ایجاد هزاران شغل با اجرای پروژه پتروشیمی گچساران

عکس‌نوشته‌های دوازدهم تیرماه؛

ایجاد هزاران شغل با اجرای پروژه پتروشیمی گچساران

صبح زاگرس در این قسمت از عکس‌نوشته‌های خود به آغاز دو ابر پروژه پتروشیمی در استان اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» خون شهیدان کربلا،عامل بیداری امت تا قیامت، کلنگ زنی پروژه‌ای میلیاردی در قلب یاسوج، آغاز پروژه پتروشیمی ۳۵۰ میلیون دلاری،آغاز رزمایش سراسری همدلی حسینی در کهگیلویه‌وبویراحمد و فاجعه زیست‌محیطی بیخ گوش ساکنین مادوان سفلی از جمله عکس‌نوشته‌های صبح زاگرس است.

فقیه و عارف معاصر گفت: مجالس امام حسین (ع) فقط برای سینه‌زنی و گریه نیست. امام حسین (ع) برای احیای دین و نماز شهید شد؛ اگر ما فقط به ظاهر بسنده کنیم و به اهداف اصلی قیام توجه نکنیم، این مجالس ثمری نخواهد داشت.(اینجا)

آبراه حدفاصل مادوان و بلهزار سفلی با جمع آوری زباله‌ها و گاهاً فاضلاب باعث می‌شود که بوی بسیار بدی به مشام ساکنین این مناطق برسد و شاید عدم بهداشت مناسب در این مکان باعث بروز بیماری‌هایی شود.(اینجا)

همزمان با سراسر کشور رزمایش سراسری اردوهای جهادی تابستانه با شعار همدلی حسینی در کهگیلویه و بویراحمد برگزار و گروه‌های جهادی جهت انجام خدمات مختلف به مناطق محروم اعزام شدند.(اینجا)

در مراسمی با حضور مقامات کشوری و استانی، پروژه ادامه بلوار کشاورز به سمت کمربندی یاسوج–اصفهان و پل سوم بشار در شهر یاسوج کلنگ‌زنی شد.(اینجا)