رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/05/03 Friday - 2025 25 July الجمعة ، 30 محرّم ، 1447
ساعت
1404-05-02 00:30 شماره خبر : 14669
حادثه‌ای تلخ در ورزش کهگیلویه و بویراحمد؛

داور و کشتی‌گیر جوان شهرستان باشت که در مجموعه ورزشی شهید بشارت گچساران دچار برق‌گرفتگی شده بود، پس از چند روز مبارزه با مرگ، ساعتی پیش جان خود را از دست داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در پی وقوع حادثه‌ای تلخ در مجموعه ورزشی شهید بشارت گچساران «محمد عباس دارابی» کشتی‌گیر و داور خوش‌نام اهل شهرستان باشت، براثر برق‌گرفتگی دچار جراحت شدید شد. این حادثه که چند روز پیش رخ‌داده بود، سبب انتقال سریع این ورزشکار جوان به مراکز درمانی شد.

باوجود تلاش‌های تیم پزشکی برای نجات جان وی، ساعتی پیش خبر درگذشت وی تأیید شد و جامعه ورزشی شهرستان باشت و گچساران را در اندوهی عمیق فرو برد.

محمد عباس دارابی یکی از ورزشکاران بااخلاق و پرتلاش عرصه کشتی بود که سابقه داوری در رقابت‌های محلی و استانی را در کارنامه خود داشت و در بین کشتی‌گیران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بود.

جزئیات بیشتر این حادثه و نحوه وقوع برق‌گرفتگی هنوز به‌طور رسمی از سوی مراجع ذی‌ربط اعلام‌ نشده است.

این اتفاق بار دیگر زنگ خطر وضعیت ایمنی مجموعه‌های ورزشی را به صدا درآورده و انتظار می‌رود مسئولان مربوطه با جدیت پیگیر علت حادثه و اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از تکرار چنین وقایعی باشند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!