
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکل آب روستای امیرآبادکریک در دست بررسی بوده و مردم میبایست تا تامیناعتبار جهت خط انتقال آب بهطول ۴هزارمتر صبر کنند، این مشکل را تا قبل از شروع بارندگیها رفع خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استانهای پُر آب با آب و هوایی مطلوب و چهارفصل و با ظرفیتهای بالا در امر توسعه گردشگری و صنعتی واقع در جنوبغربی کشور است.
شهرستان دنا واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مناطق سردسیری با آب و هوایی مطلوب و ذخایر آبی و یخچالهای طبیعی فراوان است، روستای کریک که در حدود ۵ کیلومتری شهرستان دنا واقعشده است نیز یکی از روستاهای توریستی، گردشگری است روستایی که بهخاطر خانههاهی پلکانی شکل خود به ماسوله جنوب معروف شده است.
برخیها قدمت روستای کریک را تا حدود دوهزارسال نیز گمانهزنی کردهاند، روستایی باصفا با مردمانی خونگرم و مهمانواز که شغل اکثریت آنان دامداری و کشاورزی است، مردمی که این روزها بهدلایل مختلف با مشکلات کمآبی و ناسالم بودن آب آشامیدنی دست و پنجه نرم میکنند.
همانطور که میدانیم تامین و مصرف آب سالم یکی از ضرورتیترین نیازهای بشر در هر جامعهای است و درک اهمیت این موضوع برای سلامتی انسان امری حیاتی است.
آب مایه حیات و ناسالمبودن آن برای مصرفکنندگان سبب خطرات جدی در سلامتی آنان اعماز؛ بیماریهای میکروبی، انگلی، ویروسی و گوارشی در هر موجود زندهای بالاخص انسانها خواهد شد؛ از اینرو ردههای سنی حساس مانند کودکان و سالمندان نیز بیشاز دیگران در معرض خطرات قرار خواهند گرفت، مطالبهای مردمی از سوی اهالی روستای کریک مبنیبر ناسالم و میکروبیبودن و بوی نامطبوع آب روستا به دست ما رسیده است.
این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرفکردن آنان را رسالت خود میداند؛ از اینرو اقدام به رسانهای کردن مشکلات و معضلات شهروندان میکند.
خبرنگار میدانی گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به گفتگو با ساکنان روستای امیرآباد کریک پرداخت تا علت آلودگی آب و مشکلات بهوجود آمده، مطالبات، نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنان در این خصوص را بشنود.
مرتضوی یکی از اهالی روستای کریک گفت: مدتهای طولانی است به علت فعالیتهای بخش شیلات در بالا دست روستا آب آشامیدنی ما آبی میکروبی و ناسالم شده است، بارها از طرق مختلف به ادارات و شرکتهای مربوطه شکایلت و مطالبات خود را ارسال نمودهایم ولی تاکنون هیچ تغییری در این زمینه صورت نگرفته است.
وی افزود: بارها طی مطالبات ما با جوابهای از قبیل عدموجود اعتبار مواجهه شدهایم، مسئله آب آشامیدنی مسئله سلامت و خطرات جانی ما و فرزندانمان است، از مسئولان توقع داریم بهطور جدی مسئله آب آشامیدنی روستای امیرآبادکریک را در دستور کار جدی خود قرار دهند.
حسنی گفت: باید هرچه سریعتر برای رفع این معضل تلاشی جدی صورت گیرد، بوی نامطبوع آب و میکروبهای آب را تا کی با کلر و مواد دیگر برطرف میکنید؟! چرا بعد از گذشت این همه سال هیچ اقدامی دراین خصوص صورت ندادهاید؟!
وی افزود: روستای کریک یکی از روستاهای توریستی گردشگری است و دقیقا نزدیک سیسخت و کنار دست یخچالهای طبیعی و چشمههای جوشان است چرا باید وضعیت آب آسامیدنی مردم روستا به این شکل باشد؟!
یعقوبی گفت: الان مسئله جان ما و فرزندانمان است، این مسئله کمی نیست که بتوان راحت از آن عبور کرد، مسئولان باید هرچه سریعتر به این مشکل پایان دهند، مسئله تامین اعتبار را باتوجه به وخامت این وضع حل کنند، همت کنید آستین بالا بزنید و مشکل را حل و سلامت جانی ساکنان را تامین کنید.
وی افزود: اینطور پیش برود ما با انواع و اقسام بیماریهای کلیوی، انگلی، گوارشی و... باید روزگار بگذرانیم مسئولان باید بگویند تا کی این وضع ادامهدار خواهد بود؟!
رضا رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در این خصوص گفت: مشکلات آب روستای امیرآبادکریک را بارها طی مطالبات فراوران با اکیپهای مختلف مورد بررسی جدی و آزمایشگاهی قردادیم، میکروبیبودن آب و ناسالمبودن آن کاملا محرز است.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: دلیل این آلودگی وجود طرحهای ماهی(شیلات) بالایدست منبعآبی این روستا است که متاسفانه منبعآبی آنان را کاملا آلوده ساخته است، این معضل مداوم نبوده ولی بهرحال آبآشامیدنی را آلوده و کدر کرده است، تاکنون آب روستای امیرآبادکریک را با کُلر برای ساکنان قابل شرب و مصرف ساختهایم.
وی افزود: طی بررسی اکیپهای ما در این خصوص مشخص شد که در منبعآبی روستای امیرآبادکریک قابلیت بازسازی و بهسازی وجود ندارد. چشمهای دیگر جهت تامین آبشرب روستا در منطقه دارشاهی در نظر گرفته شد که همه کارهای آن نیز صورت گرفت ولی بهعلت معارضات مردمی منتفی شد.
رضایی گفت: منبع دیگری در پایین دست کوهگل شناسایی و بررسیهای لازمه آن صورت گرفته است، بودجهای برای انتقال ۴هزارمتر لوله خط انتقال اب نیاز داریم.
وی با اشاره به عدم تامین بودجه جهت اجرای عملیاتها در این خصوص افزود: تاکنون بودجه جهت اجرای عملیات تامین نشده بود، در بودجه روستایی که امسال مصوب شده است پیشنهاد داده شده و هنوز منتظر پاسخها هستیم.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمام مسئله ما بحث امین بودجه است، ۴ کیلومتر خط انتقال آب حدود ۲ ماه زمان میخواهد البته به شرط تامین اعتبار در این فاصله هیچکاری نمیشود انجام داد.
وی افزود: آبشرب روستا غیرقابل استفاده نیست با کلر میکروبهای آن برطرف میشود مردم میبایست تا تامین اعتبار جهت اجراییسازی پروژه انتقال آب صبر کنند، این معضل را تا قبل از شروع بارندگیها و وخیمشدن اوضاع درست خواهیم کرد.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه باقی ماند
- همبازی بزرگان؛ فغانی در فینال سلام آقای افشاریان!
- اعتراف فرماندار گچساران به ضعف اجرایی مدیران!
- مدیرکل جدید جهاد کشاورزی کهگیلویهوبویراحمد معارفه شد
- پاسخ ۱۸۰۰ استاد دانشگاه به بیانیه ۱۸۰ استاد
- پسماندها، بحران خاموش زیستمحیطی گچساران
- ضربه امنیتی به جاسوسان رژیم صهیونیستی در کهگیلویهوبویراحمد
- دستگیری عناصر مرتبط با رژیم صهیونی در کهگیلویهوبویراحمد
- بیتدبیری در مدیریت پسماند؛ زبالههای یاسوج سیلابی شد
- پایان حضور استیلی در پرسپولیس
- مشاهده بیشتر