رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/02/06 Saturday - 2025 26 April السبت ، 28 شوّال ، 1446
ساعت
1404-02-05 10:34 شماره خبر : 12361
استاندار کهگیلویه‌بویراحمد خبر داد:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال‌جاری قرار است حدود 190مدرسه در استان در قالب بازسازی و احداث اجرا شود، این تعداد شامل106 مدرسه سنگی بوده که مدارس جدید جایگزین آن‌ها خواهد شد.

یدالله رحمانی در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص جمع‌بندی و خروجی نهایی جلسه شورای آموزش و پروش گفت: یکی از طرح‌های بسیار مهم و در اولویت کشور نهضت عدالت در احداث فضاهای آموزشی است، شخص آقای رئیس‌جمهور به‌جد پیگیر این موضوع هستند و اعتقاد و باورشان این است که ما بایستی آموزش و تربیت نیروی‌انسانی خوب را اولویت اصلی مملکت خود قرار دهیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما می‌بایست به‌گونه‌ای فضاها را احداث کنیم که تمام دانش آموزان و فرزندان عزیز ما که آینده سازان و مدیران آینده کشور هستند بتوانند از امکانات آموزشی مناسب برخوردار باشند، همچنین به کیفیت تربیت فرزندانمان نیز توجه ویژه‌ای شود تا نیروی‌های جوان و توانمند وارد حوزه مدیریتی اجرایی کشور شوند.

وی افزود: این چارچوب در سال‌جاری قرار است حدود یک‌صد و نود مدرسه در استان در این قالب اجرا شود، این تعداد شامل یک‌صد و شش مدرسه سنگی که جایگزین خواهد شد، شصت مدرسه کانکسی که ظرفیت هر کانکس بیشتر از ده نفر است، ۶ مدرسه تقسیم و بازسازی و هجده مدرسه نیمه‌تمام است.

رحمانی گفت: ما برای پیگیری این طرح و سایر اجزا آن جلسات شورای آموزش و پرورش و کارگروه عدالت در فضای آموزشی را به صورت هفته‌ای یک جلسه و اخیراً نیز با درخواست عزیزان در آموزش و پرورش هر دو هفته یک جلسه تشکیل و رصد می‌کنیم.

وی افزود: جلسه‌ی امروز نیز با حضور جناب آقای دکتر خان محمدی معاون عمرانی محترم وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور برگزار شد، آقای خان محمدی مأموریت دارند از استان‌ها بازدید و پیشرفت این طرح در استان‌ها را رصد کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشبختانه گزارش‌هایی که ارائه شد در جلسه حاکی از این بود که طرح در استان با پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است از یک‌صد و شش مدرسه چهل‌ودو مدرسه را مسئولان در نوسازی مدارس شروع به کارکردند، متوسط پیشرفت این پروژه‌ها دوازده درصد است.

وی بیان داشت: عزیزانمان در بنیاد علوی کار ا بر عهده گرفتند و زمین تحویل آن‌ها شده که در مرحله انتخاب پیمانکار هستند، در اردیبهشت‌ماه پیمانکارانمان انتخاب خواهند شد و کار را شروع خواهند کرد، ده مدرسه بسیج سازندگی، دوازده مدرسه که تاکنون مجری آن مشخص نشده بود خوشبختانه امروز شش مدرسه هم خیرین انجمن خیرین استان بر عهده گرفتند و انشالله ۶ تای باقی‌مانده نیز در حال مذاکره هستیم و به‌زودی مذاکره داریم که این امر تعیین تکلیف شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سعی و تلاشمان بر آن است که در مهرماه از تمام مدارس بشود استفاده کرد. برنامه ما برای مهرماه این است که یک‌صد مدرسه حداقل افتتاح شود، تا دانش آموزان عزیز بتوانند از آن بهره‌مند شوند. یکی از تصمیمات خوبی که در این جلسه گرفته شد این بود که در کنار فضاهایی که استان در حال در قالب سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس دنبال کردن است از هم‌اکنون برنامه‌ریزی تأمین تجهیزات و سایر امکانات کمک‌آموزشی این مجموعه‌ها را داشته باشیم.

وی افزود: هم‌زمان با افتتاح اتمام عملیات ساختمانی تجهیز هم صورت و مورداستفاده قرار بگیرد در قالب این طرح شصت مدرسه کانکسی داشتیم که خوشبختانه پنجاه‌ونه مدرسه صد در صد پیشرفت داریم. یک مدرسه هم مشکل زمین داشت که قرار شد سریعاً حل شود، در این جلسه فرمانداران عزیز مکلف شدند حدود هفت الی هشت مدرسه‌ای که مشکل زمین داشتند را سریعاً حل کنند همچنین رصد کنند سهمشان از یک‌صد و نود مدرسه‌ای که در طرح است تا به‌خوبی نظارت شود.

رحمانی گفت: ۶ مدرسه تخریبی طرحی بازسازی هم که با پیشرفت بالای شصت‌وهفت درصد در دست اجرا است و هجده مدرسه نیمه‌تمام پیشرفت بالای پنجاه‌وشش درصد دارد. ارزیابی که آقای دکتر خان محمدی داشتند خوشبختانه پیشرفت کار خیلی خوب ارزیابی کردند و از موفق‌ترین استان‌ها در اجرای این طرح و اجرایی در دستورات رئیس‌جمهور و نظام بوده‌ایم.

وی افزود: قرار است که ان‌شاءالله همه دست‌به‌دست هم بدهیم و نکته‌ای که تاکشان بود این است که از ظرفیت مردم و مردمی پروژه‌ها بایستی بیشتر استفاده کنیم همچنین در جلسات آینده تأثیر مشارکت مردم را بیشتر در این طرح ببینیم. ان‌شاءالله زمانی که این طرح‌ها آماده می‌شود مردم به‌نوعی خودشان بتوانند در آینده مدیریت آن را بر عهده و حفظ کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ان‌شاءالله با کمک مردم بتوانیم مدارس را به‌واقع مدیریت و یک آموزش و پرورش خوب و توانمند را داشته باشیم. مسائل دیگری که مطرح شد بحث هوشمند سازی مدارس بود که قرار شد یک‌سوم را سازمان نوسازی و توسعه تجهیز مدارس تأمین و یک‌سوم را خیرین عزیز که در همین جلسه یک‌صد کامپیوتر را انجمن خیرین پذیرفتند.

وی بیان داشت: همچنین قرار شد دستگاه‌های اجرای استان کامپیوترهای مازادی را که دارند در اختیار قرار دهند تا بتوانیم هوشمند سازی که از الزامات اولیه توانمندسازی مدارس برای تربیت خوب دانش‌آموزان است و تصمیمات دیگری که تأکید بر مدیران است به جد این تصمیمات رو پیگیری کنند.

رحمانی در پایان گفت: ان‌شاءالله بتوانیم از استان‌های ممتاز در اجرای این طرح مهم دولت باشیم، بخشی از این اعتبار را خود استان تأمین می‌کند بخشی از اعتبار را بنیاد علوی که مدارسی که برعهده‌گرفته است حدود پنجاه‌درصد را خود بنیاد تقبل می‌کند، پنجاه‌درصد را در محل‌های دیگر تأمین خواهیم کرد. برآورد دقیقی در حال حاضر نیست ولی خوشبختانه برای همه فکر و تأمین منع شده است.

 

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار