رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-05-22 02:33 شماره خبر : 6412
فیلم؛

موکب امام حسن مجتبی علیه‌السلام گچساران که به همت مردم این شهرستان راه‌اندازی شده است، برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی عازم کربلا شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» از امروز (22مردادماه) موکب امام حسن مجتبی علیه اسلام شهرستان گچساران در کشور عراق (کربلای معلی) مستقر خواهد شد و  2 روز بعد از اربعین حسینی نیز جمع‌آوری می‌شود.

این موکب در بخش پذیرایی، اسکان موقت و خدمات فنی و رفاهی با بیش از 80 نفر خادم به‌طور شبانه‌روزی (دو نوبت) به زائران اباعبدالله الحسین علیه‌السلام  خدمات ارائه می‌دهد.

تاکنون مردم این شهرستان اقلامی همچون وسایل سرمایشی، قالی، پتو، دستگاه نان پز، برنج، روغن، خرما، آب‌معدنی، حبوبات، شکر، ظروف یک‌بارمصرف و ... را درراه پذیرایی از زائران امام حسین علیه‌السلام به این موکب اهداء کرده که با دو دستگاه کامیون تا کشور عراق حمل می‌شوند.

ویدئو و تصاویر را مشاهده کنید.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار