رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/04/13 Friday - 2025 04 July الجمعة ، 9 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-13 17:48 شماره خبر : 14191
امام‌جمعه گچساران:

امام‌جمعه گچساران در خطبه‌های نماز جمعه ضمن تبیین عظمت نهضت کربلا و تحلیل جنگ شناختی دشمنان در عاشورا، به پیامدهای پیروزی‌آفرین جنگ ۱۲ روزه اخیر و نقش برجسته مردم و ولایت اشاره کرد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس » حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش، امام‌جمعه گچساران، ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و با تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: عاشورا نقطه عطفی در تاریخ بشر و پرچم حاکمیت دین خداست. شهدای کربلا در تاریخ بشریت جایگاهی بی‌نظیر دارند؛ جایگاهی که نه پیشینیان از آن بهره‌مند شدند و نه آیندگان به آن خواهند رسید.

وی افزود: این برتری، ریشه در شناخت عمیق و بصیرت نافذ اصحاب الحسین علیه‌السلام دارد؛ بصیرتی که آنان را از دالان‌های تاریخی و پیچیده جنگ شناختی و تبلیغاتی دشمن عبور داد. دشمنان اهل‌بیت علیهم‌السلام در آن روز با ترورهای چهارگانه همچون ترور شاخص، شخصیت، تشخیص و شخص مسیر نابودی اسلام و سیره پیامبر (ص) را طراحی کرده بودند، اما یاران امام حسین (ع) با ایستادگی در برابر این فتنه‌ها عظمت آفریدند.

هاشمی‌منش ادامه داد: در زیارت عاشورا پیش از لعن قاتلان اباعبدالله، مخاطب به محکومیت کسانی توجه داده می‌شود که اهل‌بیت را از مقام و مرتبه الهی‌شان کنار زدند. جامعه آن روز چنان دچار بی‌تفاوتی شده بود که حتی گمان می‌کردند کشتن امام حسین (ع) موجب تقرب به خداست؛ اما شهدای کربلا با فدا کردن جان خود در راه امام، در برابر همه ترورها ایستادگی کردند.

امام‌جمعه گچساران با تمجید از یاران وفادار سیدالشهدا علیه‌السلام مانند حضرت عباس علیه‌السلام گفت: اگر امام حسین علیه‌السلام در روز عاشورا فرمود «یارانی بهتر از یاران من نیست»، به دلیل چنین یارانی بود که نمی‌گذاشتند ولایت آسیب ببیند. آن‌ها حتی امان‌نامه دشمن را رد کرده و لعن فرستادند. حضرت عباس (ع) همواره امام را «مولا» و «آقا» خطاب می‌کرد؛ این‌ها درسی است برای همه ما.

وی سپس با اشاره به جایگاه مردمی انقلاب اسلامی تصریح کرد: همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند هیچ مردمی بهتر از مردم ایران نیست. این مردم شریف، خدا‌دوست، ولایتمدار و فدایی در همه بحران‌ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی ایستادگی کرده‌اند و شعارشان همواره «هیهات منا ‌الذله» بوده است.

هاشمی‌منش بابیان اینکه «تقدیر در دست پروردگار عالم است» گفت: همان‌گونه که بنی‌امیه خیال کردند با شهادت اباعبدالله می‌توانند اسلام را نابود کنند و شکست خوردند، امروز نیز دشمنان جمهوری اسلامی همچون نتانیاهو و استکبار جهانی باوجود سال‌ها برنامه‌ریزی و طراحی برای جنگ ترکیبی علیه ایران، در برابر دست خدا و بصیرت مردم و تدبیر رهبری، رسوا و شکست‌خورده شدند.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر افزود: اگرچه سرداران و دانشمندان بزرگی را در این نبرد از دست دادیم و مردم داغدار شدند، اما این جنگ برکات بزرگی داشت. ازجمله، جایگاه رهبری در دل ملت بیش‌ازپیش تقویت شد و امروز مردم یک‌صدا اعلام می‌کنند «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» و «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست».

امام‌جمعه گچساران خاطرنشان کرد: حتی آن بانویی که شاید در حجابش سهل‌انگاری دارد، امروز با تمام وجود نگران جایگاه رهبری است و از مردم می‌خواهد مراقب باشند. این تحول یکی از برکات جنگ ۱۲ روزه است.

وی در ادامه اظهار کرد: این جنگ وزن واقعی منافقان و مخالفان جمهوری اسلامی را هم برای ما و هم برای آمریکا و صهیونیسم روشن کرد. آن‌ها هرچه فریاد زدند و خواستند از فرصت استفاده کنند، هیچ‌کس وقعی به آن‌ها ننهاد و مردم در مقابلشان ایستادند. همچنین قدرت نظامی جمهوری اسلامی در این جنگ برای جهان آشکار شد. ما به ابرقدرتی مثل آمریکا و اسرائیل ضربه زدیم و آن‌ها نتوانستند پاسخ دهند. اسرائیل، مجهز تا بن دندان، زیر گام‌های فرزندان ولایت له شد.

هاشمی‌منش افزود: در یک روز در دو جبهه با اسرائیل و آمریکا جنگیدیم و آن‌ها نتوانستند حرکت مؤثری انجام دهند. به‌ناچار التماس آتش‌بس کردند و شکستشان رقم خورد. این موفقیت‌ها، نتیجه خون شهدا و عنایت خداوند متعال بود. در مسیر موشک‌های ما، پدافندهای اروپا و برخی کشورهای عربی منطقه از زمین و آسمان فعال شدند، ولی نتوانستند اسرائیل را نجات دهند. ستون‌های اقتصادی اسرائیل فروپاشیده و ناامنی بر سرمایه انسانی آن‌ها سایه افکنده است. حتی شاهد مهاجرت معکوس در سرزمین‌های اشغالی هستیم.

وی ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنگ 12 روزه اخیر فناوری امنیتی و سایبری رژیم صهیونیستی را دچار اختلال کرده است؛ میلیاردها دلار هزینه مستقیم و غیرمستقیم به آن‌ها واردشده و اگر بار دیگر خطایی مرتکب شوند، ادامه جنگ قطعاً به نابودی آن‌ها خواهد انجامید.

امام‌جمعه گچساران حمله کفتار زرد (ترامپ) به تأسیسات هسته‌ای را نیز بی‌ثمر دانست و گفت: این حمله باعث شد دست گروسی، یهودی آرژانتینی، از ایران کوتاه شود و نتیجه‌اش، رسوایی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بود.

هاشمی‌منش بابیان اینکه رژیم صهیونیستی سگ هار منطقه است که حتی ممکن است به مصر هم حمله کند، تأکید کرد: آنچه مسلم است، پیروزی نهایی با جبهه حق خواهد بود؛ جبهه‌ای که با وحدت، ولایت‌پذیری و همدلی راه خود را ادامه خواهد داد و طبق وعده الهی، پیروز میدان خواهد بود.

امام‌جمعه گچساران در پایان با تبریک روز قلم به اهالی فرهنگ و روز دهیاری و شهرداری به شهرداران و دهیاران گفت: از زحمات همه عزیزانی که در برگزاری مراسم عزاداری سیدالشهدا علیه‌السلام نقش داشتند، به‌ویژه هیئات مذهبی، مساجد، موکب‌ها، روحانیون، شورای تأمین و اداری و عموم مردم عزیز که شور حسینی را در شهر زنده کردند، تشکر می‌کنم.

وی با دعوت از عموم مردم و هیئات مذهبی برای حضور باشکوه در مراسم روز عاشورا تصریح کرد: مردم ولایتمدار گچساران اوج شور و شعور حسینی را در تاسوعا و عاشورا و نماز ظهر عاشورا به نمایش خواهند گذاشت.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!