رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/05/18 Saturday - 2025 09 August السبت ، 15 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-17 21:57 شماره خبر : 15038
به مناسبت 17 مردادماه؛

خبرنگاران چشم بینا و زبان گویای جامعه هستند و نقش مهمی در شفافیت و توسعه ایفا می‌کنند و روز هفدهم مرداد برای تکریم صاحبان خبر به نام روز خبرنگار نام گذاری شده‌است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «‌صبح زاگرس»؛ هفدهم مرداد ماه سال ۱۳۷۷، سفارت جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف کشور افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان مورد هجوم قرار گرفت و در این حمله ددمنشانه طالبان هشت دیپلمات ایرانی به همراه خبرنگار خبرگزاری ایرنا به شهادت رسیدند.
از سال ۱۳۷۷ روز هفدهم مردادماه به‌مناسبت شهادت «شهید محمد صارمی» خبرنگار خبرگزاری ایرنا توسط شورای فرهنگ عمومی به نام روز خبرنگار نامگذاری شده‌است.

روز خبرنگار، روزی برای پاسداشت زحمات و تلاس‌های بی‌دریغ خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و متعهدانی است که با قلم و بیان خود به جامعه آگاهی و روشنی می‌بخشند و در مسیر آگاه‌بخشی به جامعه در راستای رفع مشکلات و چالش‌ها قدم بر می‌دارند.

خبرنگاران چشم بینا و زبان گویای جامعه هستند و نقش مهمی در شفافیت و توسعه ایفا می‌کنند.

خبرنگاران راوی حقیقت جامعه هستند

به همین مناسبت فرمانده سپاه ناحیه بهمئی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار گفت‌: خبرنگاران در جمهوری اسلامی ایران همواره راویان وادی آگاهی، عشق و آزادی در جامعه هستند.

مهدی غلامی‌نژاد امانت‌داری را یکی از وطایف مهم و خطیر خبرنگاران برشمرد و گفت: امانت‌داری یکی از ارزش‌های کلیدی و اصولی خبرنگار است که باید به آن پایبند باشد.

وی تصریح کرد: ‌‌‌‌امانت‌داری یعنی حفظ حقیقت، وفاداری به اخلاق حرفه‌ای، احترام به حریم خصوصی افراد و بیان واقعیت‌ها مهم‌ترین ضمانتی است که خبرنگار با آن اعتماد عمومی جامعه را جلب می‌نماید.

غلامی‌نژاد با تأکید براینکه خبرنگاران وجدان بیدار جامعه هستند تصریح کرد: خبرنگاران همواره در عمق جامعه زندگی می‌کنند و با قلم و بیان واقعیت‌ها وجدان بیدار جامعه هستند.

فرمانده سپاه ناحیه بهمئی در ادامه با اشاره به شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران گفت: روز خبرنگار یادآور مجاهدت‌های افرادی است که با هدف روایت حقیقت پرچم آگاهی بخشی به جامعه را بر دوش کشیدند و بی ادعا خود را چراغ راه جامعه کردند.

غلامی‌نژاد در پایان روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران تبریک گفت و افزود: خبرنگاران همواره چشم بینای جامعه هستند و نقش بسیار مهمی در توسعه جامعه ایفا می کنند.

خبرنگاران چشم بینای جامعه و صدای بی‌صدایان هستند

مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و تبریک این روز به اصحاب رسانه گفت: هفدهم مردادماه فرصتی برای قدرشناسی از تلاش‌ها و روشنگری‌های اصحاب رسانه است.

سید زاهد افتخاری‌زاده خبرنگارن را چشم بینای جامعه و صدای بی‌صدایان دانست و گفت: خبرنگاران متعهد و دلسوز چشم بینای جامعه و صدای بی صدایان جامعه و همچنین در شرایط حساس جامعه پشتیبان کشور و ولی‌فقیه زمان بوده‌اند.

وی به خدمات خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: خدمات بی‌نظیر خبرنگاران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم خبیث اسرائیل و آمریکای جنایتکار بر هیچ کس پوشیده نیست.

افتخاری‌زاده تصریح کرد: خبرنگاران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توانستند با رسالت خود که همان آگاهی بخشی بوده، در کنار نیروهای نظامی و امنیتی برای دفاع از میهن اسلامی تلاش کنند.

وی در ادامه گفت: خبرنگاران همواره در راستای انعکاس اخبار، فعالیت‌ها و خدمات نظام اسلامی صادقانه و مجاهدانه تلاش کردند و آگاهی بخشی را حق مردم دانسته‌اند.

افتخاری‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: این روز را به همه خبرنگاران عزیز تبریک می‌گویم و سلامتی همه کسانی که با قلم خود آگاهی بخشی را به جامعه تزریق می‌کنند را از خداوند متعال خواهان و خواستارم.

خبرنگاران مثابه نور در مسیر فهم و بصیرت هستند

مدیر اداره بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان بهمئی در گفتگو با خبرنگار ما خبرنگاران را طلایه داران جبهه آگاهی و صداقت دانست و گفت: روز بزرگداشت خبرنگار مجالی برای ادای احترام به طلایه‌داران جبهه آگاهی و صداقت است.

سید نصرت‌الله سالاری‌خرم افزود: خبرنگاران با جوهر قلم و روشنی کلام همواره روشنگری را از وظایف مهم و رسالت خویش دانسته‌اند و در این ثابت قدم هستند.

وی در ادامه افزود: خبرنگاران، روایتگران تعهد، امانت داری و آگاهی هستند و دیده‌بانانی بیدار که با نگاهی عمیق و بی‌طرف، تپش زندگی مردم را به تصویر می کشند و همچنین آیینه‌ای شفاف از حقیقت در برابر دیدگان جامعه می‌گشایند.

سالاری‌خرم در ادامه حضور خبرنگاران در جامعه را مثابه نوری در مسیر فهم و بصیرت دانست و افزود: ‌در زمانه‌ای که با روایتگری‌های نادرست جای جلاد و قربانی به آسانی عوض می‌شود و سطحی نگری‌ها حقیقت را به حاشیه می‌راند، حضور خبرنگاران در جامعه به مثابه نوری در مسیر فهم و بصیرت است.

مدیر بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان بهمئی در ادامه ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای عرصه رسانه و تجلیل از جایگاه تمامی تلاشگران این عرصه گفت: خبرنگاران سخت‌کوش و اندیشمند شهرستان بهمئی در ارتقای سوادرسانه، روایتگری درست و جداسازی عقاید از وقایع مسئولیت حرفه‌ای خود را در رساندن صدای بی صدایان به نظام تصمیم گیری به خوبی ادا کردند.

سالاری‌خرم در پایان با اشاره به شهادت محمود صارمی در هفدهم مردادماه گفت: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و به پاس تلاش‌های خالصانه و روشنگرانه خبرنگاران این روز را به جامعه بزرگ رسانه کشور تبریک و از زحمات بی ادعای آن‌ها تشکر می‌کنم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!