مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد:
نجات جان زن جوان در روستاهای صعبالعبور لنده
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از نجات خانم ۲۱ ساله دارای بیماری قلبی عروقی در ارتفاعات روستای صعبالعبور عروه از توابع شهرستان لنده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» کاظم فلاحیدوست گفت: گزارشی در روز پنج شنبه ۳۰ فروردین ماه ساعت ۲۲ شب مبنی بر بدحالی یک خانم در روستای صعبالعبور عروه از توابع شهرستان لنده به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان ارسال شد که پس از بررسی صحت حادثه، تعداد چهار نفر از نجاتگران تیم امداد و نجات به منطقه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این تیم با حضور در محل حادثه و انجام معاینات اولیه و گرفتن شرح حال مصدوم، گزارشی از وضعیت وی را که حاکی از درد ناحیه قفسه سینه، درد در ناحیه کتف چپ ،بیحسی در ناحیه دستها و پاها و صورت، ضعف عمومی بدن و حالت تهوع داشت ارائه کرد.
وی افزود: با توجه به شرایط اضطراری مصدوم، اقدامات لازم انجام گرفت و با توجه به وضعیت اضطراری مصدوم انتقال بیمار قلبی به بیمارستان انجام شد.
گفتنی است این عملیات تا ساعت ۳ بامداد ۳۱ فروردین به طول انجامید.
انتهای خبر/