
شهرستان لنده با داشتن دشتهای مستعدی همانند دشت بن، دشت آبلش و دشت ناصری زمینه تبدیلشدن به یکی از قطبهای کشاورزی در کهگیلویه بزرگ را دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، همه ساله در ابتدای سال از سوی مقام معظم رهبری سیاستهای کلی نظام در یکچشم انداز یکساله برای تمامی دستگاهها و نهادهای کشور تعیین و ترسیم میشود که همه دستگاههای اداری و اجرایی باید منطبق با آن نسبت به پیشرفت و توسعه فراگیر کشور از سطوح خرد تا کلان گامهای راهبردی در حوزههای مختلف بهخصوص اشتغالزایی بردارند.
شعار سال ۱۴۰۲ کشور مهار تورم و رشد تولید بود که در همین راستا نیز دولت سیزدهم با اهتمام ویژهای نسبت به اجرا و تکمیل طرحهای نیمهتمام دولتهای یازدهم و دوازدهم در سطح کشور اقدام کرده است.
در شهرستان لنده نیز دشتهای مستعدی همانند، دشت قبلش لنده و دشت بن لنده نیز با تأمین اعتبارات ویژهای در طول این سالها همراه بودند.
در سالهای گذشته بحث تامین آب به اراضی دشت ابلش لنده با مشکلاتی همراه بود که با اهتمام ویژه مدیریت جهاد کشاورزی و پیگیریهای فرماندار و مدیرکل جهاد کشاورزی استان بحث تعمیر و نگهداری پمپهای خط انتقال آب بهدرستی صورت پذیرفت و کشاورزان این ۵۰۰ هکتار توانستند سال خوبی را در تأمین آب سپری کنند هرچند مشکلاتی در حوزه مدیریت توزیع آب داشتند.
اما یکی از مهمترین تلاشهای مستمر دولت سیزدهم در دو سال گذشته اهتمام برای تأمین سریع آبرسانی به دشت ۶۰۰ هکتاری دشت بن بود که این مهم در سال ۱۴۰۰ کلنگزنی شد؛ ولی در ادامه چندین ماه عملیات اجرایی آن به تعویق افتاد که در دو سال گذشته با تأمین اعتبارات لازم از سوی بنیاد علوی و سازمان جهاد کشاورزی و اعتبارات استانی با پیشرفتهای قابلقبولی همراه شده است.
عطب اله بیژنی نسب در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: یکی از مهمترین سیاستهای دولت سیزدهم اهتمام طرحهای نیمهتمام در حوزه کشاورزی و ایجاد طرحهای توسعهای جدید است که این مهم از ابتدای دولت مورد تأکید متولیان امر بوده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: پروژه مهم آبرسانی به ۶۰۰ هکتار از اراضی دشت بن لنده با خط انتقال ۲ هزار و ۶۵۴ متر و ارتفاع ۲۵۰ متریکی از پروژههای مهم و بزرگ استان به شمار میآید که بیش از ۶۳۰ میلیارد ریال اعتبار اولیه داشته است.
وی افزود: میزان مشارکت جهاد کشاورزی و بنیاد علوی در این پروژه به طور مساوی است که در سال گذشته نیز جهاد کشاورزی نیز اقدام به خرید ۱۱ دستگاه الکتروپمپ بزرگ برای این پروژه و اجرای کامل خط انتقال و احداث مخزن تأمین و ذخیره آب اقدام شده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آخرین وضعیت این پروژه گفت: کشاورزی یکی از محورهای اساسی برای توسعه این استان و از اولویتهای مدیریت ارشد استان است که در این دولت توجه خوبی به آن شده و خدمات خوبی نیز انجام شده است.
علیمحمد روستا، تأمین آب اراضی کشاورزی منطقه دشت بن لنده را یکی از این اقدامات برشمرد و گفت: برای پروژه دشت بن لنده در دور دوم سفر اعتباراتی لحاظ شد و تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری و حدود سه میلیارد هم از اعتبارات شهرستان نیز به آن اختصاص داده شد.
وی با تأکید بر اهمیت کشاورزی در اشتغال و اقتصاد استان، ادامه داد: پروژه تأمین آب اراضی دشت بن لنده از پروژههای پیشران و اولویتدار شهرستان است که با اشتغالزایی مستقیم حداقل ۳۰۰ نفر و افزایش تولیدات باغی و زراعی منطقه نقش مهمی در توسعه این دیار خواهد داشت.
روستا تأکید کرد: هر حمایتی لازم باشد انجام خواهیم داد تا این پروژه در نیمه نخست سال آینده به بهرهبرداری برسد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیگیریهای نماینده مردم در مجلس و همچنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی برای تأمین و تخصیص اعتبار این پروژه، خبر داد و گفت: تقویت اعتبارات پروژههای بخش آب و کشاورزی مورد تأکید استاندار و معاونت عمرانی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در خصوص این پروژه گفت: در این پروژه ۷۴ هزار مترمربع عملیات خاکبرداری، بتنی و سنگی، ۲۰۰ متر کارهای فولادی، حدود ۳ هزار متر لولهگذاری، ۵۰۰ مترمربع ساختمان و ابنیه و ۲۰۰ متر راه دسترسی احداث خواهد شد که تاکنون حدود ۴۰ درصد این اقدامات انجام شده است.
معتمدی پور افزود: اراضی هدف این طرح در روستاهای کهناب، بنهبلوط، دشت آب، دشت بن، آبرزگه و گوردالو خواهد بود.
وی برنامه زمانبندی این طرح را بهرهبرداری از آن در خرداد ۱۴۰۳ اعلام کرد و از معاون عمرانی و نماینده مردم در مجلس خواست تا از محلهای مختلف اعتبارات این پروژه را تقویت کنند تا در موعد مقرر تحویل مردم شود.
انتهای خبر
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خداحافظ آقای قاضی
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- فرهنگ جهاد و شهادت؛ ستون خیمه وحدت ملی
- تکریم خانواده شهدا؛ ادای دین به خون شهیدان
- گزارش «صبحزاگرس» مسئولان گچساران را به خط کرد
- تجدید میثاق سردار مثنوی با آرمانهای شهدا+ تصاویر
- مدیران فراری از مسئولیت؛ برخورد قاطع آغاز شد
- عضو استیناف صدور رأی بیرانوند را تأیید کرد
- قدرت ایران رو به افزایش است
- سنگ تمام آقای مدیرکل در لنده
- سیدالشهدای خدمت در میان مردم بهمئی
- سنتی خطرناک یا نماد غرور؟
- خبری که دادستان را به بوستان کشاند
- تقدیر سردار مثنوی از مردم و مسئولان کهگیلویهوبویراحمد
- قدردانی فرمانده سابق سپاه فتح از کهگیلویهوبویراحمدیها
- مسیر خدمت تمام نشدنی است
- ۷ سال خدمات ماندگار سردار خرمدل
- اردوی جهادی دانشجویان باشتی در سپیدار یاسوج
- نیازجامعه به امید، گامی برای رسیدن به اهدافمتعالی
- صدور مجوز پایگاه شبانهروزی امداد و نجات لنده
- مطالبهگری جوانان روستای چهاربیشه مقابل پلیمر گچساران
- بازخوانی سفر «شهید رئیسی» به گچساران
- هفت سال مردمداری؛ روایتی از خدمت عاشقانه سردار
- روحیه ولایتمداری و مردمدوستی سردار خرمدل الگوست
- سردار خرمدل؛ منشأ توسعه و افتخارات سپاه فتح
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- امیدآفرینی و نشاط اجتماعی از خدمات سپاه است
- قول شهردار به مردم محله لبنان چه بود؟
- ولایتمداری در سردار خرمدل موج میزند
- سپاه یک چتر حمایتی بر سر مردم است
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- تصادف مرگبار در محور پاتاوه به دهدشت
- مشاهده بیشتر