
شهروندان باشتی از بیکیفیت بودن نان گلایهمند هستند، البته برخی از نانوایان هم عنوان میکنند پخت نان برای نانوایان سود ندارد چرا که هزینههای تولید و افزایش اجارهبها موجب شده که بر کیفیت کار آنان تاثیر بگذارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نان به عنوان یکی از اصلیترین مواد غذایی در فرهنگ ایرانی، نقش مهمی در تغذیه روزانه مردم دارد. کیفیت نان تأثیر مستقیمی بر سلامت و رضایت مصرفکنندگان دارد.
نان در فرهنگ ایرانیها دارای جایگاه والایی بوده، نان برکت سفره است و به عنوان مهمترین جزء از سبد غذایی خانوار و یکی از خریدهای همیشگی و روزانه هر خانواده ایرانی محسوب میشود و نباید آن را اینگونه خراب کرد.
معضل کیفیت نان که یکی از کالاهای اساسی در سبد غذایی مردم محسوب میشود یکی از چالشهایی است که برخلاف نظارتها در این خصوص هنوز هم در حد معضل باقی مانده است.
نان بخش جدانشدنی واصلیترین رکن سفره ایرانی است امروز انواع نانهای لواش، تافتون و سنگک بیشترین مصرف را در بین مردم دارند. مردم در کنار مصرف برنج و با افزایش قیمت آن به عنوان قوت اصلی خود از نان استفاده زیادی میکنند و شاید بتوان گفت نان قوت غالب بیشتر شهروندان باشت است و این موضوع را با شلوغ شدن صفهای نان میتوان تایید کرد.
کیفیت نان در چند سال گذشته هر روز نسبت به روز گذشته در حال کاهش است و این در حالیست که متولیان در بخشهای مختلف عوامل مختلفی از جمله کیفیت استاندارد نبودن فرآیند پخت، مهارت آموزی به نانوایان و همچنین شرایط آب و هوا را عنوان میکنند بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ با توجه به افزایش کیفیت گندم در سالهای اخیر کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست بلکه مربوط به کیفیت آرد نول (سفید) است.
یکی از شهروندان باشتی گفت: برخی از نانواییها چنان کیفیت نان آنها پایین است که تنها هنگام گرم بودن قابلمصرف هستند و بلافاصله پس از سرد شدن و چند ساعت پس از خرید بهشدت سفت و غیرقابلمصرف میشوند.
یکی دیگر از شهروندان از صفوف طولانی برخی نانواییها گلایه کرد و گفت : ایجاد صفهای طولانی در نانواییها از دیگر دلایلی است که برای کاهش کیفیت نان مطرح میشود، نانواها در مقابل این صفوف طولانی باید با سرعت بیشتری کار کنند و کیفیت را فدای سرعت میکنند ، شلوغی نانواییها به نانوا فرصت پخت کیفی نان را نمیدهد.
وی ادامه می دهد: نانی که قوت اصلی خانوارهای ایرانی را تشکیل میدهد و اگر از کیفیت خوبی برخوردار و نیز غنی شده باشد میتواند بخشی از مشکلات تغذیهای خانوارها را بویژه طبقات کمبضاعت و محروم که دسترسیشان به سایر اقلام سبد غذایی اندک و یا محدود است نیز حل کند.
یکی از نانواییهای شهرستان گفت: در روزهای اخیر کیفیت آرد به شدت در این شهرستان پایین آمده و همین کیفیت پایین آرد تاثیر ۱۰۰ درصدی را بر روی کیفیت نان گذاشته است، پایین آمدن کیفیت نان سبب ناراحتی شهروندان شده و برخی از شهروندان نانوا را متهم و مقصر پایین آمدن کیفیت نان میدانند.
کیفیت پایین نان از گلایههای همیشگی شهروندان باشتی است، که با وجود کاستیهای موجود مثلث مصرف کنندگان، تولیدکنندگان و حتی مسئولان از وضعیت موجود آن ناراضی هستند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- حماسه اربعین؛ پیام وحدت اسلامی به جهانیان
- هجوم گرازها به مزارع کهگیلویهوبویراحمد
- «شوراینگهبان» و «سپاه پاسداران» دو عنصر قدرت نظام
- قطعی ۲ ساعته برق در کهگیلویهوبویراحمد روزانه شد
- رویای صعود ایران به فینال نیمهتمام ماند
- فاز یک کانال مادوان مجدد آگهی خواهد شد
- نماز جمعه، محور مقاومت و همدلی مسلمانان
- برپائی ایستگاه همعهدی با شهدا و رهبرمعظم انقلاب
- مدیرکل سابق کار کهگیلویهوبویراحمد بازداشت شد
- رقابت دانشجویان در مسابقات تیراندازی گچساران+ تصاویر
- مشاهده بیشتر