رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/01/31 Sunday - 2025 20 April الأحد ، 22 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-31 11:38 شماره خبر : 12265
حادثه در کمین است؛

عدم بهسازی و آسفالت کانال فیبر نوری خطرات و حوادث رانندگی را به همراه دارد که در کمین مردم سی‌سخت و مسافران این شهر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛ در ماه های اخیر به دلیل توسعه فیبرنوری در شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا، تقریبا تمامی خیابان‌های این شهر زیر تیغ ماشین آلات شرکت مخابرات قرار گرفت.

 اما پس از پیاده‌سازی فیبر نوری انگار سازمان و نهاده مربوطه (شرکت مخابرات و شهرداری) علاقه ای برای آسفالت خیابان‌ها و بهسازی این بریدگی‌ها ندارد.

 ترک‌خورگی حاشیه این بریدگی‌ها به دلیل بارش‌های اخیر باعث خالی شدن زیرسازی آسفالت خیابان ها و در نتیجه ایجاد گودال در مسیر عبور و مرور مردم شده است.

نمایان شدن فیبر نوری در این کانال‌ها بر اثر عدم آسفالت ریزی و همچنین فرسایش خاک پس از بارش باران، خطر قطعی اینترنت در سی‌سخت را دوچندان کرده است. 

گفتنی است عدم بهسازی و آسفالت کانال فیبر نوری خطرات و حوادث رانندگی را به همراه دارد که در کمین مردم سی‌سخت و مسافران این شهر است. 

در آخرین مورد عصر روز گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) خودروی سواری دنا در یکی از این گودال‌ها گرفتار شده، که این اتفاق باعث ایجاد خسارت به خودروی این شهروند شده است.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار