رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/01 Monday - 2025 21 April الاثنين ، 23 شوّال ، 1446
ساعت
1402-08-28 23:43 شماره خبر : 1323
به استقبال از کنگره شهدای استان:

معلم شهيد اقبال مرادپور در سال 1339 در خانواده‌ای مذهبی در روستای نيمدور شهرستان باشت چشم به جهان گشود.

به گزارش صبح زاگرس، شهید «اقبال مرادپور» با شکل‌گیری انجمن‌های اسلامی در دبیرستان، یکی از اعضاء فعال انجمن می‌شود و با شروع جنگ تحمیلی در تب‌وتاب رفتن به جبهه می‌سوزد تا جایی که در روز از پاییز سال شصت در اولین روزهای جنگ به جبهه اعزام می‌شود و در عملیات بستان شرکت می‌کند.

 

شهید مراد پور که خدمه آر پیچی بود در این عملیات یار وهم رزمش (شهید مطهری) و تعدادی از هم‌سنگران خویش را از دست می‌دهد و پس از خاتمه عملیات پیروزمند بستان برای مبارزه در سنگری دیگر و رساندن پیام شهیدان به امت شهیدپرور به سنگر علم برمی‌گشت.

 

ازآنجایی‌که شهید در جستجوی محبوب خویش بود این بار راهی شهر قم می‌شود تا در کنار حرم حضرت معصومه (س) به تحصیل علم و تهذیب نفس بپردازد، مدتی در مؤسسه درراه حق در محضر استادانی بزرگوار به فراگیری علوم دینی می‌پردازد و در آزمون تربیت‌معلم در رشته امور پرورشی قبول می‌شود و ازآنجا به تهران می‌رود در کنار تحصیل علم و معرفت، تهذیب نفس را سرلوحه کار خویش قرار می‌دهد.

 

 سال اول را با پیروزی و موفقیت می‌گذراند و به موطن خویش برمی‌گردد اما فکر رفتن به جبهه لحظه‌ای از خاطرش دور نمی‌شود، ایام تابستان را به فراگیری جامع المقدمات و به مطالعه کردن می‌گذراند.‌جایگاه همیشه شهید مسجد بود و دوستان همیشه او را در اوقات نماز در مسجد می‌دیدند، با آغاز سال تحصیلی مشتاقانه روانه تهران می‌شود تا سال دوم تحصیلی خویش را آغاز کند.

 

 اما در کشور ما جنگ حق و باطل است او که خود همیشه طی حق می‌نمود فکر یاری جبهه حق را در سر می‌پروراند بارها عزم را جزم کرده بود تا به جبهه برود اما ازآنجایی‌که برادرش در جبهه جنگ بود صلاح در این بود که بماند. طرح لبیک یا خمینی شکل می‌گیرد او که خود در ابتدای پیروزی انقلاب مقلد امام بود فرمان امام را لبیک گفته و از تهران به گچساران روانه می‌شود و در مانور آزادی قدس در گچساران شرکت می‌کند و بعدازآن راهی تهران شده و با خانواده و بستگان وداع می‌نماید و در تاریخ آخرین روزهای زمستان سال 62 از تهران به لشکر محمد رسول‌الله اعزام می‌شود.

 

در عملیات پیروزمند خیبر شرکت می‌کند و در این عملیات تعدادی از هم‌رزمان خویش را از دست می‌دهد. او که سراپا عشق به الله بود از پای نمی‌نشیند و دیگربار در عملیاتی که در روز آخرین روزهای سال 62 در خاک عراق صورت می‌گیرد شرکت می‌کند و مشتاقانه و آنچه را که همیشه در سنگرهای عشق در جستجویش بود می‌بیند و مرگ باعزت را از زندگی با ذلت می‌پذیرد و حتی در حالی از این مرگ باعزت استقبال می‌کند که بدنش پاره‌پاره بود.

 

صفات و اخلاق برجسته شهید اقبال مراد پور آن‌چنان از دیگران ممتازش کرده بود که در میان همه هم سن و سالانش زبانزد دوستان و آشنایان بود. چهره ملکوتی‌اش که اخلاص نور خاصی بدان بخشیده بود چنان گیرا و زیبا می‌نمود که هر بیگانه‌ای با اولین نگاه تقوا و اخلاص را در صورتش می‌یافت.

 

در برخورد با دوستان و آشنایان همیشه تلاش می‌کرد که زودتر سلام کند هرگاه دیگری سخن می‌گفت لب فرومی‌بست و با دقت سخنان متکلم را گوش می‌داد. در رابطه با اقوام و بستگان چنان رفتاری داشت که همه فامیل و بستگان او را از فرزندان خود و بیشتر دوست می‌داشتند، شهید معلم قرآن بود و اخلاق را از پیشوایان بزرگ خود کسب می‌کرد.

نام و نام خانوادگی: شهید اقبال مراد پور

محل تولد: روستای نیمدور

تاریخ تولد: سال ۱۳۳۹

محل شهادت: طلاییه

تاریخ شهادت: ۲۲ اسفند ۱۳۶۲

انتهای پیام/

 

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار