رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/20 Thursday - 2025 09 January الخميس ، 9 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-19 11:22 شماره خبر : 9919 https://sobhezagros.ir/short/Vvp9R 0
صبح امروز صورت گرفت؛

معاون امور عمرانی استاندار به مخالفت با برخی از طرح‌ها در شهر دو گنبدان و چیتاب اشاره و بیان داشت: به فراخور وضعیت قانونی و همچنین شرایط موجود در این شهرها با بعضی‌ها موافقت و بعضی‌ها هم مخالفت شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پنجمین جلسه کمیسیون ماده پنج شهرداری‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون امور عمرانی استاندار، مدیرکل جهاد کشاورزی استان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی در روز چهارشنبه مورخ ۱۹ دی‌ماه سال ۱۴۰۳ در سالن جلسات معاونت امورعمرانی استانداری برگزار شد.

در این جلسه عیسی شهامت معاون امورعمرانی استاندار گفت: در دولت وفاق ملی این پنجمین جلسه بود که در سطح استان برگزارشده که به‌نوعی در بحث خودش بی‌سابقه بوده و این جلسات پشت سرهم برگزارشده است.

معاون امورعمرانی استانداری تصریح کرد: ما در این جلسات سعی داشتیم که در مورد حل مشکلات مردم برنامه‌ریزی کنیم که ان‌شاءالله بتوانیم در راستای رضایت‌مندی آن‌ها این مشکلات را برطرف کنیم و از این به بعد هم از این جلسات خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جلسه امروز حول دو محور می‌چرخد مطرح کرد: محور اول بحث حل مشکلات اراضی تخصیص‌یافته به نهضت ملی بوده و با توجه به این‌که بالاخره اراضی‌ که به نهضت ملی تخصیص‌یافته عمدتاً برای اقشار کم‌درآمد جامعه است.

شهامت در ادامه خاطرنشان کرد: ما برای بحث تبدیل پارکینگ از حالت پیلوت به حیاتی برای ساختمان های نهضت ملی دو واحدی اقدام کردیم و چند دستور کار دیگر که در شهر دو گنبدان و همچنین شهر چیتاب بوده‌اند موردبررسی قرار گرفت که در آینده مشکلات این‌ها هم برطرف خواهد شد مطرح شد.

معاون امور عمرانی استاندار در ادامه به مخالفت با برخی از طرح‌ها در شهر دو گنبدان و چیتاب اشاره و بیان داشت: به فراخور وضعیت قانونی و همچنین شرایط موجود در این شهرها با بعضی‌ها موافقت و بعضی‌ها هم مخالفت شد و ۸ مورد در شهر دو گنبدان و ۱۹ مورد در شهر چیتاب داریم. 

وی در ادامه اظهار داشت: موضوع شهر چیتاب با توجه به بافت این شهر که عمدتاً اراضی کشاورزی و در طرح تفصیلی شهر چیتاب زمین کشاورزی بود ما اراضی‌ که به‌واسطه تفکیک ناشی از معابر به زیر حدنصاب ۲۰۰ متر رسید با تغییر کاربری آن‌ها از کشاورزی به مسکونی و با رعایت قوانین و مقررات لازم موافقت شد.

شهامت در پایان افزود: در بقیه موارد ما نمی‌توانیم با تغییر کاربری موافقت کنیم به خاطره این‌که هم امر مسکن‌سازی دچار اختلال نشود و هم این‌که ما تغییر کاربری بی‌رویه را در یک شهری مثل چیتاب که ظرفیت و پتانسیل بالای گردشگری را دارد ایجاد کنیم شهرداری‌ها ظرفیت‌های استفاده از ماده‌واحده رادارند که می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار