توسط وزیر کشور صورت گرفت؛
انتصاب رسمی اولین فرماندار دولت پزشکیان در بهمئی
از سوی وزیر کشور حکم انتصاب «لطف الله ایرمی» به عنوان فرماندار شهرستان بهمئی توسط وزیر کشور صادر شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» اسکندر مومنی وزیر کشور با صدور حکمی، لطفالله ایرمی را رسماً به عنوان فرماندار شهرستان بهمئی منصوب کرد.
لطف الله ایرمی از چهارم دیماه سال ۱۴۰۴ تاکنون به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان بهمئی فعالیت داشت، که طی حکمی رسماً از به عنوان فرماندار این شهرستان منصوب شد.
در این حکم آمده است؛
جناب اقای لطفاله ایرمی
به موجب این حکم بنا به پیشنهاد استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد به سمت فرمانداری شهرستان بهمئی به مدت چهار سال منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظایف مصوب، در راستای تحقق اهداف و سیاستهای کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت «وفاق ملی» و پیروی از منویات مقام معظم رهبری "مدظله العالی" موفق و موید باشید.