رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/02/20 Saturday - 2025 10 May السبت ، 12 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-10-09 15:49 شماره خبر : 1876
پیگیری مطالبات مردمی:

نبود مرکز فیزیوتراپی در شهر سی‌سخت سبب شده است تا شهروندان ضمن گلایه از نبود آن، به ناچار به شهر یاسوج سفر کرده تا به این مرکز جهت امور درمانی دسترسی داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، یکی از امکانات مورد نیاز در حوزه درمان فيزيوتراپي است، فيزيوتراپي اقداماتي است که برای فردی که دچار محدودیت‌های حرکتی و در مواردی ذهنی شده، انجام می‌گیرد تا فرد بیمار بتواند به حداکثر توانایی در حفظ استقلال در انجام فعالیت‌هایش برسد.

هدف از درمان‌های فیزیوتراپی پیشگیری، توان‌بخشی، درمان و در نتیجه ارتقای سطح سلامت جامعه است از طرفی اصلاح فعالیت‌های حرکتی، افزایش مهارت های حرکتی،کاهش و از بین بردن محدودیت های حرکتی، تقویت عضلات ارادی و توانمند سازی معلولان و سالمندان از دیگر خدمات فیزیوتراپی است.

در کنار اهمیت این موضوع، اما در شرایط حاضر فیزیوتراپی در شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا وجود ندارد تا شهروندان این شهر از نبود آن گلایه‌مند باشند.

دراین‌رابطه شهروندان ساکن این شهر برای انجام فیزیوتراپی به شهر یاسوج مراجعه می‌کنند و این موضوع علاوه بر خطرات طی مسافت بین شهری‌همچون تصادفات، سبب هزینه‌هایی برای آنها می‌شود.

شهروندان سی‌سختی خواستار رسیدگی و تعیین تکلیف مرکز فيزيوتراپي در شهر سی سخت شده و از مسئولان خواهان استقرار شعبه‌ای از این مرکز در شهر خود هستند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان دنا در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس گفت: باتوجه‌به اینکه شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا است واز طرفی استقرار فیزیوتراپی باید استانداردهای جمعیتی را داشته باشد این موضوع باید بررسی شود.

محمد یزدان‌پناه گفت: وضعیت استقرار مرکز فیزیوتراپی در شهر سی‌سخت را با معاونت درمان دانشگاه پیگیری کرده و نتیجه را اعلام خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر پیگیر مرکز دیالیز و چشم‌پزشکی برای شهر سی‌سخت هستیم تا شهروندان در کنار سایر خدمات به این دو مرکز دسترسی داشته باشند.

یزدان‌پناه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان شهر سی‌سخت گفت: فاز اول بیمارستان شهر سی‌سخت به اتمام رسید و با اعلام خاتمه پیمان این فاز توسط دفتر فنی استانداری به علوم پزشکی یاسوج، فاز دوم شروع خواهد شد.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار