میراث رئوف در شبکه دنا؛
پنج سال مدیریت رئوف در شبکه استانی دنا
امیر رئوف مدیرکل سابق صداوسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد در پنج سال سکانداری خود بر این شبکه استانی توانست میراثی گرانبها برای این استان به یادگار بگذارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» امیر رئوف مدیرکل پیشین صدا وسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد یا همان شبکه استانی دنا بعد از پنج سال سکانداری این شبکه استانی با توجه به مدیریت مطلوبش سکاندار صدا و سیمای استان فارس شد و در این پنج سال مدیریت مردم داری خاص وی برای همه زبانزد بود.
باید بدانیم که مدیریت رسانه، به ویژه در سازمانهایی با ماموریت عمومی مانند صدا و سیما، نیازمند ترکیبی از دانش تخصصی، مهارتهای مدیریتی و درک عمیق از محیط اجتماعی و فرهنگی است.
در همین راستا عملکرد امیر رئوف در دوران تصدی خود به عنوان مدیرکل صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد، فرصتی را برای بررسی این مؤلفهها در عمل فراهم میآورد.
سبک مدیریت مشارکتی و مردممحور
یکی از ویژگیهای بارز مدیریت رئوف رویکرد مشارکتی و مردممحور وی بوده است؛ وی با ایجاد فضایی باز برای تبادل نظر و مشارکت کارکنان، توانست انگیزه و تعهد آنها را به سازمان افزایش دهد و همچنین، با شنیدن حرف مخاطبان واستفاده ازنظرات آنها در برنامهریزی و تولید محتوا، به نیازهای واقعی جامعه توجه ویژهای داشت.
از سویی دیگر شبکه استانی دنا با توجه به مخاطب پذیری در خطه جنوب توانست رویکرد کیفی محور را با مدیریت رئوف طی کند و در برنامه صبحگاهی و حتی شامگاهی خود با بهره بردن از متخصصان حوزه های برتر در این زمینه راهی خوب را طی کند.
از سویی دیگر این رویکرد، منجر به افزایش رضایت مخاطبان و ارتقای جایگاه صدا و سیمای استان در بین مردم شد.
تولیداتی که مخاطب پسند بود
حتی ساخت و تولید چندین برنامه خوب بومی و حتی کلید خوردن فیلم سینمایی و فاخر طیب برگرفته از زندگی شهید طیب یکی دیگر از برنامه عامه پسند وی بوده است .
تولید نماهنگ های فاخر در ایام ماه مبارک رمضان تولید برنامه سرگرمی و خانواده و استفاده از تولیدات بومی مخاطب پسند از دیگر برنامه های اصولی رئوف در این پنج سال بود.
هرچند که یک شبکه استانی بیشتر حول تولیدات همه محور ملی نیز میچرخد اما تأکید بر تولید محتوا با کیفیت و بومی باعث شد که میزان مخاطب پذیری این شبکه استانی افزایش پیدا کند.
به گواه کارشناسان رئوف همواره بر تولید محتوا با کیفیت و بومی تأکید داشتهاست که وی با حمایت از برنامهسازان محلی و تخصیص منابع لازم، زمینه را برای تولید برنامههایی فراهم کرد که بازتابدهنده فرهنگ، آداب و رسوم و مشکلات مردم استان باشد.
این رویکرد به تقویت هویت محلی و افزایش ارتباط مخاطبان با رسانه کمک شایانی کرد.
تخصص و تعهد الگوی برای دیگر مدیران
رئوف، مدیرکل سابق صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد به گواه بسیاری از مخاطبان تنها یک مدیر نبود وی در طول دوران تصدی خود، با تلفیق دانش تخصصی مدیریت رسانه با ویژگیهای برجستهای همچون مردمداری، اخلاقمداری و تعهد به ارزشهای انسانی و مذهبی، الگویی ارزشمند از یک مدیر موفق به نمایش گذاشت.
مردمداری؛ ریشه در ارتباط با مردمی یکی از بارزترین ویژگیهای رئوف، توجه ویژه به مردم و نیازهای آنها بود.
وی با ایجاد فضایی صمیمی و قابل دسترس، همواره در تلاش بود تا ارتباط تنگاتنگی با مخاطبان برقرار کندو شنیدن سخن اقشار مختلف مردم، استفاده از نظرات و پیشنهادات آنها در برنامهریزی و تولید محتوا، و تلاش برای حل مشکلات مردم، از جمله اقداماتی بود که وی در جهت تحقق این هدف انجام داد. همین رویکرد به افزایش اعتماد مردم به رسانه ملی و تقویت جایگاه آن در جامعه منجر شد.
اخلاقمداری؛ پایبندی به ارزشهای انسانی
اخلاقمداری، یکی دیگر از اصول اساسی که آقای رئوف در تمام تصمیمات و اقدامات خود به آن پایبند بود. وی با رعایت اصول اخلاقی در تولید محتوا، تلاش میکرد تا به ارزشهای اسلامی و ایرانی احترام بگذارد و از هرگونه ترویج خشونت، نفرتپراکنی و بیاحترامی به دیگران خودداری کند. این رویکرد، به ارتقای سطح کیفی برنامههای تولیدی و تقویت جایگاه خود اخلاقی رسانه ملی کمک شایانی کرد.
مدیریت رئوف را با بهرهگیری از دانش تخصصی مدیریت رسانه است که با تجربه عملی خود، توانسته است تحولات مثبتی را در صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد کند.
به گفته دیگ کارشناسان رئوف با تأکید بر تولید محتوا با کیفیت و بومی، ارتقای سطح کیفی کارکنان و استفاده از فناوریهای نوین، به مدرنسازی رسانه ملی کمک کردو در عین حال، با حفظ هویت فرهنگی استان و توجه به نیازهای مخاطبان محلی، توانستند ارتباط عمیقی با مردم برقرار کند.
میراثی ماندگار برای مدیران شبکه دنا
حال باید مدیریت رئوف، میراثی ماندگار برای صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد دانست که به اولین مدیر بومی استانی سپرده شده است .
تولید برنامه ها ی بومی استفاده از کارشناسان استانی؛ نشان دادن بازی های فراموش شده سرزمین کهن دنا؛ تولید سریال ها و فیلم های شخصیت های استانی و حتی نشان دادن رسومات فراموش شده در ایام مختلف از جمله برنامه های بوده که رئوف در این پنج سال توانست آن را به سرانجام برساند و از خود میراثی گرانبها در شبکه استانی دنا به یادگار برساند.
انتهای خبر