مجری طرح پرورش ماهی در بخش موگرمون شهرستان لنده مهمترین دغدغههای خود را برای اشتغالزایی و توسعه صادرات به کشورهای مختلف بیان کرد.
سعید رحیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص موانع و مشکلات سد راه تولید مزرعه پرورش ماهی در بخش موگرمون شهرستان لنده گفت: مزرعه پرورش ماهی ما در روستای نهضت از توابع بخش موگرمون شهرستان لنده قرار دارد که با ظرفیت ۳۵۰ تن و توسعه بیش از یک هزار تن است.
مجری مزرعه پرورش ماهی در بخش موگرمون شهرستان لنده گفت: این مزرعه به لحاظ منابع آبی یکی از بهترین آبهای کشور را دارد که با تلاشهای صورتگرفته یکی از بزرگترین مزارع پرورش ماهی در استان در روستای نهضت موگرمون احداث شده است.
وی افزود: با توجه به زمینه و استعدادی که این مزرعه دارد زمینه برای پرورش و صادرات جهانی را میتواند تأمین و صادر کند.
رحیمی گفت: سال گذشته موفق شدیم بیش از ۲۰۰ تن از ماهی این مزرعه به کشور روسیه صادر کنیم که باتوجهبه آزمایشها و ارزیابیهای صورتگرفته تمامی تأییدیههای لازم را نیز کسب کرده است.
مجری مزرعه پرورش ماهی در بخش موگرمون شهرستان لنده گفت: باتوجهبه کسب مجوز توسعه یک هزارتنی این پتانسیل را داریم که خودمان را به این ظرفیت برسانیم.
وی در ادامه تأکید کرد: برای تحقق این مهم نیازمند مساعدت و همراهی و همکاری مسئولان در استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم که در بحث احداث سالنهای تکثیر و تولید بچهماهی نیازمند حمایت ویژه هستیم.
رحیمی در ادامه گفت: پیگیریهای زیادی تا کنون از طریق مسئولان استانی کردیم و انتظار داریم که مساعدت و همکاری لازم را جهت احداث سالن تکثیر با ما داشته باشند که ما خودمان بتوانیم نیاز خودمان را تولید کنیم و نیاز به واردات از استانهای دیگر نباشیم.
وی خاطرنشان کرد: قطعاً با توسعه زیرساختها میتوانیم در حوزه اشتغال بیش از ۴۵ نفر از جوانان شهرستان را به طور مستقیم به کار بگیریم و ظرفیت تولیدی خودمان را به یک هزار تن برسانیم.
مجری مزرعه پرورش ماهی در بخش موگرمون شهرستان لنده گفت: مجوزهای لازم را برای بحث فراوری و بستهبندی نیز اخذ کردیم که تمامی این مسائل با توسعه زیرساختها اجرایی خواهند شد.
وی در ادامه گفت: در بحث گازرسانی به این مزرعه نیز مشکلاتی داریم که باتوجهبه اینکه خط لوله گاز تا فاصله یککیلومتری ما قرار دارد انتظار داریم که بحث گازرسانی نیز از طریق مسئولان استانی و شهرستانی پیگیری شود.
رحیمی تأکید کرد: مشکلاتی داریم که انتظار داریم وقتی بهعنوان یک تولیدکننده به ادارات مراجعه میکنیم همکاری لازم را در جهت رفع مشکلات و موانع و کمک به تولید داشته باشند.
سید محمد تقوی در ادامه گفت: در شهرستان لنده بیش از چهار مزرعه پرورش ماهی داریم که مشکلاتی از جمله گازرسانی دارند که این مطالبه آنان قطعاً مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان لنده گفت: از محل مسئولیتهای اجتماعی وقتی این مزارع در حال استفاده از منابع و مصارف شهرستان لنده هستند حتماً نسبت به حمایت از برخی برنامههای فرهنگی، ورزشی و اجتماعی را باید برعهده بگیرند.
دکتر سید مختار رجایی در ادامه گفت: در پی مطالبه مجری طرح مزرعه پرورش ماهی در بخش موگرمون مبنی بر راهاندازی سالن تکثیر ماهی لازم است که برابر قوانین توضیحاتی را ارائه کنیم.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: باتوجهبه فاصله و نزدیکی مزارع پرورش ماهی با همدیگر عملاً دستورالعملها و بخشنامهها این اجازه را نمیدهد.
وی افزود: باتوجهبه راهنماییها و مشاورههای که به مجری طرح شده است امیدواریم بتواند از برخی راهکارهای مندرج در قانون استفاده کند و نسبت به رفع مشکل خود اقدام نماید.
رجایی گفت: ما نیز بهعنوان یکی از دستگاهها مرتبط با مزارع پرورش ماهی آمادهایم تا نهایت همکاری و همراهی لازم را با مجری طرح پرورش ماهی در بخش موگرمون داشته باشیم.
انتهای خبر/