
مردم شهر لیکک از کیفیت پایین نان گلایهمندند، و نان با کیفیت به یک آرزوی دور از دسترس در شهرستان بهمئی تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نان بخش جدانشدنی واصلیترین رکن سفره ایرانی است امروز انواع نانها در شهر لیکک مورداستفاده مردم قرار میگیرد اما چهار نوع نان بیشتر مورداستفاده است که نانهای لواش، تافتون، سنتی (تیری) و سنگک بیشترین مصرف را در بین مردم این دیار دارند. در چند سال اخیر شاهد افزایش قیمت نان و از سویی دیگر، همزمان با افزایش آن شاهد کیفیت نامناسب این قوت مهم سفره مردم این دیار هستیم. آن چیزی که امروز شاهد آن هستیم میزان نارضایتی مردم از کیفیت برخی از این نانها بوده که بهشدت افزایشیافته است.
معضلی بهنام پایین بودن کیفیت نان
بیشتر مردم از بیکیفیت بودن نان گلایهمندند، البته برخی از خبازان هم عنوان میکنند پخت نان برای نانوایان سود ندارد چرا که هزینههای تولید و افزایش اجارهبها موجب شده که بر کیفیت کار آنان تاثیر بگذارد.
طبق بررسی میدانی خبرنگار ما میزان رضایتمندی مردم شهر لیکک نسبت به کیفیت دو نوع نان لواش و تافتون در برخی نانواییهای شهر لیکک زیاد است. در این بررسی میدانی شهروندان بهمئی در گفتگو با خبرنگار ما گفتند: برخی از نانواییها چنان کیفیت نان آنها پایین است که تنها هنگام گرم بودن قابلمصرف هستند و بلافاصله پس از سرد شدن و چند ساعت پس از خرید بهشدت سفت و غیرقابلمصرف میشوند.
یکی از شهروندان گفت: بیشتر نانهایی که خریداری میکنیم به نان خشک تبدیل و دور ریخته میشوند از مسئولان خواستار پیگیری این معضل هستیم.
مردم از کیفیت نان مینالند و خبازیها از کیفیت پایین آرد و کارخانجات آرد سازی، اما آیا میتوان علت کیفیت پایین نان را به یک عامل مشخص ربط داد؟ این درحالیست که به دلیل کیفیت پایین نان همچنان بخش عمدهای از آن روانه نان خشکیها میشود و تنور ضایعاتیها را داغ نگه داشته است.
کیفیت آرد عامل کیفیت پایین نان است
البته برخی از خبازان هم عنوان میکنند که کیفیت پایین نان به علت کیفیت نوع آرد بستگی دارد وعدهای دیگر هم فرسوده و غیراستاندارد بودن تجهیزات خبازیها را عامل کیفیت پایین نان میدانند و بعضی دیگر آموزش خبازان، وزن چانه و کیفیت دستگاه را عامل کیفیت پایین نان میدانند.
با همه این تفاسیر عوامل زیادی ازجمله کیفیت آرد، کیفیت تجهیزات، نوع مواد افزودنی، آموزش متولیان و کارکنان نانوایی، وزن چانه و کیفیت خمیر باعث کیفیت پایین نان در شهرستان بهمئی است.
باید بدانیم که نان در فرهنگ ایرانیها دارای جایگاه والایی بوده که آن را برکت سفره نامیده و بهعنوان مهمترین جزء از سبد غذایی خانوار محسوب میشود، لذا کیفیت مناسب نان، میتواند در این زمینه راهگشا باشد، هرچند که امروز شاهد بالا رفتن قیمت نان، پایین بودن وزن چانه، کم شدن کیفیت و عدم مرغوبیت آن به همراه اضافه کردن افزودنیهای غیرمجاز به خمیر هستیم، اما همچنان خبری از کیفیت نان نیست.
انتظار میرود مسئولان مربوطه برای این معضل چارهای بیندیشند و با آموزش مناسب، جمعآوری تجهیزات غیراستاندارد و موارد دیگر این وضعیت را سروسامان دهند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- اعطای بالاترین نشان پزشکی به پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- راهاندازی پویش #برکت_حضور، #رهبرم_آمد
- دستگیری دومین مضنون شهادت محیطبان خائیز
- وقتی رهبر انقلاب مهمان چادرهای عشایر شد
- «اعتمادسازی» تاکتیک دروغین مذاکره با ایران
- دستگیری سارق حرفهای در بویراحمد
- بازار روز دهدشت، نقطه بحران فراموششده
- گلههای اهالی پسباغ ممبی از مسئولان
- زخمکاری یک بازارچه بر پیکر پایتخت طبیعت
- نه شرقی، نه غربی؛ مسیر افتخار ملتی مقتدر
- 19مصدوم در تصادفات 24 ساعت گذشته کهگیلویهوبویراحمد
- مشاهده بیشتر