رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/09/10 Saturday - 2024 30 November السبت ، 28 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1403-09-10 02:11 شماره خبر : 8983 https://sobhezagros.ir/short/NBbAW 0
صبح زاگرس گزارش می‌دهد؛

شهرستان بهمئی به‌عنوان خطه‌ای زرخیز و پرظرفیت جز مناطق کم برخوردار و کمتر توسعه‌یافته این استان است که در نگاه نخست این خطه نیازمند نگرشی عدالت‌خواهانه و ویژه از سوی دولتمردان چهاردهم را می‌طلبد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ شهرستان بهمئی با جمعیتی بالغ‌بر ۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی استان کهگیلویه و بویراحمد واقع‌شده است.

شهرستان بهمئی به‌عنوان خطه‌ای زرخیز و پرظرفیت جز مناطق کم برخوردار و کمتر توسعه‌یافته این استان است که در نگاه نخست این خطه نیازمند نگرشی عدالت‌خواهانه و ویژه از سوی دولتمردان چهاردهم را می‌طلبد. مردمان شهرستان بهمئی در همه صحنه‌ها و عرصه‌های دفاع از انقلاب همیشه پیش‌قدم بودند و با تقدیم ۱۲۸ شهید والامقام در دوران مختلف دین خود را به این نظام و انقلاب ادا کردند.

مردم این دیار علاوه بر آنکه بهبود اشتغال یکی از دغدغه‌های آنان است، خواستار رفع برخی نگاه‌های تبعیض‌آمیز در حوزه‌های گوناگون و تدابیر و تمهیدات لازم برای خروج از محرومیت‌های عمیق هستند.

قدمت شهرستان بهمئی به حکومت هخامنشیان برمی‌گردد و قدمتی به وسعت تاریخ دارد اما محرومیت‌های عمیق ازجمله؛ کمبود فضای اشتغال و مشکلات زیرساختی بر ظرفیت‌ها و استعدادهای این منطقه سایه افکنده است. محرومیت‌ها و مشکلاتی که از گذشته‌های دور در جای‌جای این شهرستان آن‌چنان عمیق است که همت و تلاش دولت چهاردهم را می‌طلبد.

شهرستان ۲۰ ساله بهمئی شهرستانی گرمسیری است که با مساحتی بالغ‌بر یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر در قسمت جنوب و جنوب غرب استان کهگیلویه و بویراحمد و هم‌مرز با شهرستان‌های لنده و کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد و بهبهان، رامهرمز و باغ‌ملک در استان خوزستان به علت جاذبه‌های سیاحتی و زیارتی هرساله میزبان گردشگران زیادی است.

شهرستان بهمئی دارای بیش از 80 حلقه چاه نفت به یکی از شهرستان زرخیز اما محروم استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل‌شده است. بر اساس آمار از چاه‌های نفت بهمئی روزانه قریب به ۲۰۰ هزار بشکه نفت از سوی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجری در حوزه مناطق نفت‌خیز خوزستان استخراج می‌شود که ایجاد مینی پالایشگاه که چندین سال است مسئولان وعده آن‌ها داده‌اند ضروری است.

 شهرستانی که با مساحتی کوچک اما داری ظرفیت‌های گردشگری زیادی ازجمله تنگ ساولک، تنگ ماغر، قلعه نادر، دریاچه برم الوان و منطقه کفشکنان هست اما همچنان از عدم زیرساختی گردشگری رنج می‌برد.

علاوه بر مناطق گردشگری و طبیعت زیبا، این شهرستان دارای 15 بارگاه مقدس امام‌زاده ازجمله؛ امام زادگان سید اسدالله (ع) و سید ابراهیم (ع) در روستای منیزور بخش سرآسیاب، امام‌زاده بابا احمد (ع) در روستای بابا احمد، امام‌زاده سید عبد صالح (ع) در روستای سیاهشیر، امام‌زاده امیرنجم الدین (ع) در روستای بلوط حصار، امام‌زاده عسکر (ع) در بخش کفشکنان، امام‌زاده بی‌بی زاده خاتون (س) در بنه‌پیر و امام‌زاده سید صالح (ع) در رودتلخ ممبی است.

اما گویی داشتن این ویژگی‌ها و شاخص‌ها و توانمندی‌های بالقوه سبب نشده است که این شهرستان پا به‌پای قافله پرشتاب توسعه و همگام با دیگر مناطق توسعه‌یافته کشور پیش رود و هم‌اینک با انبوهی از مشکلات، دغدغه‌ها و نارسایی‌ها در ابعاد مختلف دست‌وپنجه نرم می‌کند.

با همه این توضیحات و تفاسیر این شهرستان سرشار از گنجینه‌های فراوان و ظرفیت‌های خدادادی است اما برخی سوء تدبیرها و یا بی‌عدالتی‌ها، تبعیض‌ها و کم‌توجهی‌ها در طول دولت‌های متمادی امکان بهره‌مندی مناسب از این‌همه پتانسیل‌ها را تاکنون ناممکن ساخته است.

درعین‌حال این شهرستان باوجود همه ظرفیت‌های گردشگری و زیارتی و برخورداری از منابع غنی زیرزمینی ولی بهمئی همچنان از محروم‌ترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد است زیرا بر اساس اعلام مسئولان؛ نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت این شهرستان ۴۰ هزارنفری از حمایت نهادهای امدادرسان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برخوردارند.

مردم قدرشناس شهرستان بهمئی باوجود همه این مشکلات و چالش‌ها اما امیدوار به حل مشکلات و رفع برخی بی‌عدالتی‌ها با حمایت و توجه دولتمردان چهاردهم هستند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار