وحدت‌مردم، عامل پیروزی و خنثی‌کننده نقشه‌های دشمنان

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ثارالله بویراحمد مطرح کرد:

وحدت‌مردم، عامل پیروزی و خنثی‌کننده نقشه‌های دشمنان

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ثارالله بویراحمد با نقل قولی از رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: یکی از عوامل اصلی پیروزی ما همین مردم بودند که پشت سر نیروهای مسلح بودند و امید می‌دادند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» صبح امروز به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، مهندس عبدال دیانتی نسب، مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، به همراه جمعی از مدیران این اداره کل، با حسین انوری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ثارالله بویراحمد، دیدار و گفتگو کردند. 

در این دیدار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و قدردانی از حضور مسئولان محیط‌زیست، بر نقش محوری مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس و همچنین در جنگ‌های اخیر تأکید کرد.

حسین انوری، با اشاره به تاریخ حکومت قاجاریه و پهلوی و از دست رفتن بخش وسیعی از خاک ایران، پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و تشکیل نظام جمهوری اسلامی را مرهون حضور و مشارکت مردم دانست و گفت: نیروهای مسلح و سپاه پاسداران برگرفته از همین مردم هستند و هشت سال دفاع مقدس را نیز مردم در کنار نیروهای مسلح مدیریت کردند.

وی با مقایسه دوران قاجار و پهلوی که تقریباً دو سوم خاک ایران جدا شد، با دوران دفاع مقدس که وجب به وجب از خاک نظام جمهوری اسلامی جدا نشد، اهمیت مردم را به عنوان یکی از مولفه‌های قدرت هر کشور مورد تأکید قرار داد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ثارالله بویراحمد، با اشاره به تحریک صدام توسط آمریکا برای جنگ علیه ایران، این جنگ را نه تقابل با صدام، بلکه کل کفر در مقابل جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.

وی با بیان اینکه در آن زمان ارتش از هم گسیخته بود، سپاه تازه تشکیل شده بود و بسیج نیز در مراحل اولیه خود قرار داشت، اما مقابل تمام دنیای کفر ایستاد و هشت سال مقاومت کرد و یک وجب از خاک ایران اسلامی به دشمن داده نشد.

انوری، در ادامه به جنگ اخیر (جنگ ۱۲ روزه) اشاره کرد و بیان داشت: همین دشمن گستاخ در این جنگ دوازده روزه باز هم به این نیت که بیاید فرماندهان نیروهای مسلح را شهید کند، دانشمندان هسته‌ای ما را شهید کند... اما کور خواند.

وی با استناد به سخنان حضرت امام خمینی (ره) مبنی‌بر اینکه جنگ برای ما نعمت بود، نعمت جنگ ۱۲ روزه را اثبات شده دانست و گفت: ما آن موقع سیم خاردار نداشتیم... طرف مقابل ما هشتاد و سه کشور به صورت غیرمستقیم و سی و شش کشور به صورت مستقیم صدام را حمایت می‌کردند، اما ما قدرت خودمان را به دشمن نشان دادیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ثارالله بویراحمد افزود: دشمن به هر صورت راضی شد که بیاید التماس کند آتش‌بس صورت بگیرد، چون واقعا اگر جنگ چهار پنج روز دیگر ادامه پیدا می‌کرد، رژیم صهیونیستی کارش تمام بود.

وی همچنین از واسطه‌گری آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای برقراری آتش‌بس سخن گفت.

انوری، با تأکید بر اینکه باید با خودمان ببالیم و افتخار کنیم به این مردمی که داریم، یکی از مولفه‌های قدرت ایران را مردم خواند و نقل قولی از رهبر معظم انقلاب اسلامی را بیان کرد که یکی از عوامل اصلی پیروزی ما همین مردم بودند که پشت سر نیروهای مسلح بودند و امید می‌دادند به نیروهای مسلح.

وی با بیان اینکه هر چه داریم و هر کاری انجام بدهیم واقعا به پای زحمات این مردم نمی‌رسیم، بر لزوم وقف‌کردن خود برای مردم و ایجاد امیدواری در دل آن‌ها تأکید کرد و گفت: این امید است که مردم را در صحنه نگه می‌دارد و باعث ایجاد وحدت و همدلی بین مردم می‌شود.

در پایان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد، از حضور مدیرکل و همکارانشان تشکر و قدردانی کرد و برای همه، رهبر فرزانه انقلاب و نابودی کفر، استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و آمریکا طلب دعا نمود.

در این دیدار، مهندس عبدال دیانتی نسب، مدیرکل محیط زیست استان، ضمن تشریح دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی، بر اهمیت وحدت و انسجام نیروهای مسلح و حمایت مردمی تأکید کرد.

عبدال دیانتی‌نسب در این نشست، با اشاره به فعالیت گروه‌هایی مانند اهوازیه و گروه ظلم، این گروه‌ها را به تلاش برای ایجاد اختلاف در میان مردم و سوءاستفاده از موقعیت متهم کرد. وی با بیان اینکه فشارهای کشورهای اروپایی و آمریکا بر برنامه هسته‌ای ایران، نه به دلیل مخالفت با مردم، بلکه به خاطر مخالفت با نظام جمهوری اسلامی است، گفت: آمریکا و ایادی استکبار جهانی با نظام جمهوری اسلامی مشکل دارند و هیچ‌گاه دلسوز مردم ما نیستند.

مدیرکل محیط زیست استان، با مقایسه اقدامات ایران در سوریه، لبنان و یمن با شعارهای کشورهای دیگر، اقدامات ایران را در جهت نجات مردم این کشورها توصیف کرد و افزود: آنها (دشمنان) پایگاه‌ها را تخریب می‌کنند و تلاش دارند کشور را بدون سلاح و تجهیزات نگه دارند تا بتوانند به سرزمین ما حمله کنند، اما انسجام و وحدتی که در نیروهای مسلح وجود دارد و پشتیبانی مردم از آن‌ها، این آرزوها را بر باد خواهد داد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش قدرت نظامی و برتری‌های ایران در سطح جهان، ایران را ابرقدرتی در دنیا دانست و دلیل مخالفت آمریکا با ایران را عدم تمایل به حضور ایران به عنوان ابرقدرت در کنار قدرت‌های بزرگ عنوان کرد.

دیانتی‌نسب همچنین با اشاره به تفکر و اقتدار مقام معظم رهبری و گوش به فرمان بودن نیروهای مسلح و مردم، ابراز داشت: ما در آینده یکی از قدرت‌های نوظهور و حضور در دنیا خواهیم بود.

در بخش دیگری از این دیدار، دیانتی‌نسب به فداکاری نیروهای محیط‌زیست در حفاظت از طبیعت اشاره کرد و گفت: صد و پنجاه و دو نفر از نیروهای ما در حفاظت از طبیعت، در تاریخ سیزده خرداد ماه توسط شکارچیان به شهادت رسیدند.

وی با تأکید بر اینکه نیروهای محیط‌زیست خود را جزئی از نیروهای مسلح و در کنار آن‌ها می‌دانند، خواستار حمایت و پشتیبانی بیشتر از سوی نهادهایی مانند سپاه پاسداران شد و بیان داشت: شما قدرت بیشتری دارید و تعداد نیروهای بیشتری در اختیار دارید و ما نیاز به پشتیبانی و حمایت شما عزیزان داریم.

در این دیدار، مهندس عبدی‌پور (فرمانده یگان حفاظت استان)، مهندس حسینی‌صدر (معاون توسعه)، مهندس سینایی (رئیس اداره روابط عمومی و رسانه) و هادی روستا (فرمانده پایگاه مقاومت شهید مرادی محیط‌زیست استان) نیز حضور داشتند.

انتهای خبر/