رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/05/12 Sunday - 2025 03 August الأحد ، 9 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-12 14:19 شماره خبر : 14932
درجلسه شورای شهر لیکک تصویب شد؛

رئیس، نائب رئیس، سخنگو، خزانه‌دار و منشی سال آخر شورای شهر لیکک انتخاب شدند.

عبدالرضا شجاعی نسب رئیس سابق شورای شهر لیکک در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ‌«صبح زاگرس»؛ از انتخاب هیئت‌رئیسه سال آخر شورای این شهر خبرداد و گفت: طی نشست امروز شورای اسلامی شهر لیکک (رئیس، نائب رئیس، سخنگو، خزانه‌دار و منشی) انتخاب شدند.

شجاعی‌نسب سخنگوی جدید شورای شهر لیکک گفت: در این جلسه اعضای شورای شهر لیکک محسن کوکب‌نژاد به‌عنوان رئیس شورا، خلیل دانشی‌اصل نائب رئیس، رضا بنیادداشت منشی و خزانه‌دار، عبدالرضا شجاعی‌نسب سخنگو و جمشید زکی‌نژاد به‌عنوان منشی شورا به مدت یک سال انتخاب شدند.

گفتنی است شهر لیکک با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزارنفر مرکز شهرستان بهمئی یکی از شهرهای جنوبی استان کهگیلویه و بویراحمد است که علی‌رغم همه تلاش‌ها و زحمات قابل تقدیر شورا و شهرداری؛ اما این شهر بعد از بالغ بر ۲۰ سال از شهرشدنش هنوز دارای مشکلات زیرساختی زیادی است که انتظار می‌رود شورای و شهرداری با تعامل بیش از پیش مشکلات موجود را به حداقل برسانند.

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!