رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/04/14 Saturday - 2025 05 July السبت ، 10 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-13 19:04 شماره خبر : 14193
سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کهگیلویه‌وبویراحمد خبر داد:

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از نهایی‌شدن فرایند مجوز ماده ۲۳ بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سرپرست معاون توسعه مدیریت و منابع سرپرست روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در سفر یک‌روزه به شهرستان لنده چالش‌ها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان را ارزیابی کردند.

 پناهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در نخستین برنامه این سفر، با حضور در گلزار شهدای گمنام این شهرستان، ضمن ادای احترام، قرائت فاتحه و گل‌افشانی، با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند.

 دکتر رقیه پناهی در ادامه از پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده بازدید کرد و گفت: باوجود پیچیدگی‌های موجود در فرایند اخذ مجوز ماده ۲۳ برای بیمارستان لنده، خوشبختانه بخش عمده‌ای از این مسیر طی شده و فرایند این مجوز در وزارت بهداشت تمام شده و در حال تا نهایی در سازمان برنامه‌وبودجه است.

 پناهی خاطرنشان کرد: مشکل حضور پزشکان متخصص در بسیاری از شهرستان‌های کوچک مشهود است؛ اکنون نیز بیمارستان باشت باوجود راه‌اندازی، با این چالش مواجه است؛ اما امیدواریم این مشکلات به‌زودی برطرف شود.

 سید محمد تقوی در این دیدار و نشست با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان تکمیل و راه‌اندازی بیمارستان این شهرستان را اولویت اصلی حوزه سلامت دانست و گفت: گام نخست برای تحقق این هدف، کسب مجوز ماده ۲۳ برای این پروژه است.

 فرماندار شهرستان لنده افزود: قدم بعدی، پرداخت مطالبات و انجام اقدامات لازم برای راه‌اندازی گام سوم بیمارستان و تکمیل نهایی آن است.

 تقوی با اشاره به‌ضرورت تجهیز و جذب منابع انسانی برای بیمارستان، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم حوزه درمان شهرستان، نبود پزشکان متخصص به‌ویژه در زمینه‌های قلب، داخلی، زنان و زایمان و چشم است.

 فرماندار لنده همچنین با اشاره به تعیین دو مکان برای احداث پایگاه جاده‌ای در بخش موگرمون، گفت: باتوجه‌به اینکه بیش از ۹۰۰ خانوار عشایری و ۳۸ روستا در این منطقه وجود دارد، ضروری است با احداث یک پایگاه جاده‌ای، خدمات بهداشتی و درمانی بهتری به مردم این بخش ارائه شود.

 وی تأکید کرد: راه‌اندازی سونوگرافی از جمله مطالبات اساسی مردم شهرستان است؛ امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه، به‌سرعت اقدام کند.

 در ادامه این نشست، امام‌جمعه شهرستان لنده با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به حوزه بهداشت و درمان، خواستار چاره‌اندیشی در خصوص حضور پزشکان، راه‌اندازی مستمر سونوگرافی و تجهیز آزمایشگاه شد.

 عسکری، معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه از بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان لنده خبر داد و قول مساعد داد که برای رفع آن‌ها تلاش کند.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!