
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، جشنواره فرهنگی هنری سرود فجر با حضور ۲۴ گروه سرود در مقاطع مختلف تحصیلی با حضور داوران جشنواره و دانشآموزان در لنده برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، به همت معاونت پرورشی اداره آموزش وپرروش و معاونت فرهنگی هنری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده جشنواره فرهنگی هنری شهرستانی سرود با حضور دانشآموزان در مقاطع مختلف تحصیلی با حضور داوران جشنواره و دانشآموزان در لنده برگزار شد.
سید علی اصغرخرمی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» در خصوص برگزاری این جشنواره در شهرستان لنده گفت: جشنواره سرود دانشآموزی در دوسال گذشته به همت معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده با هدف شناسایی استعدادها و رشد و توسعه این گروهها در تمامی مقاطع تحصیلی برگزار میشود.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرروش شهرستان لنده گفت: جشنواره شهرستانی سرود فجر و دانشآموزی ویژه دانشآموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم است که این مهم امروز با حضور بیش از ۲۴گروه سرود از مدارس مختلف شهرستان لنده با حضور داوران برگزارشد.
وی افزود: این جشنواره با موضوع انقلاب و مقاومت با همکاری سپاه ناحیه لنده در جهت نشاط دانشآموزی و شناسایی استعدادهای دانشآموزی برگزار شد.
گفتنی است در این جشنواره برخی گروههای سرود در سطح مدارس برای اولین بار در این جشنواره شرکت کردند که در مجموع از بین تمامی گروههای سرود بیش از ۳۰ نفر خواهر و ۳۰نفر برادر انتخاب و برای تمامی مراسمات مختلف شهرستان آموزش و از ابن به بعد از ظرفیت این افراد توانمند در مراسمات و جشنها استفاده خواهد شد.
محمد باقررضایی در این جشنواره گفت: اهمیت سرودهای انقلابی در ایران در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ به اوج خود رسیدند به طوری که در این دوران، مردم به خیابانها آمدند و خواستار تغییرات اساسی در نظام سیاسی کشور شدند.
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت: سرودها به عنوان ابزاری برای بیان احساسات و آرمانهای مردم، به سرعت در میان تظاهراتکنندگان محبوب شدند. این سرودها معمولاً با مضامین ملی، آزادیخواهی و عدالت اجتماعی همراه بودند.
وی در ادامه گفت: بسیاری از این سرودها توسط هنرمندان و گروههای موسیقی انقلابی ساخته شدند که هنوز که هنوز است این شور و نشاط را به جشنهای انقلاب اسلامی داده است و هرگز قدیمی نمیشوند.
رضایی تأکیدکرد: سرودها در دهه ۷۰ کمرنگ شدند ولی در دهه ۸۰ و ۹۰ دوباره به اوج خویش رسیدند به طوری که سرود سلام فرمانده در بسیاری از کشورهای جهان اجرا شد و بازخوردهای خیلی خوبی نیز به همراه داشته است.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت: باید در اشعار و موسیقیها به زیرساختها فرهنگ بومی توجه کرد چرا که تأثیرگذاری آن میتواند در ذهن مخاطب گیراتر باشد.
وی افزود: باتوجه به این همه ظرفیت و استعداد در نوجوانان و جوانانامیداوریم بتوانیم برای سال جدید یک استودیو برای فعالیتهای فرهنگی و هنری با همکاری استان احداث کنیم.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- عزاداری شب پنجم محرم در لنده
- عزاداری شب پنجم محرم در هیئت رزمندگان بهمئی
- الگوگیری نیروهای مسلح و مردم ایران از عاشورا
- معاویهصفتان در محرم امسال رسوا شدند!
- لندهایها دهان ترامپ قمارباز را گِل گرفتند
- مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار در یاسوج برگزار میشود
- توسعه زیرساختهای گردشگری مذهبی در استان
- پروژههای عمرانی برای رهایی از ترافیک
- انتصاب رسمی اولین فرماندار دولت پزشکیان در بهمئی
- مردم بهمئی پاسخ یاوهگوییهای ترامپ را دادند
- مشاهده بیشتر