سرنوشت تلخ مسیر زخم‌خورده کوهنوردی یاسوج

عکس‌نوشته‌های بیست‌وششم تیرماه؛

سرنوشت تلخ مسیر زخم‌خورده کوهنوردی یاسوج

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته‌های خود به سرنوشت تلخ مهمترین و یکی از اصلی ترین مسیرهای کوهنوردی در یاسوج در نزدیک‌های کوه‌های آبشار اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ذلت کدخدای جهان در جنگ‌ تحمیلی ۱۲ روزه،روستای گردشگری «مارین» باید ثبت جهانی شود، محله‌ای فراموش‌شده در میان بی‌تفاوتی‌ها،سرنوشت غم‌انگیز مسیر کوهنوردی یاسوج وآب دشت‌روم به یاری سد شاه‌قاسم می‌آید از جمله عکس نوشته‌های صبح زاگرس است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از تدابیر صورت گرفته برای رفع مشکل کم‌آبی سد شاه‌قاسم احداث کانال هدایت آب از دشت‌روم است برای انجام این مهم هنوز اعتبارات تامین نشده است.(اینجا)

مسیر کوهنوردی یاسوج که در شمال یاسوج و در نزدیکی کوه دو گوش قرار دارد؛ باوجود پتانسیل بالای طبیعی و چشم‌اندازهای زیبا، از کمبود امکانات رنج می‌برد.(اینجا)

شهرک بلکو در یاسوج، یکی از مناطق مهم مرکز استان است که به دلیل مشکلات متعدد زیرساختی و خدماتی، با چالش‌های جدی روبه‌رو شده است.(اینجا)

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم دنیا در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد خواری و ذلت کسی بودند که خود را کدخدای جهان معرفی می‌کرد.(اینجا)

معاون گردشگری کشور گفت: پیشنهاد می‌کنیم روستای مارین تا دو سال آینده به عنوان یک روستای گردشگری ثبت جهانی شود.(اینجا)