رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/05/16 Thursday - 2025 07 August الخميس ، 13 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-15 16:17 شماره خبر : 15007
شهردار توپ را به زمین فرمانداری انداخت؛

شهردار یاسوج کلید حل معضل تعریض خیابان جمهوری این شهر را در دست فرماندار بویراحمد خواند و گفت: از فرماندار محترم بویراحمد یک دلیلی که مخالفت می‌شود را می‌خواهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، این روزها با معضل ترافیک سنگین دست‌وپنجه نرم می‌کند. رشد جمعیت، افزایش خودروهای شخصی، نبود شبکه حمل‌ و نقل عمومی کارآمد، و کمبود زیرساخت‌های ترافیکی مناسب، این شهر را به یکی از کلانشهرهای کوچکِ درگیر با چالش‌های ترافیکی تبدیل کرده است.

خیابان جمهوری یاسوج، یکی از شریان‌های اصلی این شهر، به‌ویژه در ساعات پیک صبح و عصر و البته در زمانی مدارس، شاهد ترافیک سنگینی است که بخشی از آن ناشی از تعلل در تعریض این مسیر به دلیل وجود مغازه‌های معارض است.

بر اساس طرح‌های عمرانی شهرداری یاسوج، قرار بود خیابان جمهوری تعریض شود تا از بار ترافیکی آن کاسته شود. اما وجود تعدادی مغازه و ساختمان در مسیر این طرح، به‌عنوان «معارض» شناسایی‌شده و تاکنون مانع از پیشرفت پروژه شده است. این در حالی است که ترافیک در این منطقه به‌ویژه در ساعات شلوغی، موجب نارضایتی شهروندان شده است.

شهروندان یاسوجی از این وضعیت ابراز نارضایتی کرده و می‌گویند مسئولان باید هرچه سریع‌تر برای حل این مشکل چاره‌اندیشی کنند. یکی از ساکنان محله می‌گوید: «هر روز صبح مجبوریم مدت‌ها در ترافیک بمانیم، در حالی که اگر این خیابان تعریض می‌شد، چنین مشکلی وجود نداشت.

تعریض خیابان جمهوری یاسوج یک ضرورت برای کاهش ترافیک است، اما به نظر می‌رسد حل این معضل نیازمند عزم جدی مسئولان و تخصیص اعتبارات لازم برای جبران خسارت مالکان مغازه‌های معارض است. تا آن زمان، شهروندان یاسوجی همچنان با چالش ترافیک دست‌وپنجه نرم خواهند کرد.

شهردار یاسوج در گفتگو با صبح زاگرس و در پاسخ به این مطالبه مردمی با ابراز گلایه از برخی مسئولان استانی بیان کرد: خیابان جمهوری را در ابتدای کار و در ماه اول شروع به کار در شهرداری همه معارضان به جز یک نفر در انتهای بلوار، به تفاهم رسیدیم و توافق نوشتیم اما متأسفانه در کمیسیون ماده پنج موفق به اخذ مصوبه نشدیم.

کیوان آشنا ادامه داد: شهرداری یاسوج منابع نقدی در اختیار ندارد قاعدتاً باید املاکی که دارد معوض بدهد و معبر را بازگشایی کند، یک سال بعد مجدد در کمیسیون ماده پنج مطرح شد، توسط معاونت عمرانی آقای دکتر شهامت پیگیری و تصویب شد، در شورای شهر مصوبه را گرفتیم معوض املاک را به صورت واگذاری بخشی از املاکمان پرداخت کنیم البته نه در فضای سبز بلکه در حاشیه این معبر.

وی افزود: این تشویش اذهان عمومی شده است که شهرداری بنا دارد فضای سبز چشمه نباتی را واگذار کند اما همان آسفالتی که قبلاً زندان مرکزی بوده و اکنون تحت عنوان پارکینگ استفاده می‌شود را واگذار کنیم و معبر را بازگشایی کنیم، در دو مرحله فرستادیم، اما در کمیسیون تطبیق قریب به سه ماه است نگه داشته شده‌اند.

آشنا تصریح کرد: از فرماندار محترم بویراحمد یک دلیلی که مخالفت می‌شود را می‌خواهیم، مردم باید بدانند، انتظار داریم فرماندار باید پاسخ سؤال مردم و این دغدغه مردم و رسانه‌ها را بدهد چرا که تائید این معبر در کمیسیون تطبیق مانده است، ما در یکی دو ماه آینده فصل بازگشایی مدارس را داریم که مشکلاتی ایجاد می‌شود که هیچ مسیر جایگزینی ندارد.

وی در پایان گفت: انتظار از استاندار محترم، رئیس کل محترم دادگستری، دادستان محترم و کسانی که دستی بر آتش دارند انتظار داریم پیگیری کنند و زودتر تعیین تکلیف شود ممکن است هم‌اکنون نیز مالکان حاضر نشوند بر اساس توافقی که با ما داشتند املاکشان را در اختیار ما قرار دهند چرا که گاهی تماس می‌گیرند معترض می‌شوند به آن توافقنامه.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!