رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/29 Monday - 2025 19 May الاثنين ، 21 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-29 12:43 شماره خبر : 12976
صبح زاگرس گزارش می‌دهد؛

قطعی‌های مکرر برق در استان کهگیلویه و بویراحمد به‌خصوص در چند هفته گذشته، فریاد همه را درآورده است، تا آنجا که برخی شهروندان از رسانه‌ها درخواست کردند تا صدای اعتراض آن‌ها را به گوش مسئولان شرکت توزیع برق استان برسانند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ قطعی مکرر برق در هفته‌های اخیر، مشکلات زیادی را در شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در پی داشته است.

با‌توجه به آغاز فصل گرما در شهرستان‌های گرمسیری استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص شهرستان بهمئی که آب‌وهوای آن هم‌سطح آب‌ و هوای خوزستان است مسأله قطعی برق باعث آسیب‌زدن به زندگی مردم خواهد شد.

قطعی‌های مکرر برق در مناطق مختلف شهر لیکک از ابتدای سال تا کنون موجبات گلایه‌های مردم و ضرر به دستگاه‌های سرمایشی و وسایل برقی شده است.

در ماه اخیر به دلیل گرمای بالای شهر لیکک باوجودی که هنوز وارد فصل تابستان نشده‌ایم ولی شدت گرما در برخی روزها به ۴۷ درجه می‌رسد، شاهد قطعی‌های مکرر برق البته طی جدولی که از قبل شرکت توزیع برق بهمئی در فضای مجازی انتشار داده است هستیم که این مسئله باعث شده است تا مردم،و کاسبان شهرستان بهمئی از قطعی مکرر برق دلخور و نگران باشند.

یکی از شهروندان لیکک در گفتگو با خبرنگار ما از قطعی پیاپی برق در این شهر گلایه کرد و گفت: در این هوای گرم و طاقت فرسا قطعی برق نفس‌مان را بریده است.

وی گفت: در این شرایط گرما از مسئولان انتظار می‌رود برق را مدیریت و قطع کردن آن را به ساعات غیر استراحت موکول نمایند.

شهروند دیگر که به گفته خودش قطعی برق باعث سوخته شدن سیستم سرمایشی منزلش شد، گفت: به علت قطعی مکرر برق کولر منزلم سوخت و توان تعمیر آن‌را ندارم.

وی با اشاره به هزینه بالغ بر ۲۰ میلیون تومانی تعمیر کولر اسپیلت گفت: هزینه تعمیر کولر بسیار بالاست و طی چندین مراجعه به شرکت برق متأسفانه این شرکت زیر بار نرفت.

شهروند دیگر با انتقاد از شیوه پاسخ‌دهی مسئولان شرکت توزیع برق گفت: هر وقت علت را جویا می‌شویم، آنرا مسئله کشوری می‌دانند و هیچگونه جواب قانع‌ کننده‌ای به مردم نمی‌دهند.

وی افزود: هر چند شاهد قطعی برق در نقاط کشور و اعلان آن‌ها از طریق پایگاه‌های خبری هستیم؛ اما انتظار می‌رود مسئولان شهرستانی شفاف‌سازی را در دستور کار خود قرار دهند و در فضای‌مجازی یا از طریق رسانه‌ها دلایل این همه قطعی را به مردم اعلام کنند.

قطعی‌های مکرر برق در شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص در چند هفته گذشته، فریاد همه را درآورده است، تا آنجا که برخی شهروندان از رسانه‌ها درخواست کردند تا صدای اعتراض آن‌ها را به گوش مسئولان شرکت توزیع برق استان برسانند.

لازم به ذکر است هر چند طبق شواهد قطعی برق یک مسئله کشوری است و تنها مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان بهمئی نیست؛ ‌اما ممنوع کردن پاسخ دهی مسئولان شهرستانی توسط مدیران کل استان زیبنده و در شأن مردم نیست و از مدیران کل انتظار می‌رود که به جای ممنوع کردن پاسخگویی مدیران شهرستانی آن‌ها را ملزم به پاسخ دادن مطالبات مردمی نمایند تا علاوه بر دل امیدی به مردم فاصله بین ادارات و مردم کمتر شود و اعتماد به نهادهای خدمات‌رسان در جامعه افزایش یابد.

گفتنی است شهر لیکک با ۲۸ هزار نفر جمعیت مرکز شهرستان ۴۸ هزار نفری بهمئی یکی از گرم‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد است که در تاریخ بیست و نهم اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۰ دمای آن ۴۶ درجه بود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار