در اقدامی صورت گرفت؛
اجرای طرح پنجشنبههای طلایی در مدارس کهگیلویه
مدیر دبیرستان محدثه دهدشت گفت: اجرای طرح پنجشنبه های طلایی در قالب برگزاری اردوهای یکروزه دانشآموزی با هدف یادگیری مهارتهای اجتماعی موجب شادابی دانشآموزان میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی « صبح زاگرس »؛ به منظور «جهش کیفیت و عدالت آموزشی» و همسو با شاخص آموزشی ضمن آموزش مهارتهای مختلف در کنار هم زندگی گروهی را نیز تجربه میکنند به همین جهت ایده و طرح «پنجشنبههایی طلایی» در مدارس کهگیلویه اجرایی شد.
نجمه شاپوری مقدم مدیر دبیرستان دخترانه محدثه دهدشت در گفتگویی با خبرنگار این پایگاه خبری از آغاز طرح پنجشنبههای طلایی در قالب اردویهای یک روزه در مدرسه اشاره کرد و گفت: با هدف تحول و ایجاد انگیزه بیشتر در دانش آموزان طرح یک روز در مدرسه را با همکاری همکاران و اولیا در دبیرستان محدثه آغاز کردیم و در این طرح به دنبال اهداف کوتاه مدت و بلند مدت آموزشی،تربیتی و مهارتی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری اردوهای یکروزه دانشآموزی با هدف یادگیری مهارتهای اجتماعی انجام می شود افزود: اردوهای دانشآموزی موجب گسترش روابط دوستانه میان دانشآموزان و بهترین فرصت برای کشف و پرورش استعداد دانشآموزان است.
شاپوری مقدم مهمترین اهداف این طرح را اجرای سند تحول بنیادین درمدرسه و رشد دانش آموزان بیان کرد ادامه داد: برنامه جامع سند تحول بنیادین رشد و تکامل دانش آموزان را در ابعاد وسیع و کلی ترسیم کرد و ما به عنوان مدیران مدارس موظف به اجرای این برنامه راهبردی هستیم.
وی به مزایای اردوی یک روزه در مدرسه اشاره و خاطرنشان کرد: این اردوها به ما و دانش آموزان در کشف وشکوفایی استعدادهایشان کمک میکند و اگر کسی ذوق هنری یا توانمندی خاصی داشته باشد تشویق میشوند درجهت شکوفایی آن تلاش میکنند.
مدیر دبیرستان محدثه دهدشت با بیان اینکه دانش آموزان در این اردوها راههای تولیدصنایع دستی و خودکفایی اقتصادی را یاد میگیرند گفت: درارتباط باانتخاب رشته که مهمترین مسئله پایه نهم است این ذهنیت راکه همه باید پزشک شوند را متعادل خواهیم کرد و تلاش میکنیم با برنامه ریزی و همکاری واحد مشاوره و انتخاب رشته دانش آموزان را با رشتههای هنرستانی آشنا کنیم.
وی با اشاره به اینکه لذت هیجان و باهمبودنی که دانشآموزان از طریق اردو کسب میکنند در فضاهای مجازی و دیگر فضاها وجود ندارد افزود: اردوهای جمعی و دانشآموزی بستر مناسبی برای رشد و یادگیری مهارتهای گروهی است و البته به هر شکلی که بهتوان روحیه جمعی و تلاشهای گروهی را در افراد بیدار کرد، باید اقدام کرد.