رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/06/03 Monday - 2025 25 August الاثنين ، 2 ربيع الأول ، 1447
ساعت
1404-06-03 12:34 شماره خبر : 15400
با پیگیری‌های صبح زاگرس؛

پس از انتشار گزارش‌های مکرر «صبح زاگرس» درباره تنش آبی در دهستان امامزاده جعفر و خسارت‌های سنگین به کشاورزان و باغداران، سرانجام با تلاش شبانه‌روزی مسئولان ایستگاه پمپاژ پاکوه گچساران مجدداً وارد مدار بهره‌برداری شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» طی یک ماه گذشته، گزارش‌هایی از سوی این پایگاه خبری تحلیلی  درباره بحران و تنش آبی در دشت امامزاده جعفر منتشر شد؛ مطالباتی که بازتاب گسترده‌ای داشت و صدای گلایه‌های کشاورزان و باغداران روستاهای پاکوه، بیدزرد، سربیشه، ماهورباشت، امامزاده جعفر، خربل و سرآب‌ننیز را به گوش مسئولان رساند.

این کشاورزان از مشکلات جدی در طرح آب‌رسانی به دشت امامزاده جعفر و حومه سخن گفته بودند؛ طرحی که باهدف بهره‌برداری از سیستم‌های نوین آبیاری بارانی و قطره‌ای و استفاده از حق‌آبه رودخانه زهره آغازشده بود و قرار بود زمینه تولید محصولات استراتژیک و ایجاد اشتغال پایدار را فراهم کند. بااین‌حال، به گفته بهره‌برداران، نبود یک نظام مدیریتی منسجم، خرابی پمپ‌ها، آسیب به لوله‌های اصلی (GRP) و فقدان مدیریت اجرایی مسئولانه، باعث هدر رفت میلیاردها تومان از سرمایه‌های دولت و کشاورزان و ناکامی در تحقق اهداف اولیه شد.

کاهش برداشت محصولات، خشکیدگی باغ‌ها و بی‌ثمر شدن سرمایه‌گذاری‌های سنگین کشاورزان در اجرای سیستم‌های قطره‌ای، بخشی از مشکلاتی بود که در گزارش‌های مردمی بازتاب یافت.

اما حالا، سید معصوم افضلی رئیس منابع آب گچساران در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس از رفع مشکل و ورود دستگاه الکتروپمپ جدید به مدار بهره‌برداری خبر داده است.

وی اظهار کرد: با تلاش و پیگیری مسئولان شهرستانی و همکاری شبانه‌روزی شرکت‌های تخصصی، الکتروپمپ خریداری‌شده برای ایستگاه پمپاژ پاکوه گچساران راه‌اندازی شد.

افضلی با تقدیر از نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، فرماندار گچساران، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و زحمات کارشناسان و متخصصان شرکت‌های KEMOTOR، امرتات پمپ آسیا و SMP، افزود: این الکتروپمپ کوپلینگ‌شده ۶۳۰ کیلوواتی همراه با تجهیزات کامل حدود یک ماه پیش خریداری شد و اکنون پس از سه روز تلاش شبانه‌روزی، وارد مدار بهره‌برداری گردید.

وی ادامه داد: با توجه به خشک‌سالی‌های پیاپی، کم‌بارشی و گرمای طولانی‌مدت که مشکلات زیادی برای مزارع و باغات تحت پوشش این طرح آب‌رسانی ایجاد کرده بود، با راه‌اندازی این الکتروپمپ بخش زیادی از مشکلات مرتفع شد.

رئیس منابع آب گچساران تأکید کرد: امیدواریم با حمایت مدیران و مسئولان و همراهی کشاورزان، بتوانیم موانع باقی‌مانده را نیز مدیریت کنیم تا شاهد بروز دوباره مشکلات و تنش‌های آبی در منطقه نباشیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!