رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/08/27 Sunday - 2024 17 November الأحد ، 15 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-11-03 08:27 شماره خبر : 2181 https://sobhezagros.ir/short/4x9ok 0
در نشست ستاد سفر استان مطرح شد:

معاون عمرانی استاندار با مخالفت با هرگونه افزایش قیمت محصولات در مناطق گردشگری گفت: وقتی در اماکن گردشگری زیرساخت، تسهیلات و امکانات به آنها اختصاص داده شده دلیلی برای افزایش قیمت اجناس نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس،عصر امروز دوشنبه ۲ بهمن ماه نشست کارگروه گردشگری کهگیلویه وبویراحمد با موضوع ستاد خدمات سفر نوروز ۱۴۰۳ در سالن معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

در این نشست مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: ستاد خدمات سفر یکی از ستادهای با اهمیت است و این ستاد در طول زمان بحث خدمات دهی به مسافران را بررسی می‌کند و وظایف دستگاه‌ها را مشخص می‌کند، استان ما چهارفصل بوده و در فصل زمستان با وجود پیست‌های برف و همچنین در تابستان گردشگر در استان حضور پیدا می‌کند.

 

سعید طالبی پور با بیان اینکه نزدیک ایام نوروز هستیم، گفت: تدابیر لازم باید پیش‌بینی شود و وظایف دستگاه‌ها و ابلاغ فرمانداران مشخص و به آنها اعلام شد، در این راستا کمیته های ۱۰ گانه با وظایف مشخص هستند. 

 

وی ادامه داد: با توجه به تقارن ماه رمضان با ایام عید شرایط ویژه است و شئونات اسلامی باید رعایت شود اما در این ایام گردشگر وجود دارد در این رابطه رنگ و شمایل شهرها مناسب نیست حداقل باید رنگ آمیزی و شست و شو و از میان برداشتن کنده‌کاری‌ها یک ماه آخر اقدام کرد.

وی با بیان اینکه درحوزه‌های مجتمع خدمات بین راهی، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی چالش برانگیز است ادامه داد: کافی است وضعیت نامناسبی توسط خبرنگاری مشاهده شود و مورد نقد قرار گیرد و در این مدت باقی مانده باید مشکلات بررسی و مصوب شده تا برطرف شود. 

در این جلسه بیان شد که ۶۰ تصادف در ۳۰ کیلومتری نرسیده به شهرها رخ داده است.

در ادامه مشکلات مجتمع‌های بین راهی مانند سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌های مورد بررسی و تاکید بر حل آنها شد.

مدیر کل بحران در ادامه گفت: تیم ارزیاب به غیر از کمیته گردشگری بازدید دارند و پیشنهاد داریم در یک هفته مانده به تعطیلات با حضور بازرسی استانداری، معاونت حوزه عمرانی، منتخب دانشگاه علوم پزشکی به صورت میدانی مراکز شهرستان‌ها‌ را مورد بررسی قرار دهند، در سال‌های گذشته مناطق مختلف را بررسی و بیش از ۱۰۰ مشکل را شناسایی کردند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۹ پست موقت طرح امداد و نجات را به سازمان کشوری پیشنهاد دادیم تا در مبادی ورودی و خروجی خدمت کنند‌.

مظفری گفت: ۲۸ اداره کل برای ایام نوروز و رمضان آمادگی خدمت دارند. 

در این جلسه همچنین به امنیت منازل خانگی شهروندان در مناطق مختلف استان در ایام نوروز و تعطیلات به وسیله‌های مختلف تاکید شد که نماینده پلیس انتظامی در این جلسه به تدابیری در حوزه امنیتی و انتظامی اشاره کرد و اینکه یک هفته قبل از شروع تعطیلات قرارگاه طرح نوروزی با ریاست سردار مصطفایی ایجاد می‌شود و تمهیدات در خصوص آمارهای مختلف امنیتی و انتظامی بررسی می‌شود که در کنار آن گشت‌زنی لحاظ می‌شود هرچند شهرداری‌ها با روشنایی پارک‌ها و اماکن عمومی نقش بسزایی در تامین امنیت خواهند داشت. 

در ادامه جلسه به رفع نقاط حادثه‌خیز برای کاهش تصادفات تاکید شد و همچنین به ضرورت همکاری و موظف شدن فرمانداری‌ها برای در اختیار قرار دادن خودرو‌ جهت افزایش گشت‌زنی‌ها برای امنیت تاکید شد و همچنین مقرر شد بر ۱۱ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی به منظور بررسی عملکرد آنها توسط کمیته بازرسی بازدید صورت گیرد و بر باز بودن مراکز تعمیرگاهی، یدک‌کش‌ها اشاره شد. 

مدیر کل صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه جلسه گفت: هرساله طرح بازرسی از واحد‌های صنفی در طول یک ماه انجام می‌شود و هم‌زمان نمایشگاه بهاره با محور محصولات و ملزومات با بیشترین استفاده و همچنین تیم‌های نظارتی با حضور اصناف، تعزیرات و... برگزار می‌شود.

امیر تیمور موسویان گفت: همه اتحادیه‌ها صنفی موظف هستند کشیک خدمات از جمله مراکز تعمیرگاهی داشته باشند و اینکه اداره صمت نشستی با شرکت‌های یدک‌کش برای عملیات مختص به آنها برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: طرح ضیافت در نمایشگاه بهاره و رمضان را با همکاری و مدیریت جهاد کشاورزی برای محصولات اساسی دنبال می‌شود.

مدیر کل جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد به تامین کالاهای اساسی و تنظیم بازاری اشاره کرد و ادامه داد: تنظیم کالاهای اساسی را در برنامه داریم و اگر‌مثلا برنج کمبود پیدا کرد کمبودها از طریق ذخایر جایگزین خواهد شد.

سید علی معتمدی زاده با بیان اینکه توزیع میوه با حجم ۱۲۵ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال توسط تعاون روستایی در شب عید پیش‌بینی شده است، گفت: این قیمت‌ها تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار است.

وی ادامه داد: در کل استان محل‌های توزیع فروش وجود دارد تا میوه‌های تنظیم بازاری توزیع شود. 

معتمدی زاده گفت: یک ماه قبل از نوروز میزان مصرف گوشت بالا می‌رود و از محل ذخیره استراتژیک این کمبود جبران می‌شود.

در این جلسه به موضوع افزایش قیمت اجناس مورد مصرف در اماکن گردشگری اشاره شد که با مخالفت معاون عمرانی استاندار مواجه شد و وی گفت: وقتی اماکن گردشگری ما سرویس بهداشتی و نماز خانه آن ایراد دارد چرا باید قیمت اجناس را ۲۰ درصد بیشتر ارائه دهد و وقتی که زمین، تسهیلات و زیرساخت در اختیار آنها قرار داده شده است چرا افزایش مشاهده شود و اینکه قانونی در این رابطه وجود ندارد.

مدیر کل میراث فرهنگی در همین رابطه گفت: قانونی در سطح کشور در خصوص افزایش قیمت بالاتر از بازار در اماکن گردشگری وجود ندارد اما در برخی نقاط کشور عرفی وجود دارد که در اماکن گردشگری اجناس با قیمت بالاتر از بازار به فروش می‌رسد، در این رابطه نتیجه مشخصی برای فروش بالاتر از قیمت بازار بیان نشد.

در ادامه  به مشکلات منطقه گردشگری دیل که سال گذشته ۲۰۹ هزار گردشگر داشته است اشاره شد و اینکه مشکلات برق و آب باید حل شود.

 زیباسازی مناظر شهری، مخالفت با کنده‌کاری‌ها، گل‌کاری و رنگ‌آمیزی ورودی و میادین شهرها در یاسوج، گچساران، دهدشت و سایر شهرها از دیگر تاکید‌های این نشست بود.

جهانشاهی معاون محیط زیست با اشاره به اینکه سرانه تولید زباله در استان ۱/۲ کیلوگرم در روز است که این رقم در سایر استان ۹۰۰ گرم است، گفت: کیسه‌های زباله‌ در روز طبیعت برای حفاظت از محیط زیست در اختیار افراد قرار می گیرد.

امتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار