رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-05-07 15:44 شماره خبر : 6111
بی‌تدبیری مسئولان همچنان ادامه دارد؛

میدان و پارک اصلی شهر دهدشت همچنان در انتظار عزم مسئولان در ساخت سازه های جدید با هویت های اصیل است که گویا عزمی برای هویت بخشی به این شهر تاریخی هم نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس » میادین اصلی هر شهر تأثیر به سزایی در روحیه وحیات اجتماعی شهروندان آن شهر دارد و این میادین به سبب همگانی بودن، حس تعلق خاطر  را در مردم به وجود می آورد  اما این موضوع در شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه چندان صادق نیست. 

در هیچ کدام از میادین و پارک های شهر دهدشت المان خاص و جالب توجهی را نمی توان یافت و گویا این شهر چیزی برای دیده شدن ندارد.

در میدان مرکز شهر دهدشت، چند جسم آهنی به اسم سیمرغ، ساختمانی شیشه ای که تمام شیشه های آن شکسته و نمای بی روح، سرد و خشک  خودنمایی می کند  که هیچ حس خوب و تعلق خاطری را در هیج عابری که این میدان می گذارد، بر نمی انگیزد و حتی حس ناکارآمدی مدیران و متولیان این شهر را در دل شهروندان می کارد.

جای بسی تأسف است که از  میادین  اصلی شهر  تنها تصویری که در ذهن هر رهگذر مبتادبر می شود وجود یک چهار پایه بسیار بلند رنگ زده و  رنگ رو رفته است. چقدر ساده می شد به جای القاء این همه انرژی منفی از چند نماد سرزنده و انرژی دهنده استفاده کرد تا کمی از پرخاشگری حاکم بر جو جامعه امروزی کاسته شود.

 برخی از شهروندان بیان داشتند که این میدان و پارک اصلی شهر دهدشت اینجا اصلا شرایط خوبی ندارد وحتی نمادی که نشان از هویت ما باشید وجود ندارد و نصب نشده است. معلوم نیست چه کسی یا کسانی و با چه تفکراتی چنین سازه هایی را تایید و نصب کردند.

 

این شهروندان معتقدند که واقعا زیبنده شهر تاریخی بلاشاپور نیست که چنین وضعیتی را شاهد باشیم. کار شهرداری رسیدگی به وضعیت شهر است، نمی‌شود که در این نقطه که روزانه هزاران تردد در آن صورت می‌گیرد شاهد این المان‌های و ساختمان های بی روح و وضعیت نابسامان باشیم.

خسرو دیدارشهردار دهدشت نیز در این خصوص گفت: عملیات بهسازی و ساماندهی وضعیت نامناسب پارک در دستور کار قرار گرفت و در این پروژه فضاسازی محیطی، تعمیر ساختمان شیشه‌ای، نصب فواره و آبنما اجرا خواهد شد.

وی افزود: ساماندهی پارک‌ها در راستای رفاه حال شهروندان و ارائه خدمات رفاهی مطلوبترنیز  در حال انجام است و شهروندان طی اجرای عملیات هم یاری گر شهرداری در زیباسازی شهر باشند.

به هرحال آنچه که تا به امروزمشهود است اینکه در حوزه زیبا سازی شهر تاریخی دهدشت، با پیشینه و فرهنگ چند هزار ساله‌ای که دارد اما در استفاده از المانهای شهری کاری صورت نگرفته است که می‌طلبد مسئولان مربوطه علاوه بر نگاهی ویژه‌تر به این موضوع از افراد متخصص و متعهد برای مباحث فرهنگی با توجه به بوم و تاریخی بودن آن و همچنین از المان ها و نمادهایی که با غنا و پشتوانه فرهنگی، دینی و هویتی شهر همخوانی داشته باشد نیز استفاده شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار