رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/09 Friday - 2025 30 May الجمعة ، 3 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-07 18:36 شماره خبر : 13226
آنچه در شورای عشایر لنده گذشت؛

فرماندار شهرستان لنده از قطعی ارتباطات در مناطق عشایری این شهرستان و برخی از روستاهای بخش موگرمون گلایه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» امروز چهارشنبه هفتم خردادماه ۱۴۰۴ اولین نشست شورای عشایری شهرستان لنده با حضور امام‌جمعه، فرماندار، جانشین دادستان، بخشداران مرکزی و موگرمون، فرمانده انتظامی شهرستان، فرمانده حوزه شهید رجایی عشایری بسیج شهرستان لنده، رؤسای ادارات امور عشایری، شبکه بهداشت و درمان، منابع طبیعی، هلال احمر، دامپزشکی و جهاد کشاورزی در محل سالن جلسات فرمانداری لنده برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه سید صفدر نیک آئین گزارشی از آخرین وضعیت خدمات‌رسانی به عشایر شهرستان لنده را بیان کرد و گفت: عشایر از مظلوم‌ترین قشر در جامعه هستند چرا که این مظلومیت آنان در حوزه‌های مختلف همواره ثابت شده است.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان لنده گفت: متأسفانه عشایر برای دست‌یابی برای یک تماس ساده تلفنی باید کیلومترها راه را طی کنند و اگر در شبی و نیمه‌شبی نیاز به اورژانس و یا پزشک داشتند قادر به برقراری تماس ساده ارتباطی هم نیستند.

وی در ادامه افزود: تمامی راه‌های وردهای عشایری در مناطق دلی مهرجان، دلی خیار کار، کوه سیاه بازگشایی کامل شدند و لودر اداره امور عشایری شهرستان نیز هنوز در این مناطق حضور دارد.

نیک آئین گفت: در طول سه سال گذشته چندین دستگاه پل ارتباطی در محور دلی مهرجان احداث شده است که اگر این پل‌ها در زمان خود جانمایی و احداث نمی‌شد شاهد قطع کامل راه ارتباطی عشایر بودیم.

در ادامه نیز سید محمد تقوی با قدردانی از خدمات صورت‌گرفته توسط اداره امور عشایری شهرستان لنده گفت: عشایر با توان و همتی که دارند همیشه قانع هستند؛ ولی ما نیز وظیفه داریم در این حوزه کمک‌کار آنان و به دنبال رفع نیازمندی‌های آنان باشیم.

فرماندار شهرستان لنده گفت: همه ما بر اساس قانون وظیفه داریم که کارهای خود را اجرایی کنیم و توجه ویژه‌ای نیز به عشایر و رفع مشکلات آنان داشته باشیم.

وی افزود: لنده بیشترین عشایر استان‌های هم‌جوار را میزبانی می‌کند و باید سعی کنیم بهترین و بیشترین خدمات را ارائه دهیم.

فرماندار شهرستان لنده گفت: بیش از ۹۰۰ خانوار عشایری در شهرستان لنده و بیش از ۳۰۰ خانوار میهمان در شهرستان لنده داریم که ماهیانه بیش از یک هزار و ۳۰۰ کیسه آرد توزیع داریم.

 

وی افزود: دیدار و سرکشی از روستاها و عشایر یک وظیفه عمومی است که باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار گیرد.

تقوی گفت: تلاش‌های خوبی در حوزه عشایری شهرستان لنده صورت‌گرفته است که این تلاش‌ها و خدمات باید استمرار داشته باشند.

وی افزود: تمامی خدمات‌رسانی‌ها در روستاها باید دارای مصوبات اجرایی باشند چرا که در یک ماه آینده دوباره این مشکلات باید بررسی و مورد بحث و گفتگو قرار گیرند.

تقوی گفت: در بحث بهداشت فردی باید توصیه‌های لازم به عشایر باید توسط شبکه بهداشت و درمان و با حضور میدانی در مناطق عشایری شهرستان لنده اجرایی شوند.

فرماندار شهرستان لنده گفت: وجود بیماری‌های مشترک انسان و دام یکی از چالش‌های است که باید دراسرع‌وقت اجرایی شود.

وی افزود: دامپزشکی بحث واکسینه کردن دام‌ها در مناطق عشایری باید هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

تقوی خاطرنشان کرد: روستاها وحدت و مورجن دونقطه مهم برای خدمت‌رسانی به عشایر و روستاهای مختلف در بخش موگرمون هستند.

وی افزود: هلال‌احمر همیشه در میدان است که خدمات خوبی در سال‌ها گذشته داشته است و امیدواریم این مهم نیز اجرایی شود.

فرماندار شهرستان لنده خاطرنشان کرد: شرایط آنتن‌دهی در سطح شهرستان لنده به‌خصوص مناطق عشایری و روستاها با چالش‌های شدیدی مواجه است که باید هرچه سریع‌تر از سوی مخابرات استان بررسی و پیگیری شوند.

وی افزود: بررسی اعتبارات نفت بیش از ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای عشایر شهرستان لنده در نظر گرفته شد.

فرماندار لنده گفت: تخلفات برخی از عشایر در کاشت درخت در عرصه‌های ملی تخلف محرز است که باید برخورد قاطعی صورت گیرد و منابع طبیعی باید ضمن تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی نمایند.

وی افزود: در بحث تصرف اراضی ملی باید برخورد قاطعی صورت گیرد و نباید اجازه دهیم زمین‌خواری، کوه‌خواری صورت گیرد و باید برخورد قاطع از سوی دستگاه قضایی صورت گیرد.

در ادامه نیز حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید هدایت محمودی اصل گفت: یکی از ابعاد مهم تولید در کشور عشایر هستند که باید به این قشر توجه ویژه‌ای داشت.

امام‌جمعه شهرستان لنده گفت: احداث پل‌ها و استخرهای ایجاد شده در تمامی مناطق عشایری شهرستان بهمئی و لنده برای آب‌رسانی به عشایر دلگرم‌کننده است.

محمودی اصل گفت: عشایر از دو اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان انتظارات ویژه‌ای دارند که حمایت‌های درمانی و بهداشتی ویژه‌ای دارند.

امام‌جمعه شهرستان لنده گفت: بازدیدهای میدانی هلال‌احمر، نیروی انتظامی و منابع طبیعی از جمله نیازهای ضروری عشایر است.

وی افزود: انسان امروزی با رسانه زنده است و در مناطق عشایری متأسفانه هیچ پوشش تلفن همراه اول و سایر اپراتورها وجود ندارد که انتظار داریم این مهم اجرایی شود.

محمودی اصل گفت: حضور اصحاب رسانه و پیگیری‌های رسانه‌ای در خصوص مطالبات عشایر باید تداوم داشته باشند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار