خدمت به زائران امام‌حسین(ع) در جوار امامزاده «امیرحاضر»

موکب شهدای علاالدینی؛

خدمت به زائران امام‌حسین(ع) در جوار امامزاده «امیرحاضر»

مدیر اجرایی موکب شهدای علاءالدینی شهرستان بهمئی: این موکب در مسیر حرکت زائران اربعین در سه راهی امیرحاضر خادم زوار هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ همزمان با آغاز مراسم پیاده روی اربعین، موکب‌های مختلفی در مسیر زوار امام حسین (ع) جهت خدمت‌رسانی به زائران فعالیت خود را تا پایان مراسم اربعین انجام می‌دهند.
یکی از موکب‌هایی که خدمات خود را به زائران آغاز کرده است موکب شهدای علاءالدینی شهرستان بهمئی در جوار امام‌زاده امیرحاضر علیهم‌السلام است.
این موکب مردمی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت خود را تا دو روز بعد از اربعین ادامه خواهد داد.

مدیر اجرایی موکب شهدای علاءالدینی در گفتگو با خبرنگار صبح زاگرس گفت: این موکب خدمات خود را در مسر زائران امام حسین (ع) انجام می‌دهد.
اکبر رگبارمقدم خدمات این موکب را تشریح کرد و گفت: موکب شهدای علاءالدینی خدماتی همچون برپایی ایستگاه صلواتی، اسکان موقت، توزیع انواع نوشیدنی، توزیع سه وعده غذایی (صبحانه، ناهار و شام) همچنین اجرای برنامه های فرهنگی از قبیل نمازجماعت، برگزاری مراسمات و دعاها را انجام خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به مشارکت خودجوش زنان در این موکب گفت: زنان در این موکب مشارکت بسیار بالایی دارند و هر روز در این موکب زنان اقدام به پخت نان محلی، آش و دیگر غذاهای بومی برای زوار می نمایند.

رگبار‌مقدم در پایان با خاطرنشان کرد: موکب شهدای علاالدینی بصورت ۲۴ ساعته تا پایان مراسمات اربعین در جوار امام‌زاده امیرحاضر(ع) جهت خدمت به زائران اربعین برپا هست.

 

تصاویر تکمیلی را مشاهده کنید؛

انتهای خبر/