رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/04/14 Saturday - 2025 05 July السبت ، 10 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-14 10:03 شماره خبر : 14164
رئیس شورای تبلیغات‌اسلامی کهگیلویه‌وبویراحمد:

رئیس شورای تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون از نهضت عاشورا الگو و سرمشق گرفت و اگر امام حسین علیه‌السلام در آن عصر قیام نمی‌کرد، انقلاب اسلامی ایران هم هرگز تحقق پیدا نمی‌کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد خاضع در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص فلسفه روز عاشورا و حواث کربلا همچنین الگوگیری ملت ایران از امام‌حسین(ع) و قیامشان گفت: عاشورا عرصه تقابل دو تفکر و جریان فکری بود یکی اسلام علوی و دیگری اسلام اموی، کربلا عرصه رویارویی ایمان و کفر، نور و ظلمت، سعادت و شقاوت، هدایت و ضلالت، کرامت و لئامت، عزت و ذلت و... در واقع تقابل تمام عیار پاکان و ناپاکان و رویارویی حق علیه باطل بود.

رئیس شورای تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امام حسین(ع) در مکه در جمع گروهی از علما و نخبگان مناطق مختلف اسلامی چند خطبه کوبنده ایراد می‌کنند، ایشان ضمن یادآوری وظیفه سنگین و خطیر بزرگان شهر و عماء به آنان افراد را به پاسداری از دین و اعتقادات دعوت و از پیامدهای سکوت در برابر جنایات امویان آگاه می‌کنند، امام حسین(ع) در همان جلسه علما و بزرگان را از خاموشی در برابر سیاست‌های دین‌ستیزانه حاکمان اموی منع کرده و هرگونه سازش را گناهی نابخشودنی تلقی می‌کنند.

وی افزود: امام‌حسین(ع) فعالیت‌ها و اقدامتشان ضد نظام ستمگر حاکم بود، این اقدامات برای احیای مظاهر و نشانه‌های اسلام اصیل و ناب محمدی، اصلاح بهبود وضع سرزمین‌های اسلامی و تامین امنیت مردم ستم‌دیده و فراهم آوردن بستری مناسب برای عمل به احکام و واجبات الهی بود. امام حسین (ع) همچنین می‌فرمایند: «من نه از روی سرمستی و گستاخی و نه برای فساد و ستمگری حرکت کردم، بلکه تنها برایاصلاح امت جدم رسول‌الله خرکت کردم، می‌خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و به سیره جدم و پدرم علی بن ابیطالب عمل نمایم.»

حجت‌الاسلام خاضع گفت: در بین یاران امام حسین(ع) نیز صفات بسیار زیبایی از قبیل صبر، توکل، شجاعت، ولایتمداری، آزادگی، عزتمندی، ایثار و وفاداری در وجود داشت، یارانی که با فداکردن جان و مال و اهل‌بیت خود در راه احیای دین خدا به همراه امام شهیدشان تا ابد سعادتمند شدند.

وی با اشاره به پیام مهم قیام‌امام‌حسین(ع) گفت: قیام امام حسین(ع) در واقع مقابله با ظلم ظالمان زمانه بود و عاشورا و کربلا الهام‌بخش ایثار و فداکاری و از جان گذشتن در راه خدا و مقابله با ظلم و فساد و گمراهی است. امروزه نیز تقابل بین اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی وجود دارد، که تداوم همان دو جریان فکری متضاد در واقعه کربلا است.

رئیس شورای تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر چند غم فراق سرداران و دانشمندان شهیدمان بر قلوبمان سنگینی می‌کند، اما فراموش نکنیم که ما پیرو مولائی هستیم که فرمود: «فَالْمَوْتُ فِي حَيَاتِكُمْ مَقْهُورِينَ وَ الْحَيَاةُ فِي مَوْتِكُمْ قَاهِرِين» «اگر زنده بمانيد، اما شكست خورده باشيد، در حقيقت مرده‌ايد و اگر بميريد، اما پيروز شويد، در حقيقت زنده‌ايد.» به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) با این شهادت‌ها ملت ما بیدارتر و منسجم‌تر شده و آثار عظیم این خون‌های پاک سطح جدیدی از اقتدار را برای کشور و محور مقاومت رقم زده و فتوحات عظیم‌تری به ارمغان خواهند آورد.

وی بیان داشت: خون شهیدان موجب جاودانگی، ایجاد قدرت و حیات در کالبد جامعه می‌شود، شهید مطهری می‌فرمایند: «هیچوقت خون شهید هدر نمی‌رود، خون شهید به زمین نمی‌ریزد، خون شهید هر قطره‌اش تبدیل به صدها و هزارها قطره، بلکه به دریایی از خون‌ می‌گردد و در پیکر اجتماع وارد می‌شود.» انقلاب اسلامی از نهضت عاشورا الگو و سرمشق گرفت و اگر امام حسین علیه‌السلام در آن عصر قیام نمی‌کرد، انقلاب اسلامی ایران هم هرگز تحقق پیدا نمی‌کرد.

حجت‌الاسلام خاضع گفت: هر دو واقعه بر اساس آموزه‌های دینی و توحیدی و بر محور ولایت و رهبری دینی در مقابل ظلم و ستم حاکمان وقت شکل گرفتند و ایثار و شهادت‌طلبی در هر دو واقعه نقش مهمی داشت.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!