نگرانی «آیت‌الله‌ حسینی» از بدعت‌های عجیب در مراسمات!

در آیین نکوداشت ائمه‌جمعه فقید گچساران مطرح شد؛

نگرانی «آیت‌الله‌ حسینی» از بدعت‌های عجیب در مراسمات!

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: متأسفانه در برخی مراسمات عزاداری به جای تلاوت قرآن، صدای ساز، نقاره و تیراندازی شنیده می‌شود که این رفتارها ناهنجاری‌های اجتماعی را افزایش داده و موجب بروز حوادث تلخ دیگری شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد در آیین نکوداشت ائمه جمعه فقید گچساران که درمسجد صاحب‌الزمان(عج) این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ائمه جمعه فقید گچساران گفت: مرحوم حجت‌الاسلام متقی کاشانی از سال ۱۳۵۰ در گچساران مستقر شد. ایشان از شاگردان حضرت امام خمینی(ره) بود و در برابر رژیم منحوس پهلوی ایستاد، به همین سبب به شهرهای مختلف کشور تبعید شد اما هرگز از مسیر مبارزه دست نکشید.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ با حکم حضرت امام راحل به‌عنوان امام جمعه گچساران منصوب شد و در دوران دفاع مقدس، در ستاد پشتیبانی از جنگ حضوری فعال و مؤثر داشت. بسیاری از فرماندهان جنگ ارادت خاصی به ایشان داشتند. مرحوم متقی کاشانی خدمات بزرگی از جمله تأسیس حوزه علمیه امام صادق(ع)، ساخت مصلی نماز جمعه و سایر بناهای دینی و فرهنگی در این شهرستان انجام داد و در نهایت نیز در قطعه علما در گچساران به خاک سپرده شد.

یاد عالمان، زنده‌کننده ایمان مردم است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد با تجلیل از مرحوم حجت الاسلام خواجه‌زاده نیز گفت: مرحوم خواجه‌زاده، استاد حوزه و دانشگاه بود، سخنرانی‌های روشنگرانه و منابر پرمحتوایی داشت و نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی جامعه ایفا کرد.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: رسول خدا فرمودند علمای دین را اکرام کنید، زیرا آنان وارثان انبیا هستند. کار انبیا هدایت مردم است و علمای دین همان راه را ادامه می‌دهند تا جامعه را از گمراهی نجات دهند.

علما، مرزداران ایمان و حافظان معرفت الهی

آیت‌الله حسینی بیان کرد: اگر علما و اندیشمندان الهی نباشند، دین خدا از بین خواهد رفت؛ زیرا مهم‌ترین مسئله در عالم آفرینش دینداری است. معارف الهی تنها در سایه وجود انبیا، اولیا و عالمان دین زنده می‌ماند.

وی افزود: در روایات آمده است هر کس عالمی دینی را تکریم کند، خدا را تکریم کرده است. آنچه ناجی بشر است، احکام الهی است و فلسفه آفرینش انسان معرفت‌الله است که تنها در پرتو هدایت اولیا و انبیا محقق می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه با تأکید بر جایگاه بلند عالمان تصریح کرد: یک عالم اندیشمند که دین را تبلیغ می‌کند از هفتاد هزار عابد برتر است، چرا که اساس معرفت و شناخت الهی بر دوش اوست. حیات واقعی انسان نه در جسم، بلکه در روح توحیدی و اخلاقی اوست.

هشدار نسبت به انحراف فرهنگی و تضعیف حجاب

آیت‌الله حسینی با اشاره به چالش‌های فرهنگی روز جامعه گفت: امروز مسئله حجاب و عفاف در جامعه دچار آسیب جدی شده است و این به دلیل بی‌توجهی به رهنمودهای علماست. حجاب و عفاف قانون انسانیت و ستون اخلاق است و اگر از جامعه رخت بربندد، آسیب‌های اجتماعی فراوانی پدید می‌آید.

وی تأکید کرد: خردمندانه‌ترین رویکرد آن است که در قانون‌گذاری نیز همانند توحید در خالقیت و حاکمیت، توحید در قانون‌گذاری داشته باشیم و از قوانین الهی تبعیت کنیم. واگذاری قانون به دست ناآگاهان خلاف عقل و منطق است.

نقد رفتارهای نادرست اجتماعی

نماینده ولی‌فقیه در ادامه گفت: احترام به عالم، احترام به اسلام است. اما متأسفانه در برخی مراسم‌های عزاداری به جای تلاوت قرآن، صدای ساز، نقاره و تیراندازی شنیده می‌شود که این رفتارها ناهنجاری‌های اجتماعی را افزایش داده و حتی موجب بروز حوادث تلخ و عزاداری‌های مضاعف شده است.

وی ادامه داد: علمای شیعه مرزداران دین‌اند و باید در برابر این انحرافات فرهنگی، روشنگری و مطالبه‌گری کنند. متأسفانه برخی سخنان و رفتارهای مسئولان نیز مروج ولنگاری و بی‌قیدی در جامعه است و این جای نگرانی دارد.

علما، همراهان همیشگی انقلاب

آیت‌الله حسینی در بخش دیگری از سخنانش به نقش علما در انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: مرحوم متقی کاشانی از آغاز نهضت امام خمینی(ره) همگام با انقلاب بود و تا آخرین لحظه عمر خود در کنار نظام ایستاد. انقلاب اسلامی با پیروزی در ۲۲ بهمن ۵۷ تحولی عظیم در جهان ایجاد کرد و ریشه طاغوت را خشکانید.

وی تصریح کرد: امروز ایران اسلامی در برابر استکبار جهانی استوار ایستاده و صدای آزادی قدس شریف حتی در کنار کاخ سفید طنین‌انداز شده است. انقلاب اسلامی، نه فقط یک تغییر سیاسی بلکه تحولی معنوی و الهی بود که مسیر تاریخ را تغییر داد.

امانت بزرگ اسلام و مسئولیت امروز ما

نماینده ولی‌فقیه خاطرنشان کرد: اسلام، قرآن و حجاب امانت‌های الهی‌اند و خون‌های بسیاری برای پاسداری از آنها بر زمین ریخته شده است. همه ما وظیفه داریم که از این امانت‌ها صیانت کنیم.

وی افزود: این آیین، مقدمه‌ای است برای کنگره ملی بزرگداشت آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی که خدمات ارزشمندی در راه ترویج دین و انقلاب از خود به‌جای گذاشتند. علمای شیعه، مسیر رستگاری را برای بشر روشن کردند و امروز وظیفه ماست که با بصیرت، این راه را ادامه دهیم.

آیت‌الله حسینی سخنان خود را با تأکید بر رسالت سنگین عالمان به پایان رساند و گفت: اگر علما چراغ ایمان را در جامعه روشن نگه ندارند، تاریکی جهل و گناه، حیات انسانی را دربرمی‌گیرد. تکریم عالمان در حقیقت، پاسداشت دین، قرآن و انقلاب اسلامی است.
انتهای خبر/