نقش بسیج سازندگی در تولید داخلی؛
اراده بانوی باشتی در راستای اقتصاد مقاومتی
بانوی بسیجی و کارآفرین باشتی از روستای شوش توانسته است قدم های بزرگی را در زمینه کارآفرینی، تولید محصولات بردارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بسیج سازندگی به عنوان یکی از زیرمجموعههای بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با گذشت ۲۴ سال از آغاز فعالیت آن در کشور هم چنان با عزمی راسخ و پرتوان در امر سازندگی مناطق محروم پیشتاز است و جای خالی جهاد سازندگی را به خوبی پر کرده است.
بسیج سازندگی همواره پیشرو در اجرای طرح های اقتصادی و برگزاری اردوهای جهادی در همه عرصه ها اعم از اقتصادی، آموزشی، بهداشتی، فنی و حرفه ای، خدمات رسانی، عمرانی، مرمت، بهسازی و زیباسازی مدرسه ها بوده و موفق به اجرای طرح های مختلفی در مناطق مختلف کشور شده که دستاورد تمامی این فعالیتها ایجاد اشتغال برای جوانان بوده است.
بسیج سازندگی طی سالهای اخیر اقدام به اجراییکردن طرحهایی کرده که برآیند همه آنها تقویت مناطق محروم و توانمندکردن خانوادههای کمبرخوردار بوده است.
سازمان بسیج سازندگی یکی از سازمان های فعال در عرصه حمایت از جوانان و افراد پرشور بوده و این سازمان با پرداخت تسهیلاتی به نام وام اشتغال زایی بسیج سازندگی سپاه سبب مرتفع شدن بسیاری از مشکلات افراد واجد شرایط شده است.
به طور کلی این تسهیلات شامل موارد گوناگونی مانند دام و طیور، کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنایع دستی، دانش بنیان، آموزش و توانمندسازی است.
در راستای همین اشتغالزایی مهتاب خوشبين بانو کارآفرین و بسیجی باشتی در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: با کمک و هم افزایی بسیجح سازندگی خوشبختانه توانستم در روستاي چاه تلخ با راهاندازي تعاوني توليدي قارچ خوراكي و در روستاي دهكند با خشك كردن و بستهبندي سبزيهاي كوهي كه به وفور در منطقه يافت ميشود، در زمينه توسعه اشتغال فعاليت ميكنم.
این بانوی کارآفرین باشتی افزود:علاوه بر كمك به اشتغال و توليد هم اكنون در زمينه پرورش مرغ بومي و بوقلمون در منزل شخصي خود فعاليت ميكنم،همچنین سبزيهاي كوهي و دست كاشت را پس از شست و شو و خشکكردن بسته بندی کرده و خواص دارویی و خوراكي هر يك از سبزیها را بر روی آن مينويسیم که شامل آويشن كوهی، پونه محلی، بومادران، بابونه، گل گاو زبان، كاسني، گل سرخ، كاردک، زيره و بادام بوده وآن را به جامعه هدف ارائه می دهیم.
خوش بين گفت: صندوق كارآفريني امید تاكنون با پرداخت یک میلیارد و ۵۰۰ ميليون ریال تسهيلات بانكي ارزان قيمت نقش اثرگذاری در رونق تعاونیهای اشتغال در روستای دهكند داشته است.
وي بيان كرد: افزايش ميزان اعتبار تسهيلات اشتغالزایی، حمايت دولت براي بازاريابی و فروش و راه اندازي كارگاههای توليدی از نيازهای ضروری تعاونیهای توليدی محلی در منطقه است که در این راستا نیازمند هم افزایی مسئولان هستیم.
این بانوی کارآفرین باشتی به استقبال خوب دیگر استانها از محصولات زنان این روستای باشت اشاره کردوگفت: محصولات توليدي تعاونیهای محلی بانوان در نمايشگاههای مركزی تهران با استقبال بسيار خوب مصرف كنندگان مواجه است و ايجاد يك شبكه توزيع و فروش بهترين كمك به اين تعاونیها است.
وی دوخت لباس محلي، صنايع دستي داري و گياهان دارويي را از ظرفيتهاي مغفول استان كهگيلويه و بويراحمد میداند.
در همین راستا محمد انصاری مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت شهرستان باشت در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: در سال۱۴۰۰ سازمان بسیج سازندگی در راستای اعتلای بسیج و ارتقای حضور سازمانیافتهتر مردم در عرصههای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغالزایی به عنوان یک نهاد انقلابی مردمی اقدام به انعقاد تفاهمنامه با استانداریها جهت تخصیص اعتبار و بانکهای عامل به منظور پرداخت تسهیلات از محل منابع بند (ب) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال۱۴۰۰ کرد تا از این طریق شرایطی را برای دسترسی آسانتر مردم در مناطق روستایی و کمبرخوردار به منابع جهت تولید و اشتغالزایی و نقشآفرینی در رونق اقتصادی فراهم کند.
وی بیان کرد: در همین راستا مبلغ ۱۵میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به ۱۶۰نفر در تابستان ۱۴۰۲ به متقاضیان پرداخت شد و با رایزنیها و تلاشها برای برقراری این تسهیلات در سالهای آینده از سوی سازمان بسیج سازندگی نیز ادامه خواهد داشت.