معاون پژوهشی حوزه علمیه مطرح کرد؛
فلسفه قیام عاشورا زنده نگهداشتن دین اسلام بود
معاون پژوهشی حوزه علمیه کهگیلویه وبویراحمد گفت: امام حسین (ع) و قیامش راهگشا، راهبر و تعیین کننده نه تنها برای مسلمانان که برای همه آزادگان دنیا است.
حجت الاسلاموالمسلمین اسماعیل بهشت در گفتگو با پایگاه خبری، تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: امام حسین (ع) زمانی که احساس کردند حکومت اسلامی از مسیر اصلی خود منحرف شده و به دست نااهلان و فرد بی لیاقتی مانند یزید افتاده و دین مبین اسلام در معرض خطر است قیام کردند و این قیام برای کسب مقام دنیا نبود؛ بلکه برای تقویت شریعت رسول اکرم (ص) بود.
وی ادامه داد: واقعه عاشورا کانون نور و رحمت الهی و سرمایه ای از حریت و مردانگی است و امام حسین(ع) با شهادت خود پیام آزادی خواهی و شهادت در راه حق را جاودانه کرد.
معاون پژوهش حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هر جلوه از واقعه عاشورا کلاس درس بزرگ آموزشی و تربیتی است و باید با راهبری درست آیینهای سوگ، زمینه انتقال مفاهیم ناب و ارزشهای انسانی و اسلامی را به اقشار مختلف مردم بیشتر فراهم کرد.
وی اظهار داشت: در صحرای کربلا بهترین انسانها برای والاترین هدف، جان خود را هدیه کردند و این حادثه در تاریخ اسلام درسی برای بشریت بود که هرگز در مقابل ظلم و ستم و به ناحق سر تعظیم فرود نیاورند.
بهشت مطرح کرد: قیام امام حسین(ع) چراغ هدایت بشریت تا قیامت است و هر کس بخواهد به مقصد برسد باید بر مرکب این نهضت سوار شود.
وی تأکید کرد: قیام و حرکت امام حسین (ع) برای برپایی عدالت، احیای دین اسلام و مقابله با ظلم، جور و فساد بود و اگر انسانهای آزادیخواه بخواهند به نجات و رستگاری برسند باید راه این امام همام را سرمشق خود قرار دهند.
وی افزود: یاری امام زمان (عج) برای احیای این دین و ارزشهای زیبای عاشورا است و ظهور به عاشورا و فرهنگ سبز مهدوی به فرهنگ سرخ حسینی متصل است و اینها هستند که در کنار هم قدرت و استحکام به دین مبین اسلام دادهاند.
انتهای خبر/