأکید کرد: امنیت مدارس در شروع سال تحصیلی باید بهگونهای شکل گیرد که دانشآموزان این مهم را بااحساس درست از زحمات و تلاشهای مجموعه نیروی انتظامی احساس کنند.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در بحث کسب مهارت نیاز اساسی داریم که اداره فنی و حرفهای هرچه سریعتر در این شهرستان استقرار پیدا کند چرا که به دلیل نبود مرکز فنی و حرفهای در شهرستان لنده شاهد فرصتسوزی استعدادها و حرفهآموزی شغلی در این شهرستان هستیم.
انتهای خبر