رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/05/05 Sunday - 2025 27 July الأحد ، 2 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-05 14:35 شماره خبر : 14761
گزارش خبری؛

شرکت توزیع برق شهرستان بهمئی طی اطلاعیه‌ای زمان‌بندی جدید قطعی برق در مناطق مختلف این شهرستان را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ شرکت توزیع برق شهرستان بهمئی در اطلاعیه‌ای از قطعی روزانه به صورت مقطعی در مناطق مختلف این شهرستان خبر داد.

درحالی شرکت توزیع برق شهرستان بهمئی زمان‌بندی جدید را اعلام کرد که مردم این شهرستان از قطعی‌های مکرر برق معترض  هستند و خواهان تصمیم‌گیری جدی برای مناطق گرمسیری هستند.

باتوجه به اینکه زمای هوای شهرستان بهمئی در برخی مناطق این شهرستان به ویژه شهر لیکک به عنوان گرمترین نقطه شهرستان بهمئی به ۴۵ تا ۵۰ درجه سانتی گراد خواهد رسید به نظر می‌رسد مسئولان وزارت نیرو که شرایط زندگی در مناطق گرمسیری را نادیده گرفته‌اند که انتظار می‌رود نسبت به تغییر جدول زمان‌بندی قطعی برق در مناطق گرمسیری و سایر مناطق گرم توجه ویژه‌ای داشته باشید. اینکه هر روز در این مناطق گرم و سوزان، بصورت روزانه دو ساعت قطعی برق وجود داشته باشد، بسیار طاقت‌فرسا و دشوار است. و به نظر می‌رسد تفاوتی بین مناطق خنک با شهرستان‌های گرمسیری وجود ندارد که این موضوع نشان‌دهنده توزیع ناعادلانه برق و عدم مدیریت صحیح در مسرف انرژی است که همین علت موجب نارضایتی قابل توجهی در میان مردم شد و مردم شهرستان بهمئی خواستار کاهش قطعی برق در این نقطه گرم کشور هستند.

از مسئولان انتظار می‌رود در این ایام زمان‌بندی قطعی برق در شهرستان‌های گرمسیری از قبیل بهمئی که دمای آن تا ۵۴ درجه افزایش می‌یابد را با شهرستان‌های سردسیری استان مقایسه نکنند و انتظار می‌رود در این خصوص اهتمام لازم را به کار ببرند و حداقل قطعی برق را به همان برنامه قبل یک روز درمیان برگردانند و همچنین از مردم انتطار می‌رود در این شرایط حساس و بحرانی با تغییر رفتار مصرفی، صرفه‌جویی در مصرف، نهادینه کردن فرهنگ بهینه‌سازی و نصب پنل‌های خورشیدی در منازل به ناترازی انرڗی و دستیابی به برق پایدار کمک کنند.

جدول زیر قطعی برق در مناطق مختلف شهرستان بهمئی را نشان می‌دهد؛

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!