آزاده سرافزار هشت سال دفاعمقدس:
حماسه رزمندگان کهگیلویهوبویراحمد در پدخندق فراموشنشدنی است
سردار علیاصغر گرجی زاده به حماسه رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در پد خندق اشاره کردو گفت:همه بیسیم ها در پدخندق خاموش شده بودند و بچههای تیپ ۴۸ فتح ماندند و جانانه جنگیدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سردار علیاصغر گرجی زاده در اجلاسیه شهدای غریب در اسارت کهگیلویه وبویراحمد بابیان اینکه امام شهدا را منبع قدرت ایران اسلامی دانستند گفت: باید از شهدا و رزمندگان بنویسیم و روایت کنیم.
آزاده جنگ تحمیلی و از فرماندهان دفاع مقدس بابیان اینکه گنج های بسیاری زیرخاک هستند و از بسیاری از شهدا صحبت نشده است و نباید تصور کنیم بانام گذاری اتوبان و خیابانها کار تمام است بلکه باید گنج ها را استخراج کرد و روایت کرد گفت: شهید رفیعی خادم حوزه علمیه دهدشت گلولههای او تمام میشود و بیان میکند نمیتوانم با این سن ۵۰ سالگی اسارت را قبول کنم و با شعار الموت صدام شهادت را به جان خرید.
وی بابیان اینکه شکنجههایی بر اسرا و جانبازان تحمیلشده است گفت: اسیری میگفت اگر قرار باشد از جنایات صدامدر اسارت بگویم بهقدری نفرت پیدا میکنید که حتی زیارت کربلا نخواهید رفت.
این مسئول در سؤالی به چرایی عدم نوشتن کتاب در خصوص شهید رفیعی خادم حوزه علمیه دهدشت از مسئولان پرسید و گفت: آخرین خطی که سقوط کرد فرزند این استان بود، درود بر فرمانده گردان آن خط، همه به یسیم ها در پد خندق خاموش شده بود و بچههای تیپ ۴۸ فتح ماندند تا گلولههای آنها تمام شد، به شهدای خودتان افتخار کنید و از کمکاریهای احتمالی استغفارکنید.
سردار گرجی زاده گفت: روزی خداوند متعال از بهترین انسانها یعنی شهدا سؤال خواهد کرد و باید ببینیم آیا تنها پوستر و عکس کافی است، آیا نباید نام و نشان و راه آنها را ترسیم و ترویج دهیم.
وی گفت: بزرگترین و مخلصترین شهید در دفاع از حرمین شریفین شهید قاسم سلیمانی بود و بعد از شهادتش شناخته شد، شهید حسین یوسف الهی ۲۲ سال سن داشت و حاج قاسم در عملیاتی از نگرانی خود نسبت به شکست در عملیات، موضوعاتی مطرح کرد و شهید یوسف الهی به او گفت در این عملیات پیروز هستید و حاج قاسم از یقین او پرسید و او گفت حضرت بیبی زینب (س) پیروزی را به ما اعلام کرد.
وی افزود: شهدایی که دارید برخی از آنها از امامزادهها کمتر نیستند و باید قدر آنها را دانست، شهید علی سیفی روحانی بود با این طلبه در عملیات فاو همرزم بودیم، در شب عملیات فرمانده او شهید شد و به شوخی از او سؤال کردند اگر نگویی چه کسانی شهید میشوند تو را کتک میزنیم، او با اکراه و اجبار جواب داد چه کسانی زنده مانده و چه کسانی شهید خواهند شد و حتی خبر شهادت خود را بعد از غواصی اعلام کرد و درباره شهادت او و زندگینامهاش کتاب نوشتهشده است.
سردار گرجی زاده ادامه داد: پدران و مادران شهدا باید ویژگیهایی شهدا را معرفی کنند، من شهادت میدهم فرزندان شما که اسیر شدند نگذاشتند لبخندی بر لبان دشمن نقش ببند.
در انتهای این جلسه از خانوادههای شهدای غریب در اسارت شهید سردار نجفی، شهید نصیب الله کریمی، سردار علیشاه آوریده، فریدون عباسی، شمشیر روزپیکر، ولی دانشگر، فضل الله خوید، محمد بخرد، سیف الله پور فتاحی، محمد علی افراشته، پیران مستوفی زاده، سلیمان دانشی، بیت الله معصومی، کرامت حسین پور، کرامت احسانی، حمید فروزان، پرویز ایزدیان، علی رجب شفیعی نسب، عبدالعلی سلیمانی و احمد اقلیمی کیش تجلیل شد.