بمناسبت روز جهانی غذا؛
برگزاری جشنواره نان محلی در چرام
جشنواره پخت انواع نان محلی در روستای بلدان شهرستان چرام برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت بانوان ایرانی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام جشنواره پخت انواع نان محلی در روستای بلدان از توابع بخش مرکزی شهرستان چرام برگزار شد.
در این جشنواره که با محوریت مصرف نان کامل و نقش نان در سلامتی جامعه برگزار شد بانوان روستای بلدان اقدام به پخت نان کامل کردند.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام گفت: امسال روز جهانی غذا با محوریت و شعار دست در دست هم برای غذایهای سالم و برای آینده بهتر با محوریت نان کامل برگزار شد.
خانم عزیزی کارشناس تغذیه افزود: در مناطق عشایری و روستایی پخت نان بلوط و نان آرد گندم کامل و نان ذرت پخت میشود که برای سلامت افراد جامعه بسیار مفید است.
وی کاهش قند خون ، چربی خون ، حفظ سلامت قلب و عروق و دستگاه گوارش را از مزیتهای استفاده از نان کامل عنوان کرد و گفت: با توجه با تاثیر نان کامل در تامین سلامت مردم ضروری است در ترویج پخت نان محلی برای سلامت جامعه فرهنگ سازی شود.