رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/02/04 Thursday - 2025 24 April الخميس ، 26 شوّال ، 1446
ساعت
1404-02-03 13:14 شماره خبر : 12351
در شورای آموزش‌وپروش استان مطرح شد؛

در نشست شورای آموزش و پرورش استان به بلاتکلیفی ۱۰ ساله سالن اجتماعات شهر سی‌سخت اشاره شد که بعد از یک دهه همچنان بلاتکلیف رها شده است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»  صبح امروز جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن دولت با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان نوسازی و توسعه مدارس کشور، مدیرکل اداره آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، فرمانداران شهرستان‌های استان و میهمانان در سالن دولت ‌شهر یاسوج برگزار شد.

در ابتدای این جلسه ایوب رضایی بابیان اهمیت تجهیز و نوسازی مدارس در مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد و روستاهای دورافتاده در شهرستان‌های مختلف این استان گفت: دولت از ابتدای امر سیاست توسعه عدالت آموزشی و مردمی شدن این موضوع را در دستور کار ویژه خود قرارداد، این امر مستلزم شناسایی و برآورد هزینه‌ها در این خصوص بود.

از ابتدای امر با گروه‌های مختلف توسط فرمانداران و از نزدیک وضعیت مدارس را در سراسر استان بررسی کردیم، همان‌گونه که مستحضر هستید استان مایکی از مناطق محروم و به علت محرومیت مردم آن از گذشته تاکنون مصالح ساختمانی آن به نوع محیطی که زندگی می‌کردند ساخته سده بود که این مدارس اغلب سنگی و ناایمن هستند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از شما خواهشمندیم با توجه به سیاست‌های دولت در این خصوص ما را در امر نوسازی و تجهیز مدارس خودیاری فرمایید.

حسینی نیک در ادامه جلسه بابیان کاره‌ای صورت گرفته در سطح استان این خصوص گفت: با توجه به هفتگی و آنلاین بودن گزارش‌ها و ارائه در جلسات متعدد بروز است.

مدیرکل نوسازی آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد به علت محرومیت مناطق و مردم از دیرباز تاکنون از بافت فرسوده و مدارس در این مناطق سنگی و ناایمن ساخته‌شده‌اند، استان ما در این امر در ردیف اول استان‌ها قرارگرفته بود.

وی افزود: از تمام مدارس در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۱۹۰ مدرسه سنگی در حال نوسازی است، این عدد به ۱۳۶ و بعدازآن به ۱۳۴ مورد تقلیل یافت.

حسینی نیک گفت: در بحث نهضت مدرسه‌سازی و نوسازی نیز ۱۱۹ پروژه با ۷۰۰ پروژه، مدارس کانکسی ۶۰ مورد، مدارس نیمه‌کاره نیز تعدادی وجود دارد، که ما در این موارد تقاضای اعتبارات و مجهز شدن مدارس به تجهیزات هوشمند راداریم.

وی افزود: در این راستا با مجمع خیرین همدلی، بنیاد علوی به‌عنوان شرکت اصلی در بحث نهضت بهسازی مدارس سنگی حضور دارند که حدود ۳۳ با ۱۵۴ کلاس را با ما نهایی کرده‌اند، بسیج نیز در این امر تا بخش زیادی ما را یاری نموده‌اند‌.

مدیرکل نوسازی آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در شهرستان‌های مختلف بویراحمد، کهگیلویه، دنا و سایر حدود ۵۰ درصد مدارس در دست تعمیر و نوسازی قرارگرفته‌اند.

عیسی شهامت در این جلسه با ابراز ناراحتی از وضعیت مدارس جهت تحصیل دانش‌آموزان در استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مناطق بسیار محروم درزمینهٔ مدارس و تحصیل همچنین تجهیزات هست از مسئولان در دولت چهاردهم خواهشمندیم استان ما را در امر نوسازی بالأخص در مناطق محروم و مجهز کردن آنان به تجهیزات هوشمند یاری دهند. امیدواریم با ورود مسئول محترم نگاه ویژه‌ای به استان و مدارس ما صورت گیرد.

محمدی در ادامه جلسه بابیان مشکلات مدارس در شهرستان بویراحمد گفت: حال مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خوب نیست، این وضع در شهرستان بویراحمد نیز خیلی بدتر است، ما از میانگین مدارس در این شهرستان کشور بسیار عقب هستیم، مدارس شناسایی و برای نوسازی و تجهیز در جلسات متعدد به مسئولان مربوطه ارائه شد.

وی افزود: علاوه بر مدارس نیمه‌کاره و سنگی در شهرستان بویراحمد عدم تجهیز مدارس به امکانات و تجهیزات هوشمند است، موضوعی که این روزها برای تحصیل دانش‌آموزان یک امر بسیار مهم و تأثیرگذار است.

فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: علاوه بر نوسازی باید این امر را در نظر داشت که شهرستان بویراحمد در بین شهرستان‌های دیگر از مهاجرت بیشتری به درون خود برخوردار است و این می‌طلبد مدارس جدیدی ساخته شود چراکه تعداد دانش‌آموزان نیز بیشتر می‌شود.

عباس رسولی بابیان مشکلات مدارس در شهرستان دنا در ادامه این جلسه گفت: شهرستان دنا از شهرستان‌های مناطق محروم در استان است، حدود ۲۳ مورد مدرسه در سطح شهرستان است که نیاز به ترمیم و نوسازی دارد، از این تعداد حدود ۱۱ مدرسه سنگی، ناایمن و کاملاً بلااستفاده هستند.

فرماندار شهرستان دنا گفت: به‌عنوان‌مثال مدرسه حافظ در شهر سی سخت یک مدرسه غیرقابل استفاده است، از شما خواهشمندم با نگاه ویژه خود به شهرستان دنا یاری دهند، در شهرستان دنا اردوگاهی تحت عنوان اردوگاه دانش‌آموزی وجود دارد که مراحل کلنگ زنی و احداث آن صورت گرفت.

وی افزود: با توجه به گردشکرپذیر بودن شهر سی سخت نیز ما نیاز به یک سالن اجتماعات داریم این سالن اکنون بیش از یک دهه است که به علت نبود اعتبارات و دلایل مختلف به حال خود رهاشده است.

رسولی گفت: همچنین خواهشمندم برای مدارس شهرستان دنا علاوه بر نوسازی و بهسازی، مجهز کردن این مدارس به تجهیزات هوشمند و ساخت ورزشگاه‌ها را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

در ادامه جلسه فرمانداران شهرستان‌های مختلف بابیان تعداد مدارس و محرومیت‌ها در شهرستان‌های خود به ارائه گزارش‌ها و درخواست‌های خود در این خصوص پرداختند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار