رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/12/25 Saturday - 2025 15 March السبت ، 15 رمضان ، 1446
ساعت
1402-12-06 21:56 شماره خبر : 2689
صبح زاگرس گزارش می‌دهد؛

عصر امروز یکشنبه همایش انتخاباتی محمد بهرامی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون به میزبانی سادات امام‌زاده مختار (ع) برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «صبح زاگرس» عصر امروز یکشنبه همایش انتخاباتی محمد بهرامی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون به میزبانی سادات شاه مختار ( ع) برگزار شد. 

این مراسم انتخاباتی با حضور اقشار مختلف مردم از سادات شاه مختار(ع) در حسینیه سادات امام زاده مختار(ع) برگزار شد.

محمد بهرامی در جمع سادات شاه‌مختار (ع) با تبریک ولادت امام زمان (عج) با بیان اینکه هر وقت ما نماز می‌خوانیم رو به این امام زاده بزرگوار داریم گفت: پدر من سال‌ها در مختار سکوت داشت.

 

وی گفت: در همه عصرها نیازمند منجی عالم هستیم و این موضوع به دلایل مختلف است اینکه مسئولان باید در کنار مردم باشند و خدمت کنند اما ناکارمد هستند پس نیازمند منجی هستیم.

وی ادامه داد: امروز در جوار این امام زاده بزرگوار هستیم و به حرمت این امام زاده نکاتی عرض می‌کنم، بدانید واقعا دین ما مظلوم واقع شده است، امروز اگر بین ملت‌ها و افراد و خانواده‌ها و افراد فاصله افتاده است به دلیل نبود توسعه است موضوع و طرحی در دانشگاه بین دین و توسعه داشتیم، دین ما ۱۴۰۰ سال پیش عرضه شد و مدل‌های مختلف را ارائه داد و دنیای علم واقعیت‌های دین را اثبات کرد یعنی برای برقراری ارتباط بین دین و توسعه باید الگو معرفی شود، ۱۴۰۰ سال پیش دین به ما گفت امانت را به اهلش بدهید اینکه علم و تجربه این موضوعات و اینکه امانت را باید به اهلش سپرد اثبات کرد و اهلیت یعنی شایسته سالاری است، در غرب از مدل دین استفاده کردند و مردم خود را در سطح بالا قرار دادند.

وی گفت: امروز چرا از مدل دین استفاده نمی‌کنیم و چرا اگر ناکارمدی است جوانان باید به حساب دین بگذارند اما جوانان بدانید این ناکارمدی به حساب عملکرد ما بوده و نه به دلیل دین ما است.

بهرامی گفت: سید جمال اسدآبادی به غرب مسافرت می‌کند و بیان می‌کند دین را دیدم اما در بین ما خبری از مسلمان بودن ما نیست و متاسفانه عده‌ای دین را براساس منافع خود تقسیم می‌کنند و ناکارامدی از محصول عملکرد آنها بوده و نه اینکه تقصیری متوجه دین ما باشد.‌

وی افزود: دو مدل انسان محوری و توسعه محوری در دین ما معرفی شده است و امید داریم ما بتوانیم از الگوهای مثبت و تاثیرگذار دین بتوانیم زندگی این مردم را تغییر دهیم و به دنیا نشان دهیم دین ما دین کاملی است و اگر متناسب با زمان نیاز به تغییرات باشد دین ما این موضوع را پیش بینی کرده است. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: از علمای دینی درخواست داریم به وسیله فتواهای دینی متناسب با نیازهای ما تغییرات را پیش بینی کنند.

وی ادامه داد: ما از شیپورهای در دست شما خاطره ورزشگاه و تیم شهرداری را داریم و به رقبا بفرمایید این شیپور ها متعلق به شما نیست و سنخیتی با شما ندارد و این شیپورها به یاری ما آمدند تا در ورزشگاه شهرمان در جمع جوانان کنار هم گرد آییم.

وی افزود: این روزها زر، زیور و تزویر در تقابل با ما هستند اما تنها تکیه گاه ما مردم هستند، این مردم سرمایه بزرگی هستند و ما تحت هیچ شرایطی به اعتماد مردم که سرمایه ما هستند خیانت نخواهیم کرد و همیشه در کنار مردم و صدای آنها خواهیم بود.

وی با بیان اینکه شهروندانی از کهگیلویه در شهرما هستند و آنها شهروندان درجه یک ما هستند گفت: ما عرض کردیم نماینده یک گروه و ایل و طایفه نیستیم بلکه نماینده ملت ایران و بعد نماینده حوزه انتخابیه خواهیم بود و همه طیف‌ها و ایل‌ها را مورد تکریم قرار می‌دهیم.

 

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به روزهای منتهی به انتخابات اشاره کرد و شور و نشاط مردمی را سبب عبور از خستگی‌ها‌ دانست و گفت: در این روزها باید در کنار هم و برای هم‌گام برداریم. 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار