وقتی صدای شهروندان لنده‌ای شنیده شد

پس از ۲۵ سال مطالبه؛

وقتی صدای شهروندان لنده‌ای شنیده شد

توجه به مطالبات مردمی یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که مسئولان همواره باید موردتوجه خویش قرار دهند و امروز و پس از گذشت ۲۵ سال مهم‌ترین مطالبه ساکنین یک کوچه در لنده به همت شهرداری به ثمر نشست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی از چالش‌های اساسی در حوزه مدیریت شهری بحث کمبود امکانات و ﺗﻮزﯾﻊ ﻧﺎدرﺳﺖ ﺧﺪﻣﺎت در ﺳﻄﺢ شهرها است.

متأسفانه عدم توجه به نیازمندی‌های و مطالبات مردم در این حوزه باعث شده است تا برخی مناطق شهری به‌طورکلی در منظومه کاری و اجرایی خدمات شهری محروم بمانند.

 

در طول سال‌های گذشته برخی از محلات شهر لنده به دلیل عدم توجه به بحث عدالت در توزیع خدمات همواره از خدمات اولیه شهرداری بی‌نصیب بوده و گلایه ساکنین این محلات همیشه از وضع موجودشان مطرح بوده است.

شهبازی از شهروندان لنده ای گفت: توزیع عادلانه خدمات شهری یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان از مسئولان به‌خصوص در حوزه شهرداری و شورای اسلامی شهر لنده است.

 

وی افزود: در طول ۲۵ سال گذشته مهم‌ترین مطالبه ما در کوچه توحید ۳ بحث ساماندهی محیطی این کوچه بود که در دوره‌های مختلف همواره این مطالبه را از مسئولان وقت داشتیم؛ ولی هرگز به ثمر نمی‌رسید و تنها با وعده‌های توخالی مواجه بودیم.

این شهروند لنده ای گفت: امروز و پس از گذشت ۲۵ سال این مطالبه ساکنین کوچه توحید ۳ در خیابان شهید باهنر به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر لنده به ثمر نشست که به نمایندگی از ساکنین این کوچه از شهردار و اعضای این دوره شورای شهر قدردانی می‌کنیم.

حسینی یکی دیگر از شهروندان لنده ای گفت: نیازسنجی و اولویت‌بخشی به مطالبات مردم باید از سوی مجموعه شهرداری و شورای شهر موردبررسی قرار گیرد.

وی افزود: متأسفانه برخی محلات قدیمی درگذشته خیلی موردتوجه قرار گرفته نمی‌شدند و همین مسئله باعث شد که توسعه خدمات شهری عقب بمانند؛ ولی در این دوره به همت شهردار و اعضای شورای اسلامی به این مناطق توجه ویژه‌ای شد که جای تقدیر دارد.

سلمان رنجبر نیز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: یکی از مهم‌ترین مباحثی که شخصاً از زمان انتصاب تا کنون در دستور کارم قرار داده‌ام بحث عدالت اجتماعی در توزیع خدمات به همه مناطق شهری است.

شهردار لنده گفت: در خصوص متأسفانه برخی از محلات و کوچه‌های قدیمی شهر لنده هنوز که هنوز است حتی از خدمات اولیه سازماندهی محیطی بی‌بهره بودند که این مهم با همراهی و همکاری خوب شورای شهر در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: برخی محلات که قابلیت آسفالت را نداشتند را با بتن تسطیح و مشکلات ۲۵ساله آنان را حل کردیم که حقیقتاً همین خدمت ناچیز از سوی شهرداری و شورای شهر باعث خرسندی همه ساکنین شده است که برای ما افتخار است که توانستیم گره‌ای از مشکلات شهروندان باز کنیم.

رنجبر گفت: در خصوص ساماندهی خیابان‌ها و کوچه‌های تازه بازگشایی شدند نیز به‌محض زیرسازی و بهسازی عملیات آسفالت آنان نیز آغاز خواهد شد.

شهرداری لنده در خصوص عملیات ساماندهی ورودی شهر لنده گفت: چندین ماه است که بحث ساماندهی ورودی شهر و پارک کوهپایه دوم شهر لنده در حال اجرا است که امیدواریم به‌محض پایان عملیات خاک‌برداری بتوانیم بهسازی و فضای پارک شهر را هرچه سریع‌تر شروع کنیم.

انتهای خبر/