رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/22 Monday - 2025 12 May الاثنين ، 14 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-08-29 08:24 شماره خبر : 8699

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه گفت: ظرف یک سال گذشته تاکنون ۲۲۲ فقره تسهیلات اشتغالزایی در حوزه های مختلف به کارآفرینان و افراد جویای کار در این شهرستان پرداخت شده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سید علی اصغر پوربهشت در جمع خبرنگاران افزود: ۲۷۰ میلیارد ریال نیز در حوزه صنایع دستی وام پرداخت کردیم که در قالب این تسهیلات برای ۱۴۰ نفر شغل ایجاد شد.

وی اظهار داشت: در سال جاری، قریب به ۷۸ عنوان برنامه در اقصی نقاط مختلف شهرستان پیش‌بینی شده است که با همکاری و مشارکت شورای اداری و دستگاه‌های مختلف اجرایی خواهد شد.

پوربهشت با تاکید بر نقش بسیج به عنوان بزرگترین تشکیلات انقلاب اسلامی، افزود: در این راستا، ۱۳ باب مدرسه توسط گروه‌های جهادی زیباسازی و بهسازی شده و ۶۵ فقره جهیزیه به زوج‌های نیازمند اهدا شده است. وی با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت بسیج، بیان کرد: تکریم و بزرگداشت هفته بسیج نه تنها وظیفه‌ای ملی بلکه یک افتخار است.

پوربهشت با اشاره به اهمیت توسعه فرهنگ بسیج در جامعه، به نقش‌آفرینی این نهاد در پاسخ به نیازهای انقلاب، نظام و مردم تأکید کرد .

وی جهاد تبیین و جهاد اقتصادی را از مأموریت‌های مهم بسیج برشمرد و به برگزاری نشست‌های بصیرتی و تبیینی در مواجهه با شبهات و تهاجمات اشاره کرد. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه به اقدامات اقتصادی بسیج در سال گذشته اشاره کرد و گفت : ۲۲۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۵ میلیارد تومان بدون انحراف پرداخت شده است.

وی همچنین گفت :به منظور مدیریت مصرف انرژی، پنل‌های خورشیدی به متقاضیان اهدا و ۵۰ پروژه در روستاها اجرا شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه تاکید کرد :محرومیت‌زدایی از رویکردهای اصلی بسیج است و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

پور بهشت همچنین اظهار داشت : شهرستان کهگیلویه با جمع‌آوری ۲۵۰ میلیون تومان در مرحله اول پویش ایران همدل، رتبه دوم استان را به خود اختصاص داد. وی تصریح کرد: این موفقیت نشان‌دهنده همبستگی و حمایت مردم این شهرستان از نیازمندان و تلاش‌های جمعی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی است.

پور بهشت همچنین خبر داد : استان کهگیلویه و بویراحمد از تاریخ ۱۲ آذر ماه میزبان ۵ شهید خوشنام خواهد بود و شهرستان کهگیلویه به مدت سه روز افتخار میزبانی این شهدای والامقام را خواهد داشت.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار