
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بهمنظور بررسی مشکلات تپه دمالی سروک از این نقطه پرماجرا بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ظهر امروز جمعه ۱ دیماه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی بهمنظور بررسی مشکلات تپه دمالی سروک و الزامات فنی ساختوساز به این نقطه از شهر یاسوج سرکشی کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از این منطقه گفت: در سال ۱۳۷۳ در سفر رهبر معظم انقلاب دستور به ساخت ۳ هزار واحد مسکن روستایی در استان صادر شد و در یاسوج منطقه دمالی انتخاب شد که از منابع طبیعی به بنیاد مسکن واگذار شد.
سید علی احمدزاده ادامه داد: این منطقه باید خاکبرداری شود تا قابلیت ساختوساز داشته باشد هرچند این منطقه به بررسیهای فنی نیاز دارد.
وی گفت: در دولتهای مختلف فعالیتهای مختلفی در این منطقه صورت گرفت اما به نتیجهای منجر نشده است، باید بررسی کرد اگر امکان ساختوساز وجود دارد باید مردم از بلاتکلیفی رها شوند.
احمدزاده با بیان اینکه مردم اعلام همکاری کردند، گفت: گزینههایی برای جابهجایی مطرح شد تا این منطقه به پارک یا فضای سبز تبدیل شود و در شرایط حاضر امکان اعلام نظر نیست و باید برآوردهای اعتباری، منافع مردم و معارضین محلی و مصالح منطقه بررسی شود و تصمیمی گرفته شود تا تعیین تکلیف در خصوص منطقه دنبال شود.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- محفل قرآنی «به سوی فتح» در یاسوج
- محفل قرآنی «به سوی فتح» در گچساران+ تصاویر
- عاشورا؛ فلسفهای که تاریخ را بیدار نگه داشت
- «سیلاب کلوار» دردهایی بر زخمهای کهنه محرومیت
- تبلور مکتب عاشورا در جنگ ۱۲ روزه
- ماراتن علمی دانشآموزان برای تصاحب صندلیهای مدارس سمپاد
- چوبلایچرخ سرمایهگذاری؛ موانع بانکی در مسیر توسعه اقتصادی
- نبود نمازخانه در فضاهای سبز یاسوج
- میز مذاکره یا میز تسلیم؟
- ساعتهای شهری یاسوج؛ دکوریهای گرانقیمت و بیفایده
- مشاهده بیشتر