با حضور مردم و مسئولان برگزار شد؛
اربعین «شهدای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
مراسم اربعین شهدای اقتدار در گچساران با حضور مردم و مسئولان، در فضایی آکنده از معنویت و حماسه در حسینیه ثارالله کانون فرهنگی هنری بسیج برگزار شد؛ آیینی که به تجدید میثاق با شهدا، ولایت و فرهنگ ایثار و مقاومت انجامید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» مراسم اربعین شهدای اقتدار با حضور جمعی از مسئولان، خانوادههای معظم شهدا، بسیجیان، نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم در حسینیه ثارالله کانون فرهنگی هنری بسیج گچساران برگزار شد؛ آیینی که بهعنوان نماد وحدت، همدلی و همراهی مردم و مسئولان در مسیر پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت، جلوهای معنوی و انقلابی به خود گرفت.
در این مراسم، سردار حسن حکمتیان، فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح کهگیلویهوبویراحمد، طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، بر ضرورت حفظ و تبیین فرهنگ مقاومت و استمرار راه شهیدان در جامعه تأکید کرد. وی با اشاره به نقش بیبدیل شهدا در حفظ امنیت و اقتدار کشور، افزود: اربعین شهدای اقتدار فرصتی است تا ضمن مرور مجاهدتهای آن عزیزان، مسیر روشن انقلاب و ولایت را با قوت بیشتری دنبال کنیم (مشروح کامل سخنرانی)
آیین با مداحی محمدرضا محمودی، مداح اهلبیت علیهمالسلام، حال و هوای خاصی به خود گرفت و شور و اشک حاضران را به همراه داشت. فضای مراسم بانوای حماسی و عاشورایی این مداح گچسارانی، رنگ و بوی دلدادگی به فرهنگ شهید و شهادت گرفت.
این مراسم جلوهای دیگر از پاسداشت خون پاک شهیدان و استمرار فرهنگ عاشورا بود؛ فرهنگی که همچنان الهامبخش ملت ایران در مسیر عدالتخواهی، استقلال و مقاومت است.
تصاویر را مشاهده کنید.